Facebook vs Google Plus

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Facebook vs Google Plus.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 4 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Stiinta Administratiei

Cuprins

1. Introducere.4
2. Discuții.5
3. Tendințe.7
Concluzii

Extras din document

1. Introducere

Denumit la momentul fondării ,,thefacebook.com” site-ul creat de către Mark Zuckerberg a reprezentat un real succes. După atâția ani care au trecut din 2004 când a fost lansat și până acum site-ul a devenit una dintre cele mai mari platforme din domeniul comunicării online luând locul hi5-ului dar și a messengerului în același timp fiind vizitat lunar de peste 700 de milioane de utilizatori online cu 50% mai mult decât în anul precedent.

În România, numărul de utilizatori de Facebook se află în creștere ascendentă, în iunie acesta fiind de 3 617 200 de utilizatori, cu aproximativ 50% mai mare față de ianuarie 2011.

Rețelele de socializare au ajuns totodată și un important mijloc de informare pentru utilizatori, pe măsură ce publicațiile au ajuns tot mai prezente în acest mijloc de comunicare. În plus, rețelele de socializare au diminuat munca de căutare a utilizatorilor care trebuiau să navigheze pe multiple site-uri pentru a găsi noutățile care îi interesează cu adevărat. Astfel în acest domeniu, Facebook conduce detașat și acest sector.

Pentru a contracara Facebook, Google a împins clienții unor servicii precum căutarea online și de asemenea Gmail să se înregistreze pe Google Plus, acest site reprezentând o combinație între Facebook și Twitter.

Google Plus, noul mijloc de socializare la nivel online, este acum un nou subiect de discuție pentru majoritatea dintre bloggeri, marketeri online, sau doar simpli devoratori de informatie. Google Plus are grijă să îți ofere informațiile relevante, fără tot felul de reclame și spamuri care dacă ar dispărea ar economisi 10-15 minute din viața fiecăruia dar cum altfel, google plus beneficiază de acest beneficiu prin sistemul de cercuri. Sistemul de cercuri iți permite o gestiune a informațiilor incredibil de eficace. Cercurile iți dau posibilitatea să îi asculți pe cei de care vrei să auzi zilnic.

Față de Facebook, Google plus dispune de peste 300 de milioane de utilizatori online lunar. Google Plus reprezintă portalul către întregul ecosistem Google beneficiind de Gmail, Youtube, Images și multe altele.

Intră unii pe piețele altora și fiecare vrea să pună mâna pe cât mai mult teren pentru rețeaua sa de socializare a declarat Greg Sterling.

Fisiere in arhiva (1):

  • Facebook vs Google Plus.docx