Studiu de Caz privind Marfurile Nealimentare - Motocicleta Yamaha

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Studiu de Caz privind Marfurile Nealimentare - Motocicleta Yamaha.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 16 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Organe de Masini

Cuprins

CUPRINS
1. Introducere
2. Bibliografie
3. Tipuri de motociclete
4. Producatori Consacrati
5. Proprietati si performante
6. Structura
7. Defecte, posibilitati de remediere si imbunatatirea calitatii motocicletelor
8. Procesul de facbricatie a motocicletelor Yamaha
9. Concluzii
Bibliografie

Extras din document

Introducere

Mototcicleta este unul dintre cele mai accesibile mijloace de transport în multe părţi ale lumii şi pentru majoritatea populaţiei lumii este de asemenea cel mai comun tip de autovehicul. Există aproximativ 200 de milioane de motociclete (inclusive mopede, scutere cu motor şi alte mijloace de transport cu 2 sau 3 roţi) în utilizare în întreagă lume sau aproximativ 33 de mototciclete la 1000 de persone, comparând cu aproximativ 590 de milioane de automobile sau 91 la 1000 de personae. Cele mai multe motociclete , 58% sunt în curs de dezvoltare din Asia de Sud-Est şi ţările din Asia Pacific, excluzând Japonia, întimpce 33% din maşini (195 milioane ) sunt concentrate în Statele Unite şi Japonia. Începând cu anul 2002. India cu o valoare estimată de 37 milioane de motociclete, a ajuns ţara cu cel mai mare număr de vehicule motorizate cu două roţi din lume. China se află pe locul cu numărul 2, cu 34 milioane de motociclete/ motorete.

Tipuri de motociclete

Motociclete de stradă

• Este categoria cea mai răspândită şi care înglobează multe tipuri de motociclete.

• Standard/Naked - aceste motociclete sunt destinate preponderent mediului urban şi au o formă clasică, generică. Acest tip de motocicletă este recomandat începătorilor, deoarece sunt manevrabile şi în majoritatea cazurilor nu au motoare foarte puternice.

• Cruiser -motociclete destinate plimbărilor lungi, în afară oraşelor. Şaua joasă, ghidonul lat şi un motor de cilindree mare, optimizat pentru cuplu maxim la turaţii mici arată că accentul este pus în principal pe confortul motociclistului şi mai puţin pe performanţele sportive.

• Chopper -adevărate bijuterii, chopperele sunt motociclete modificate de proprietar pentru satisfacerea gustului sau estetic. Un chopper este o motocicletă joasă, cu cadrul alungit şi furca roţii este mult mai înclinată. Motoarele folosite sunt preluate de pe cruisere (Harley Davidson).

• Sport - aceste motociclete sunt optimizate pentru viteză şi performanţe sportive, asemănătoare motocicletelor de curse din care sunt derivate. Folosesc motoare puternice de turaţie mare, au carene în jurul cadrului pentru reducerea rezistenţei la înaintare, frâne puternice şi impun motociclistului o poziţie specifică, cât mai ascuns în spatele parbrizului şi carenelor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu de Caz privind Marfurile Nealimentare - Motocicleta Yamaha.docx

Alte informatii

UNIVERSITATEA “GEORGE BARITIU” Facultatea : Stiinte Economice Specializarea: Economia Comertului Turismului si Serviciilor