Test Asociere Kandia

Imagine preview
(5/10 din 5 voturi)

Acest proiect trateaza Test Asociere Kandia.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 1 puncte.

Domeniu: Marketing

Extras din document

Istoria ciocolatei incepe cu doua mii de ani in urma , cand cultura arborelui de cacao era practicata in Americade Sud.

Ciocolata contine peste 30 % grasimi, 15 % proteine, restul fiind diverse arome, conservanti, lapte si alti compusi, praful de cacao fiind aproximativ 30 %. Lecitina, o fosfolipida, este nelipsita caci usureaza alunecarea particulelor de cacao si micsoreaza vazcozitatea.

Cercetatorii au constatat ca acest aliment contribuie doar în proportie de 2% la asimilarea grasimilor, cel mai mare aport avându-l grasimile din carne,prajeli etc.

Ciocolata nu e e sanatoasa? Din contra... Contine substante hranitoare si vitamine, cum ar fi zincul, fierul, magneziul. Mai mult, în ciocolata se gasesc antioxidanti asemanatori celor din vinul rosu, care previn atacul de cord. Ceea ce nu este sanatos în ciocolata este zaharul, care poate produce carii sau alte probleme de sanatate, în cazul unui consum exagerat. De asemenea, specialistii nu recomanda consumul de ciocolata.

Cu o crestere semnificativa în ultimii doi ani, piata româneasca a ciocolatei este împartita între patru mari jucatori, care domina toate segmentele de pret. În ciuda unor strategii distincte, acestia nu reusesc sa ofere suficienta diversitate unui public nu foarte cunoscator, dar care îsi redescopera treptat apetitul

Kandia este o fabrica de ciocolata si produse zaharoase din Timisoara. A fost înfiintata înainte de 1890. În 2004 a fuzionat cu firma Excelent. Producatorul de ciocolata Kandia-a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 124 de milioane de lei. Compania se afla astfel aproape de obiectivul fixat la inceputul anului care viza atingerea unei cifre de afaceri de circa 35 de milioane de euro.Dar hai sa nu ma lungesc prea mult si sa observam impreuna ceea de voi a-ti asociat ciocolatei Kandia.

Cand spui Kandia, te ganesti cumva la ciocolata dulce amaruie cu gust de menta cacao sau vanilie?Bineinteles ca da acesta este raspunsul vostru intr-un procent de 90% imbinand rafinamentul cu traditia si dragostea cu pasiunea avand un procent asemanator.

Fisiere in arhiva (1):

  • Test Asociere Kandia.doc

Alte informatii

test de asociere Kandia, comportamentul consumatorului