Raport de Practica

Proiect
7/10 (1 vot)
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 17 în total
Cuvinte : 4322
Mărime: 74.31KB (arhivat)
Cost: 4 puncte

Cuprins

Introducere.2

Capitolul I. Studiul de ansamblu al companiei “Redvaris” SRL “Service Plus”.4

1.1 Profilul şi obiectivele unităţii .4

1.2 Studiul sistemului de organizare şi conducere .8

1.3 Specificul activităţii de bază .9

1.4 Tendinţe privind evoluţia “Service Plus” .10

Capitolul II. Studiul activităţii analizate .12

2.1 Schema de derulare a subactivităţilor .12

2.2 Structura organizatorică şi de conducere, atribuţii, componente .13

2.3 Gradul de realizarea a compartimentelor tezei de licență .15

2.4 Funcția și problemele întîlnite pe parcursul practicii.

Concluzii .16

Bibliografie .17

Extras din document

Introducere

Activitatea de practică este o componentă esențială a planului de învățămînt și presupune o etapă de finisare a anilor de studii . Practica de producție și de licență este axată pe perfecționarea și consolidarea pregătirii în domeniul proiectării sistemelor informatice economice, precum și în domeniul ciberneticii economice.

Activitățile care au fost îndeplinite în cadrul ptacticii de licență și producție:

- Însușirea metodologiei de analiză și proiectare cu aplicații privind urmărirea activitații specifice întreprinderii: aprovizionarea în producție, desfacere, personal, financiar-contabil, cercetare-dezvoltare etc., și a componentelor informatice în acest domeniu;

- Alegerea temei pentru teza de licență ( orintată la soluționarea unei probleme reale, necesare pentru USE);

- Acumularea materialelor pentru teza de licență și chiar elaborarea compartimentelor de bază ale tezei de licență.

Chiar și la nivel macroeconomic capitalul uman este cea mai importantă resursă pentru creșterea economică. Astfel este evident că la nivel microeconomic este o funcție vitală.

Resursele umane sunt implicate în toate sferele de acitivitate ale unității social economice în care activează. Pentru a obține calitate, poziționare, satisfacția clienților, și nu în cele din urmă profit, e nevoie de o bază rigidă pe care o constitue oamenii, care vor face posibilă obținerea rezultatelor de performanță ale organizației.

În cadrul stagiului de practică de licență, și de producție, sarcina care am mi-a fost repartizată este proiectarea unui site WEB sau mai bine zis un Magazin Online.

Crearea unu site de prezentare pentru propria companie atrage promovarea imaginii in mediul online, dezvoltand vizibilatea produselor si serviciilor oferite.

Astfel un site web devine o unealta indispensabila de marketing prin care se pot atrage noi clienti si parteneri de afaceri.

Pentru ca site-ul companiei poate fi vizitat de cateva mii de persoane zilnic, ceea ce va duce implicit la o crestere a numarului de persoane care va vor cunoaste produsele sau serviciile dvs.

Site-ul web reprezinta este cea mai ieftina metoda de marketing existenta in prezent, pentru care trebuie sa platiti o singura data.

Scopul unui site web este de a completa si a sprijini efortul dumneavoastră publicitar. Un site poate fi văzut ca un panou public de informații unde potențialii clienți găsesc informatii despre cum și unde vă gasesc, detalii despre gama de produse si compania dumneavoastra, toate la viteza câtorva click-uri.

În raportul respectiv este făcută o descriere detaliată a stagiului de practică de licență și de producție care a fost organizată în cadrul Companiei “Redvaris” SRL (Serice Plus).

Stagiul de practică de producție și de licență a fost efectuat în perioada strict determinată, care a început la data de 03 Martie 2015, pînă la 25 Aprilie 2015.

Capitolul I. Studiul de ansamblu al companiei “Redvaris” SRL “Service Plus”

1.1 Profilul şi obiectivele unităţii.

Compania „Redvaris” cunoscută sub marca comercială „Service Plus” activează pe piaţa Republicii Moldova din 1998, fiind cunoscută drept un partener de încredere. În prim planul valorilor companiei noastre este satisfacerea necesităţilor clientului care are nevoie de tehnică de funcționabilă.

