Orange

Imagine preview
(6/10 din 3 voturi)

Acest proiect trateaza Orange.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 28 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Roxana Ungureanu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Stiintele Comunicarii

Cuprins

1. Prezentare
2. Orange in Romania
3. Evenimente
4. Responsabilitate
4.1. Principiile de afaceri ale companiei
4.2. Orange in comunitate
4.3. Mediul inconjurator

Extras din document

Orange

1.Prezentare

Orange Romania este cel mai mare operator GSM din Romania. Pana in aprilie 2002, Orange a operat sub brandul Dialog. În februarie 2006, Orange România avea peste 7.000.000 de clienti, ceea ce îi conferea o cota de piata de 56,95%. Succesul Orange in România se datoreaza nu doar atractivitatii pe care o reprezinta telefonul mobil, ci si calitatii retelei, a serviciilor oferite si brandului. Având o acoperire a populatiei de 96,6%, Orange România ofera fiecarei persoane din România posibilitatea de a alege între planuri de abonamente flexibile, ce pot fi personalizate, si cartele PrePay.

Conceptul Orange

Prin facilitatile de comunicare pe care le ofera, Orange apropie peste 50 de milioane de oameni pe care ii despart distante, care vorbesc limbi diferite si au moduri de viata diferite. Orange e prezent Marea Britanie, Franta, Israel, Hong Kong, Elvetia, Australia si Romania pentru ai ajuta pe oameni sa comunice asa cum simt, sa priveasca cu deschidere si optimism spre viitor.

Creativitatea, îndrãzneala, dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecventa definesc Orange în tot ce face.

Orange înseamnã schimbarea tiparelor si dezvoltarea continua pentru a oferi servicii de calitate, inovatie si transparentã.

2.Orange in Romania

2.1. In anul 2002:

- 20.03.2002-Dialog si Alo devin Orange din 5 aprilie

În mai 2000, France Telecom a cumpãrat compania Orange din Marea Britanie si a decis ca acesta sã fie numele grupului sub care sunt reunite activitãtile sale de comunicatii mobile.

În cei opt ani de existentã, Orange a devenit cunoscutã pentru consecventa cu care izbuteste sã aseze clientul în centrul tuturor activitãtilor sale, oferindu-i mereu produse si servicii noi, pe mãsura nevoilor sale de comunicare si informare.

Ca dovadã, Orange este azi operatorul de comunicatii mobile numãrul unu pe piata din Marea Britanie si o reusitã în 20 de tãri din diverse colturi ale lumii.

În acest univers Orange, aflat într-o permanentã crestere, este important sã fie pastrata simplitatea si un limbaj comun.

De aceea, este firesc ca Mobil Rom, împreunã cu mãrcile sale de servicii Dialog si Alo, sã apartinã si prin nume marii familii internationale din care face parte..

- 5.04.2002 Lansarea oficiala Orange Romania

Mobil Rom anuntã cã, începând cu aceastã datã, va deveni Orange.

Lansarea Orange România aduce cu sine atât o gamã nouã de produse si servicii cât si performante excelente în ceea ce priveste acoperirea în retea si asistenta pentru clienti.

- 17.04.2002 Descoperiti reteaua Orange Shop

17 aprilie 2002 - Orange România - reteaua de telefonie mobilã cu cea mai largã acoperire din România, deschide astãzi, în mod oficial, primul Orange shop..

Situat în Constanta, pe strada Stefan cel Mare, nr. 55, magazinul tãu Orange este locul unde:

cumperi oricare dintre produsele companiei

plãtesti factura

obtii consultantã în legãturã cu abonamentul ales

poti asista la demonstratii ale noilor servicii si

primesti service pentru telefonul tãu.

Fie cã ai ales Orange, fie cã te informezi despre cea mai avantajoasã ofertã de conectare, vei afla de aici tot ce trebuie sã stii.

- 24.04.2002 Orange la CERF

Orange, una dintre companiile mondiale de vârf, prezenta acum si în România, expune la CERF 2002 ultimele noutati din domeniul comunicatiilor mobile.

Asadar, pentru prima data în Europa, Orange împreuna cu Alcatel experimenteza UMTS* (Universal Mobile Telephony Sistem).

În paralel, Orange prezinta MMS* (Multimedia Messaging Service) în colaborare cu Ericsson.

Internet si WAP (Wireless Application Protocol) prin GPRS (General Packet Radio Service) fac obiectul unor alte aplicatii ce vor fi disponibile vizitatorilor pe perioada expozitiei.

UMTS (3G) reprezinta ultima generatie de sisteme de comunicatii multimedia care asigura legatura dintre telefonia mobila si Internet.

Pentru consumator, acest sistem înseamna posibilitatea transmiterii unei "realitati complete", adica imagine si sunet la un loc.

În cadrul CERF-ului vizitatorii vor avea acces la urmatoarele aplicatii:

- Videotelefonie mobila

- Acces Internet mobil ultra-rapid

- Schimbul de mesaje multimedia-text asociat cu secvente video si audio

Fisiere in arhiva (1):

  • Orange.doc

Alte informatii

EACADEMIA DE STIINTE ECONOMICE FACULTATEA DE CIBERNETICA, STATISTICA SI IFORMATICA ECONOMICA