Cercetare Asupra Vopselei Lavabile Superweiss

Imagine preview
(9/10 din 4 voturi)

Acest proiect trateaza Cercetare Asupra Vopselei Lavabile Superweiss.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Turtureanu c

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domenii: Statistica, Marketing

Extras din document

Düfa ROMÂNIA SRL este una dintre cele mai dinamice companii ce opereaza pe piata de lacuri si vopsele din România. Compania a fost fondata în anul 1997 si este un joint-venture între o firma româneasca si concernul german Meffert AG - unul dintre cei mai importanti producatori de lacuri si vopsele, cu numeroase reprezentante în întreaga Europa.

Düfa ROMÂNIA pune la dispozitia clientilor mai multe game de produse, destinate sa satisfaca diversele nevoi ale consumatorilor: produse de zugravit în dispersie apoasa, vopsele si lacuri alchidice, tencuieli decorative, produse pentru renovat, produse speciale de decorare. Acest portofoliu cuprinzator este comercializat sub marci de success care au castigat încrederea consumatorilor si utilizatorilor cum ar fi: düfa-Superweiss, düfa-Danke, düfa-Wandfarbe, Profitec, Effect-design, etc.

În urma investitiilor în capacitatea de productie si depozitare, implementarea tehnologiilor germane, cercetare, dezvoltarea sistemului de distributie si promovarea produselor, în 2004 Düfa ROMANIA ocupa o pozitie de lider pe piata.

Trebuie sa întelegem de la bun început ca Düfa ROMÂNIA nu este doar un furnizor de lacuri si vopsele.

Este un partener mereu gata sa ofere de la solutii si sugestii, pâna la sisteme integrate de produse pentru constructii si renovari sau idei creative pentru decorarea casei.

Produsele din gama Düfa sunt gândite astfel încât pot fi aplicate cu usurinta, rapiditate si precizie, atat de profesionisti, cât si de gospodarii amatori.

La temelia acestei promisiuni stau marturie standardele nemtesti care sustin garantia calitatii fiecarui produs din portofoliul Düfa ROMÂNIA.

Industria de producere a grundurilor, vopselelor si diluantilor a constituit unul dintre domeniile performante de activitate din România în ultimii ani, atragând un volum apreciabil de investitii si reusind sa atinga un nivel tehnologic foarte apropiat de companiile din Comunitatea Europeana. Industria româneasca de pâna în 1990 a fost formata din mari producatori ce acopereau 50-60% din piata. Companiile rezultate prin privatizarea acestor unitati acopera în prezent un procent scazut, restul fiind ocupat de unitati de productie private deschise dupa 1990 si importatori.

Vopselele sunt produse care se adreseaza consumatorilor casnici si industriali. Tendinta manifestata în ultima perioada (1998,2004) este cea a orientarii firmelor producatoare sau importatoare catre consumatorii casnici, acestia reprezentând un segment de piata cu un potential de consum în continua crestere, desi aici concurenta este deosebit de puternica. Un avantaj al abordarii cu mai multa atentie al acestui segment de piata este cel al recuperarii sigure si mult mai rapide a creantelor decât în segmentul consumatorilor industriali.

Fisiere in arhiva (1):

  • Cercetare Asupra Vopselei Lavabile Superweiss.doc

Alte informatii

metode statistice