Contractarea si Derularea Operatiunilor de Import de Vopsea Pulberi - Neptu

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Contractarea si Derularea Operatiunilor de Import de Vopsea Pulberi - Neptu.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 15 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domenii: Tranzactii Internationale, Comert

Cuprins

1. Prezentarea companiei si a partenerului strain. pag. 2
2. Contractarea operatiunilor de import.pag. 3
3. Livrarea la extern.pag. 6
4. Expeditia internationala.pag. 8
5. Vamuirea.pag. 10
6. Comert intra-UE, comert INTRASTAT.pag. 12
7. Concluzii.pag. 14

Extras din document

Infiintata in anul 2002, NEPTUN TRADING SRL este situata in Campina, judetul Prahova. Compania comercializeaza o gama larga de feroaliaje pentru industria metalurgica, echipamente industriale, electrocasnice, profile metalice.

Compania are un efectiv de 447 angajati, doi asociati si un numar de sapte sedii secundare. Firma este recunoscuta pe piata din Romania, datorita calitatii si serviciilor oferite.Toate produsele si serviciile companiei sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior.

Neptun Trading Campina, firma cu capital integral privat, face parte din grupul de firme METALEUROEST, alaturi de firme precum NEPTUN SA Campina, SOCERAM SA Doicesti, Forja Neptun Campina, Medimfarm Ploiesti, Elsid Titu, etc. Firma-mama Metaleuroest SRL s-a infiintat in ianuarie 1997 ca o companie cu capital 100% privat, avand ca principal obiect de activitate importul de materii prime feroase si neferoase, rasini si vopsele refractare, radiatoare din otel si parchet laminat.

Societatea s-a specializat in importul si distributia pe piata romaneasca de echipamente industriale si materiale conexe sau complementare produselor firmelor din grup.

Organizata pe divizii, Neptun Trading reprezinta pe piata romaneasca firme producatoare de prestigiu din intreaga lume, cum ar fi LaFarge SARL Franta sau Inver SPA Italia. Firma asigura totodata asistenta tehnica si service.

DIVIZIILE firmei sunt:

 Echipamente industriale

 Materiale de constructii

 Materii prime pentru industria metalurgica

 Electrocasnice

Promovarea si vanzarea tuturor produselor firmei se realizeaza prin agenti de vanzare zonali, organizati in 8 reprezentante pentru fiecare divizie: Bucuresti, Bacau, Prahova, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi, Slatina, Timisoara.

DIVIZIA ECHIPAMENTE INDUSTRIALE importa si comercializeaza:

• Reductoare si motoreductoare, motovariatoare de turatie

• Vopsea pulberi

• Motoare cu frana - Vibratoare mecanice, ciocane pneumatice - Cuplaje hidraulice Compresoare cu pistoane si cu surub - Sisteme de filtrare si de aspiratie - Convertizoare de frecventa - Componente benzi transportoare –

• Gama variata de pompe : pompe submersibile, mixere si aeratoare, pompe centrifugale de proces, monobloc sau cu cuplaj elastic, mono sau multietajate, pompe de vid, pompe din inox pentru industria alimentara, pompe pentru industria chimica, pompe cu lobi, pompe cu roti dintate, pompe dozatoare, suflante, pompe cu inel de lichid, pompe cu pistonase.

In cadrul gamei VOPSEA PULBERI, partenerul principal de import si pentru care Neptun Trading este distribuitor in Romania este INVER SpA ITALIA.

INVER SpA ITALIA a fost infiintata in anul 1934 si are sediul la Bologna. Obiectul de activitate il constituie productia si exportul de vopsea lichida si pulberi. Dezvoltarea fabricii a fost exponentiala, in prezent activitatea de productie desfasurandu-se intr-o fabrica dotata cu echipamente ultramoderne si o suprafata de 95000 m2. Procesul de productie respecta in totalitate standardele internationale de calitate, ecologie, sanatate si mediu.

Gama Inver este foarte variata, cu diferite nuante, in diferite variante: RAL si speciale: transparenta, perlata, metalizata lucioasa, semi-lucioasa, mata, semi-mata; textura fina sau coaja de portocala.

Vopselele pulberi importate de Neptun Trading de la partenerul italian sunt: poliesterice (de exterior), epoxipoliesterice (de interior), epoxidice.

Importul acestui tip de vopsele este foarte avantajos deoarece vopsirea pieselor cu pulberi in camp electrostatic asigura o calitate superioara produsului finit, atat din punct de vedere al rezistentei mecanice, al rezistentei la coroziune cat si din punct de vedere al aspectului comercial.

Domenii de utilizare: confectii metalice diverse, aparatura electrocasnica, mobilier metalic, aparatura de masura si control, carcase metalice, obiecte decorative din fier forjat.

Clientii Neptun Trading din cele 8 judete in care firma are reprezentante sunt atrasi de avantajele folosirii acestui tip de vopsea: cost redus la mp vopsit, aspect deosebit al suprafetei, posibilitate de recuperare a vopselei, faptul ca nu este toxica.

Fisiere in arhiva (1):

  • Contractarea si Derularea Operatiunilor de Import de Vopsea Pulberi - Neptu.doc