Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA

Proiect
4.5/10 (2 voturi)
Domeniu: Optică
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 26 în total
Cuvinte : 6907
Mărime: 84.97KB (arhivat)
Cost: 5 puncte
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Buliga Andrei

Cuprins

Sumar plan de afaceri 3

I. Descrierea afacerii ( a societății) 4

1. Scurt istoric 4

2. Viziunea si strategia 5

3. Prezentarea produselor si serviciilor firmei 6

4. Serviciile și activitățile cabinetului sunt: 7

5. Amplasamentul societății 8

II. Planul de marketing 9

1. Programul de marketing și de vânzări 9

1.1. Analiza pietei 9

2. Segmentul de piață urmărit 11

3. Concurența 11

4. Strategia de marketing 12

5. Strategia vânzărilor 13

6. Strategia de distribuție 13

7. Politica de pret și de distribuție 13

8. Programul de reclama si promovarea produselor 14

III. Planul operational 15

1. Amenajarile necesare 15

2. Analiza SWOT 17

IV. Planul managerial 18

1. Resursele umane 18

2. Protecția împotriva riscurilor 19

V. Necesarul de finanțe 20

VI. Planul financiar 21

VII. Concluzii 25

Extras din document

Sumar plan de afaceri

În contextul dezvoltării tot mai accentuate a pieței de servicii, se impune perfecționarea calitativă a soluțiilor oferite clienților în orice domeniu de activitate. Succesul unei afaceri depinde, în primul rând, de orientarea eforturilor către satisfacerea cerințelor clientului, care devine din ce în ce mai exigent și impune, astfel, nevoia de a te distinge ca și furnizor de servicii.

Societatea Adyana Work Protection SRL este o societate comercială, al cărei obiect de activitate este reprezentat de activități referitoare la sănătatea umană. Cabinetul MHTK OPTICANA optometrie/consultanță oftalmologie și domeniul de activitate se îndreaptă către pacienții cu probleme de vedere, oferind acestora șansa unei vederi mai bune pentru a-și putea continua activitățile zilnice, șansa de a fi operați și tratați într-o clinică cu renume mondial, ața cum este,, Microchirurgia ochiului’’ Academician Feodorov din Federația Rusă.

Societatea Adyana Work Protection SRL își desfășoară activitatea în scopul devenirii uneia dintre cele mai importante societăți care activează în domeniul optometriei/oftalmologiei după metodele și principiile de muncă implementate de Academicianul Feodorov, dar și perspectiva extinderii pe plan internațional în strânsă colaborare cu Clinica ,,Microchirurgia ochiului’’ Academician Feodorov din Federația Rusă.

În spatele tuturor realizărilor stă o echipă de oameni foarte bine pregătita din punct de vedere profesional (doctori în științe medicale, ing. optometriști cu aviz de liberă practică, cât și specialiști - consultanți pentru rezolvarea problemelor, ce țin de colaborarea în domeniul medicinii), care acordă o importanță deosebită atât perfecționării profesionale continue, cât și menținerii unui contact permanent cu pacienții pentru a cunoaște cerințele acestora și pentru a veni în întâmpinarea lor cu soluții originale.

Cabinetul MHTK OPTICANA reprezintă materializarea unui concept nou de integrare a domeniului medical oftalmologic cu activitatea de optică și optometrie/oftalmologie.

Obiectivul cabinetului nostru este de a oferi pacienților siguranța celor mai precise dioptrii, consultanță în alegerea ramelor pentru ochelari, a unui diagnostic corect și tratarea afecțiunilor depistate cu ajutorul tehnologiei la cele mai înalte standarde.

Punerea în aplicare a proiectului necesită o investiție inițială de 100.000 Lei, sumă ce va fi asigurată atât prin aportul asociatului unic, cât și prin intermediul Programului pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale în rândul tinerilor și facilitarea accesului la finanțare - START-UP pentru cabinete medicale. Acești bani vor fi folosiți pentru procurarea aparaturii necesare cabinetului de consultații pentru terapia transpupilară în tratamentul atrofiei parțiale a nervului optic și mașina de șlefuit lentile , cât și pentru materia primă și amenajarea spațiului.

