Practica Tehnologica TCM

Imagine preview
(9/10 din 2 voturi)

Acest proiect trateaza Practica Tehnologica TCM.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 24 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Semionov Serghei, Dohotaru

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Mecanica

Cuprins

1. Istoria uzinei ELECTROMASINA
2. Produsele uzinei.
3. Masina pentru rindeluirea podelelor de lemn CO-97A
4. Procesul tehnologic
5. Descrierea metodelor de elaborare a semifabbricatelor

Extras din document

1. ISTORIA UZINEI

Uzina «Electromasina» a fost fondată în 1944, este cunoscuta în Republica Moldova în CSI, Europa de Est şi de Vest, America Latină, Orientul Mijlociu şi regiunea Asiei, are mulţi ani de experienta in productia de aparate electrice şi alte aparate de uz casnic. Echipament unic, personal calificat, tradiţie bogata de a furniza produse de înaltă calitate, certificate in conformitate cu MD CP27 11. Electromasina a fost prima în Uniunea Sovietică care a insusit tehnologia masinilor de spalat Semiautomate.

Capacitatea de productie permite să producă anual 350.000 de unitati de masini de spalat. În afara de maşini de spălat şi centrifuge la uzina se mai produc sobe cu gaz de masa, grătare pentru a pregati frigarui şi celelalte tipuri de carne / preparate de peşte, accesorii pentru prelucrare a solului şi alte bunuri.

«Electromasina» are capacităţi tehnice şi de producţie în domenii cum ar fi: prelucrarea de metal, vopsit in camp electrostatic , galvanizare, zincuire, placare crom, anodizare, turnarea pieselor de plastic, ştanţare tablilor la rece. Aparatura şi echipamentul tehnologic al companii vă permite să efectuaţi, instrumente de diversa complexitate si echipamente nestandartizate.

Compania este interesată în dezvoltarea relaţiilor de vânzare şi punerea în aplicare a comenzilor de diferite tipuri a parteneri potenţiali.

Masinele de prelucrare mecanica

2A450 MICKROMAT 9B HAUSER 5SM-DR

3A228 3L7228 3K228B

3M151-01 3A130 6T12

6P125 6P12 6P82G

16K20 6P82S 3D725

2H135 2H55 675PF

2M45-55 GIE CUT 200D AGIETRON-200

2. Produsele uzinei.

Центрифуг Aurica-2 Стиральная машина Aurica Стиральная машина Elcas

Кухонная газовая керамическая панель Aurica-2 Мангал

Электрическая печь с грилем Aurica Настольная двухконфорная плита Aurica

3. Masina pentru rindeluirea podelelor de lemn CO-97A

Masina pentru rindeluirea podelelor de lemn CO-97A (fig. 1) constă dintr-o carcasa, tambur cu cutite, motor electric, transmisie prin curea, unitatea de control care rulează cu roţile şi cu ventilatocrul.

Organismul de lucru al masinei este un tambur cu cutite 2, care este pus in rotaţie de motor asincron trifazat 8 la 380V cu ajutorul transmisie prin curea. Pe suprafaţa cilindrică a tamburului sunt trei caneluri longitudinale în care cu ajutorul placilor 5 intarite cu şuruburi 4 sunt intarite cutite interschimbabile plate 6.

Fisiere in arhiva (1):

  • Practica Tehnologica TCM.doc

Alte informatii

sunt cateva parti si in rusa