Presa cu Genunchi

Imagine preview
(9/10 din 6 voturi)

Acest proiect trateaza Presa cu Genunchi.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 34 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca.

Fratele cel mare te iubeste, acest download este gratuit. Yupyy!

Domenii: Mecanica, Organe de Masini

Extras din document

Se considera mecanismul presei cu genunchi al carui schema cinematica este prezentata în figura.

Miscarea principala de presare este rectilinie alternativa pe directia verticala si se obtine de la electromotorul EM prin lantul cinematic principal format din: reductorul planetar RP, angrenajul z5/z6 si mecanismul cu bare OABCDE.

Miscarea de îndepartare a semifabricatului este realizata intermitent, la sfârsitul cursei pasive a saniei 5, printr-un lant cinematic format din mecanismul cu cama si mecanismul manivela-piston KLM. Cama c este fixata pe arborele rotii dintate z5 împreuna cu manivela 1 a mecanismului cu bare OABCDE. Tachetul oscilant 6 este solidar cu elementul conducator KH al mecanismului cu bare KLM. Arcul 9 asigura contactul tachetului oscilant 6 cu cama c.

Forta de presare Pp se considera pe directia verticala. Graficul de variatie a fortei de presare în functie de cursa este redat în diagrama din figura mecanismului.

Pentru asigurarea gradului de regularitate prescris, pe arborele manivelei este montat un volant.

Momentele de inertie ale elementelor mecanismului cu bare se calculeaza cu formula: I = , unde: m – masa barei, l – lungimea barei.

Fisiere in arhiva (1):

  • Presa cu Genunchi.DOC

Alte informatii

UNIVERSITATEA DE NORD BAIA MARE FACULTATEA DE INGINERIE DISCIPLINA: ORGANE DE MASINI