Compania „Redvaris” dispune de service centre capabile să acorde un spectru larg de servicii în cadrul asistenţei în garanţie şi postgaranţie.

În serviciile centrele companiei noastre lucrează doar ingineri cu o calificare înaltă, care au absolvit cursuri la centre de ridicare a calificării a companiilor producătoare, fapt confirmat prin diplomele obţinute. Cooperarea îndelungată a companiei noastre cu companii furnizoare de componente pentru tehnică de calcul demne de încredere, profesionalismul angajaţilor Service Centrului şi viteza înaltă de îndeplinire a comenzilor, ne permit să efectuăm practic toate lucrările de raparaţie şi restabilire la cel mai înalt nivel şi în termene restrînse. De asemenea furnizorii de componente asigură Service Centrele „Redvaris” cu toată documentaţia necesară şi cu suportul tehnic, necesar pentru reparaţia unei copmonente concrete, astfel încît ca unitatea reparată să corespundă cerinţelor tehnice iniţiale.

Deservirea computerelor

Computerul este o varietate a tehnicii specializate, destul de complexă, iar uneori chiar imprevizibilă, care este foarte sensibilă la blocaje. Nu este secret faptul că unii utilizatori, în cazul oricărui blocaj, se străduie să înlăture greşala de sine stătător pentru a restabili astfel funcţionarea corespunzătoare a computerului, rezultatul fiind deseori lamentabil. Noi vă vom ajuta să evitaţi asemenea cazuri. Acum, dacă aveţi careva probleme cu computatorul, nu mai trebuie să riscaţi funcţionabilitatea tehnicii şi să înrăutăţiţi şi mai mult situaţia. Este suficient să luaţi legătură cu colaboratorii noştri la telefonul „liniei fierbinţi”. Şi dacă consultaţia specialistului nu a hotărît problema, în termeni restrînşi la Dvs. va veni un inginer califacat al service centrului „Neuron”, care repede va înlătura toate defecţiunile.

Bibliografie

1. http://www.scritub.com/management/marketing/index.php

2. Bolun I. Zacon T. Costaș I. Indicații metodice privind realizarea practicii de licență și de producție. Chișinău: Editura ASEM 2015.

3. Registrul publical furnizorlor de rețete și de comunicații electronice din nr.253 din 18 iunie 2010.

4. Raportul de evaluare 6429 din 05.01.2011.

Preview document

Raport de Practica - Pagina 1
Raport de Practica - Pagina 2
Raport de Practica - Pagina 3
Raport de Practica - Pagina 4
Raport de Practica - Pagina 5
Raport de Practica - Pagina 6
Raport de Practica - Pagina 7
Raport de Practica - Pagina 8
Raport de Practica - Pagina 9
Raport de Practica - Pagina 10
Raport de Practica - Pagina 11
Raport de Practica - Pagina 12
Raport de Practica - Pagina 13
Raport de Practica - Pagina 14
Raport de Practica - Pagina 15
Raport de Practica - Pagina 16
Raport de Practica - Pagina 17

Conținut arhivă zip

  • Raport de Practica.docx

Alții au mai descărcat și

Sisteme Informatice

REFERAT În viata noastra de zi cu zi, calculatoarele sunt ceva obisnuit, ba chiar indinspensabil în unele cazuri. Se poate spune, pe drept cuvânt...

Fituica Multimedia

1)Conceptul de multimedia. Multimedia cuprinde ansamblu mijloacelor de comunicare, prin care informaţiile pot fi percepute vizual şi auditiv în...

Curs UNIX

Curs Unix I. Caracteristicile sistemului de operare UNIX - sistem multiutilizator, multiproces, interactiv - sistem de fisiere organizate...

Threaduri

#include <iostream> #include <Windows.h> #include <time.h> #include <random> using namespace std; #define DIMLABIRINT 9 //Dimensiunea...

Ai nevoie de altceva?