Tehnici comerciale - Arena Mall

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Marketing
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 11 în total
Cuvinte : 1371
Mărime: 806.77KB (arhivat)
Publicat de: Haralambie Lupu
Puncte necesare: 8
proiect tehnici comerciale: structura, organizare si alte detalii despre Arena Mall Bacau

Cuprins

  1. 1. Starea actuală a societății comerciale 2
  2. 1.1 Despre noi.. 2
  3. 1.2 Localizarea unității, piața țintă, accesibilitate, parcare 3
  4. 1.3 Structura unității: 3
  5. 1.4 Organizare, amenajare interioară, promovare 4
  6. 1.5 Magazine, produse 5
  7. 1.6 Orar de funcționare: 8
  8. 1.7 Sigla Arena Mall 9
  9. 2. Direcții de perfecționare a unității comerciale 9
  10. BIBLIOGRAFIE: 11

Extras din proiect

1. Starea actuală a societății comerciale

1.1 Despre noi..

Arena Mall este unul dintre cele mai ambițioase proiecte realizate în Bacău, cu o suprafață de 43.000 mp, dezvoltând un Centru Comercial cu o arhitectură unică.

Cu o investiție de 20 milioane de euro, proveniți atât din surse proprii cât și din credite bancare, compania dezvoltatoare a început construcția centrului comercial Arena City Center în martie 2006. Arena Mall a fost preluat în toamna anului 2007 de către compania portugheză Sonae Sierra, specialist internațional în industria centrelor comerciale.

12 decembrie 2007 a fost ziua în care Arena Mall a revoluționat conceptul de Centru Comercial. Suprafața desfașurată oferă îmbinarea potrivită de modă, servicii și distracție pentru cei aproximativ 4 milioane de vizitatori anual.

1.2 Localizarea unității, piața țintă, accesibilitate, parcare

Mall-ul este situat în cea mai populată zonă rezidențială a Bacăului, cartierul Nord, care concentrează aproape 30% din totalul locuitorilor orașului.

Aflat la 3 minute de centrul orașului, complexul este accesibil atât cu autoturismul cât și prin intermediul mijloacelor de transport în comun.

Centrul Comercial se evidențiază prin grija față de clienți și serviciile de înaltă calitate la standarde internaționale, astfel definindu-și poziția de lider pe piață devenind cea mai bună destinație de shopping, locul ideal unde poți găsi cele mai rafinate varietăți de cumpăraturi.

Succesul Arena Mall se bazează pe o abordare responsabilă față de clienți, această responsabilitate fiind regasită în toate acțiunile sale sub forma unei atenții deosebite la detaliile importante pentru fiecare client.

Arena Mall se bucură de 900 locuri de parcare, foodcourt ce cuprinde o varietate de restaurante și fast food-uri, locuri de joacă pentru copii, wellness & fitness club, 7D Cinerma, bowling /casino/biliard, Cinema Multiplex ce include un număr de 8 săli ultramoderne, dintre care 4 sali 3D.

1.3 Structura unității:

Amplasarea mall-ului în centrul orașului constituie un vad comercial cu potențial ridicat pentru magazin , având o zonă de atractivitate de 60-70%.

Proiectul bazat pe 3 zone: parter, etaj 1, etaj 2 este ocupat de 120 de magazine, branduri cu renume național și internațional: Zara, Intersport, Sephora, Levi’s, Reserved, Motivi, Humanic, Terra Nova, Samsonite, Fox, Benvenuti, Steilmann, Orsay, New Yorker, Jolidon, Kenvelo, Takko, Sprider, Alexandria, Altex, Flanco și multe altele.

Preview document

Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 1
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 2
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 3
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 4
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 5
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 6
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 7
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 8
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 9
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 10
Tehnici comerciale - Arena Mall - Pagina 11

Conținut arhivă zip

  • Tehnici Comerciale - Arena Mall.docx

Alții au mai descărcat și

Mall-urile din România

1. INTRODUCERE Aparitia primului shopping-mall în România, Bucuresti-Mall, investitie a grupului turc Fiba, din cartierul bucurestean Vitan, s-a...

Retail

RETAIL Cu amănuntul constă în vânzarea de bunuri fizice sau mărfuri dintr-o locaţie fixă, cum ar fi un magazin, de tip boutique sau chioşc, sau...

Analiza componentelor principale

Analiza clusterelor a fost folosita în marketing pentru a servi unei varietati mari de scopuri, incluzând urmatoarele: • Segmentarea pietei. De...

Te-ar putea interesa și

Plan de Afaceri MagicLand

Sumar Magicland este primul cinematograf din România ce se adresează exclusiv nevoilor copiilor de a s-şi dezvolta creativitatea, imaginaţia, de...

Ai nevoie de altceva?