Targuri si Expozitii - Tehnici Promotionale

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Targuri si Expozitii - Tehnici Promotionale.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 11 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Marketing

Cuprins

1. Analiza preliminara a produsului/serviciului ales
1.1 Analiza conjuncturii de macromediu şi micromediu
1.2 Analiza interna a companiei (S&W)
2. Stabilirea obiectivelor
2.1 Obiective directe (specifice participarii la tg&expo)
2.1 Obiective adiacente (publicitate, marketing, promotii pull si push)
3. Definirea strategiei de participare la tg/expo
3.1 Resurse Hardware
3.2 Resurse Software
3.3 Schita standului
3.4 Detalii specifice stand
4. Expunerea planului operational
• Activitati
• Durata (incadrarea in timp in ordine cronologica)
• Responsabili (cei care pun in practica activitatea respectiva)
• Resurse implicate (financiare, umane, materiale, tehnice, etc; specifice fiecarei activitati)

Extras din document

Lansată în România pentru a satisface cele mai exigente cerinţe ale sistemului educaţional, Eurodidactica oferă o gamă largă de materiale didactice auxiliare, ce reflectă un nou principiu de abordare investiţională a pieţii educaţionale. Acesta presupune concentrarea ofertei celor mai cunoscuţi producători şi prestatori de servicii din ţară şi străinătate: autori, editori, furnizori de echipamente pentru dotarea laboratoarelor de fizică, chimie, biologie, de mobilier şcolar, producători şi distribuitori de materiale audio-video şi soft-uri educaţionale, care se regăseşte într-un singur portofoliu.

Portofoliul Eurodidactica cuprinde oferta unor mari producători din România, cum ar fi editurile HEMUS&CARTDIDACT, Editura Didactică şi Pedagogică, Softwin, Editura Video, Prooptiki şi a companiilor de resort din ţări ca Germania, Cehia, R.Moldova, Ungaria, Belorusia, India, Italia, China: Machete si modele tridimensionale, globuri geografice, echipamente (truse) pentru laboratoare, mijloace si echipamente audiovizuale, planse si harti pentru toate materiile de studiu.

Mobilier modern pentru:

Salile de curs;

Mobilier pentru amfiteatru si aule universitare

Mobilier pentru cancelarii (catedre pentru profesori, birou de conferinte, dulapuri, scaune):

Mobilier pentru laboratoare de fizica, chimie, informatica;

Mobilier pentru biblioteci si holuri;

Mobilier pentru camine si internate (paturi supraetajate,mese, dulapuri, scaune)

Mobilier pentru teatru si sali de spectacol

Mobilier pentru birou si sala de consiliu

Table scolare (7 modele de diferite dimensiuni si combinatii de culori: verde, verde si alb) si suprafete laminate atasabile (5 modele: alba, laminata patratele, linii, portativ);

Table interactive ( tehnologie return star IRA80, tehnologie Genius, tehnologie Electomagnetica, tehnologie Full Touch Screen, Tehnologie Acto); videoproiectoare (Acto, Epson, Sanyo, Euro), retroproiectoare si diaproiectoare;

1.1 Analiza conjuncturii de macromediu (PEST) si micromediu

Performanţa unei întreprinderi este influenţată de capacitatea acesteia de a se integra în mediul său , de eficacitatea acţiunilor sale în valorificarea oportunitaţilor, de capacitatea sa de a face faţă situaţiilor nefavorabile şi riscurilor cu care se confruntă.

În vederea adoptării unui comportament adecvat în raport cu mediul său, întreprinderea ar trebui să ia în considerare câteva elemente precum : caracterul complex al mediului,caracterul de sistem al mediului şi faptul că mediul este alcătuit dintr-un ansamblu de subsisteme.

MACROMEDIUL reprezintă acea parte a mediului extern care afectează indirect şi pe termen lung activitatea firmei.Macromediul poate fi analizat dupa modelul PEST.

a) Factorii politici: sunt cei care reglementează activitatea de funcţionare a firmei prin legile emise : -Legea nr. 240/2004 (r1 in 2008) privind răspunderea producătorilor pentru pagubele generate de produsele cu defecte;

- HG nr. 1022/2002 privind regimul produselor şi serviciilor care pot pune în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii şi protecţia mediului;

b) Factorii economici: pot influenţa activitatea de desfăşurare a firmei prin creşterea preţurilor,a materiei prime ,a transportului sau altor taxe care ne-ar putea obliga implicit să mărim preţul produsului.

c)Factorii sociali: reprezintă repartizarea pe sexe,vârste ,grad de urbanizare şi nivel de cultura

d) Factorii tehnologici: au influenţat activitatea firmei în sens pozitiv datorită deţinerii unor mijloace de producţie performante .Datorită tehnologiei de inaltă calitate ,noul produs lansat pe

EPSON lansează noi game de proiectoare echipate cu surse de lumină laser, a căror durată de viaţă ajunge la 20.000 de ore. Modelele EPSON LW61ST şi LX60ST sunt proiectoare short throw echipate cu tehnologia de iluminare BlueCore Laser Light, care asigură performanţă în redarea imaginii, consum redus de energie şi dispun de modul de start/stop instantaneu. Sursa de lumina de tip laser care înlocuieşte lampa tradiţională, nu conţine mercur, iar consumul de electricitate realizat de sursa de iluminare a proiectorului poate scădea în funcţie de imaginile proiectate cu până la 90%.

Fisiere in arhiva (1):

  • Targuri si Expozitii - Tehnici Promotionale.docx