I. Descrierea afacerii ( a societății)

1. Scurt istoric

Firma ADYANA WORK PROTECTION SRL (MHTK OPTICANA) desfășoară din anul 2009 activități referitoare la sănătatea unană, oferind clienților servicii complete de optică, medicală, optometrie/oftalmologie și nu numai.

Începănd cu anul 2014, firma are un acord de colaborare cu Institutul Tehnico-științific - Centrul Medical Național de Cercetare- ,,Microchirurgia ochiului’’ ce poartă numele Academicianului Svetoslav Nicolaevici Feodorov, din cadrul Ministerului Sănătații Federației Ruse, în ceea ce privește organizarea tratării pacienților din România la Filiala din Ceboksari,în cadrul Centrului Medical Național de Cercetare -,, Microchirurgia ochiului’’, precum și pentru rezolvarea altor probleme, ce țin de colaborarea în domeniul medicinii.

În prezent, activitatea firmei se desfășoară în cadrul Centrului Medical Dorian din Constanța, Str. Mihai Viteazul nr. 69A. În clădirea existentă la această adresă este amenajat și dotat cu echipamente moderne pentru diagnostic cabinetul de optometrie/oftalmologie, care permite examinarea pe deplin a pacienților cu diferite patologii oftalmice și vicii de refracție. La crearea acestui cabinet, au fost stabilite principalele idei și principii de organizare a muncii implementate de Academicianul rus Svetoslav Nicolaevici Feodorov și testat în timp în sistemul, MHTK, Microchirurgia ochiului’’, a cărui fondator este.

Caracterul inedit al Firmei ADYANA WORK PROTECTION SRL (MHTK OPTICANA) este dat de faptul că este singura firmă-Reprezentant al Clinicii ,,Microchirurgia ochiului’’ Academ. Feodorov din Federația Rusă în România unde consultațiile oftalmologice sunt asistate de către doctori în științe medicale din cadrul acestei clinici.

Din 2014 și până în prezent, am reușit să ne impunem și să devenim cunoscuți nu numai pe piața din România, ci și pe cea din afară, ca fiind unul dintre cabinetele din domeniul optometriei/consultanță oftalmologie cele mai serioase și foarte bine cotate.

Firma ADYANA WORK PROTECTION S.R.L. este o societate comercială care își desfășoară activitatea în sectorul serviciilor, respectiv un cabinet de optometrie/oftalmologie. Forma juridică de constituire - Societate cu răspundere limitată, conform prevederilor Legii nr.31/1990 cu modificările și completările ulterioare și face parte din segmental întreprinderilor mici.

Activitatea principală a societății potrivit codului CAEN-8690 - Alte activități referitoare la sănătatea umană.. Natura capitalului social este capital roman privat.

Preview document

Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 1
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 2
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 3
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 4
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 5
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 6
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 7
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 8
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 9
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 10
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 11
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 12
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 13
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 14
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 15
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 16
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 17
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 18
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 19
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 20
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 21
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 22
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 23
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 24
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 25
Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA - Pagina 26

Conținut arhivă zip

  • Plan de afaceri - Cabinet optometrie-oftalmologie MHTK OPTICANA.docx

Alții au mai descărcat și

Ochiul

INTRODUCERE Am aflat de când lucrez în optică, că ochiul este unul dintre cele mai complexe organe de simț și cred că furnizează organismului 80%...

Hipermetropia

INTRODUCERE Criza economică mondială din ultimii ani a luat, în țara noastră, o amploare deosebită din cauza „șubrezeniei“ economiei românești,...

Manual de Fotografie

Aparatul de fotografiat: definitie si componente Cel mai simplu aparat de fotografiat este o cutie opaca (camera obscura), cu un orificiu minuscul...

Ai nevoie de altceva?