Agenția de turism Christian Tour

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 23 în total
Cuvinte : 5339
Mărime: 4.98MB (arhivat)
Publicat de: Costel Petre
Puncte necesare: 11
“Universitatea Creştină Dimitrie Cantemir” Facultatea de Management Turistic şi Comercial

Cuprins

  1. Capitolul 1. Fisa de prezentare a agentiei
  2. 1.1. Amplasare
  3. 1.2. Profilul agentiei
  4. 1.3. Profilul clientilor
  5. 1.4. Motivul infiintarii
  6. Capitolul 2. Licentierea agentieil
  7. Capitolul 3. Brevetul de manager
  8. Capitolul 4. Structura organizatorica a agentiei
  9. Capitolul 5. Organigrama
  10. Capitolul 6. Atributiile personalului
  11. Capitolul 7. Realizarea produsului
  12. 7.1. Stabilirea tematicii si a programului
  13. 7.2. Documentare obiective vizitate
  14. 7.3. Calculatia de pret
  15. 7.4. Realizare afis sau pliant
  16. Capitolul 8. Actiuni de promovare si distributie a produsului
  17. Bibliografie

Extras din proiect

Capitolul 1. Fisa de prezentare a agentiei Christian Tour

1.1Amplasare

Bd. Nicolae Balcescu , nr. 30, sector 1, Bucuresti

Program : luni - vineri : 10.00-18.00

Tel :+40 21.312.01.66

+40 21.312.01.53

Mobil: +40 747 111 106

Data infiintarii firmei: 1 Ian 1996

Destinatii specifice: Copenhaga, Amsterdam, Viena, Londra, Paris, Barcelona, Madrid

Servicii speciale: Asigurare medicala, Pachet familie cu copii, Pachet luna de miere, Cursuri de turism, Tratamente si turism medical, Turism Corporate si Teambuilding

Turism sporturi extreme: Echitatie, Mountain biking, Parapanta, Rafting si caiac canoe, Snowboard si Ski

Email: magheru@christiantour.ro

1.2.Profilul agentiei

Slogan „Cate un drum spre fiecare vis”

Totul a inceput acum mai bine de 15 ani, cind impreuna cu alti entuziasti am descoperit muntele. Am descoperit sentimentul de libertate pe care ti-l da fiecare loc nou in care ajungi si bucuria evadarii din agitatia urbana.

Trei ani mai tirziu am luat atitudine si am infiintat scoala de ghizi “Christian Adventure”. Vroiam sa le aratam cit mai multor oameni cat de accesibile sunt aceste clipe minunate. Dupa succesul pe care l-a avut scoala, speram noi ca am reusit.

In mod firesc, pasul urmator presupunea sa iesim din granitele Romaniei. Astfel, am infiintat agentia de turism Christian Tour. Acest lucru se intimpla in 1997. Pentru ca nu intentionam sa ne uitam inceputurile, logoul brandului proaspat creat trebuia sa contina cel mai important simbol al acelor clipe minunate de la munte: Sfinxul din Bucegi.

In 2007 Christian Tour a implinit 10 ani. In tot acest rastimp am invatat ce inseamna o vacanta perfecta din punctul tau de vedere, al turistului.

Inspira-te din site-ul nostru. Alege-ti vacanta dupa gusturile, bugetul si nevoile tale. Vino apoi la una dintre agentiile Christian Tour sau la una dintre agentiile noastre partenere din tara pentru mai multe idei si informatii despre viitoarea ta vacanta de vis. Te asteptam!"

Vacante pentru toate gusturile si pentru orice buzunar

Stim prea bine ca ofertele de calitate merg bine cu tarifele accesibile. Navigheaza prin site si vei gasi sugestii atractive, indiferent de nevoile pe care le ai, de preferinte sau de buget. Pentru a te putea orienta mai bine, vei gasi in dreptul fiecarui pachet de servicii unul dintre cele 4 simboluri: economic, turistic, confort si deluxe. Ai de unde alege!

Cazare atent selectionata

Locatia si calitatea serviciilor joaca un rol esential in procesul de selectie al unitatilor de cazare. Pentru ca sa fim siguri ca se ridica la inaltimea standardelor tale, vizitam personal si verificam toate locatiile pe care vi le punem la dispozitie. Dorinta noastra este sa oferim cele mai bune cazari pentru toate cele 4 categorii de pachete turistice cu care lucram (economic, turistic, confort si deluxe).

Transport de top

Cu noi vei calatori in cele mai noi si moderne autocare din industria turistica, toate clasificate la minimum 3* si echipate cu sistem audio-video, aer conditionat si scaune rabatabile. Ca sa iti faci o idee mai exacta, in parcul nostru auto se gasesc autocare Setra si Mercedes, toate fabricate dupa 2004. Daca vei alege avionul, trebuie sa sti ca zborurile in sistem charter se efectueaza cu aeronave Boeing 737-300. La bordul avionului vei putea sa-ti petreci timpul ascultand muzica, vizionand filme sau rasfoind diverse publicatii. Iti promitem ca te vei bucura de tot confortul si vei savura din plin calatoria.

Plecari garantate

Gata cu grijile legate de schimbarea planurilor de vacanta! Christian Tour iti garanteaza plecarile pe fiecare sejur inclus in acest catalog, indiferent de numarul celor care se vor inscrie.

Ghizi specializati si insotitori de grup cu experienta

Toti ghizii si insotitorii nostri de grup sunt atent selectati si bine pregatiti. Astfel, poti conta pe faptul ca ca vei avea un profesionist alaturi, care te va ajuta cu orice ar putea sa apara pe durata calatoriei. Cu Christian Tour vei avea la dispozitie si ghizii locali, care iti vor oferi asistenta si informatii pe tot parcursul sejurului.

Sistemul de rezervari online

Sistemul nostru computerizat administreaza rezervarile din intrega tara. Astfel iti garantam confirmarea rapida a rezervarii indiferent de orasul din care ne contactezi. Vei putea economisi bani si timp: nu va mai trebui sa incingi telefonul cautandu-ne, pentru ca toate informatiile necesare vei putea sa le gasesti aici. Acceseaza cu incredere www.christiantour.ro.

Ne gasesti usor

Ne-am extins din dorinta de a fi cat mai aproape de tine. In Bucuresti ne gasesti pe Bd. M. Kogalniceanu la numarul 23, pe Bd. Stefan cel Mare numarul 5, pe Calea Mosilor numarul 199, la Liberty Center si City Mall. Din acest an ne gasesti si in Timisoara, pe Str. Lucian Blaga la numarul 14 si pe Bd. 16 Decembrie. Ne gasesti si in Cluj pe Bd. Eroilor 35. Pentru a afla numerele noastre de telefon si adresele de e-mail, intra in sectiunea contact a site-ului.

Partenerii Christian Tour

Christian Tour a dezvoltat parteneriate cu agentii de turism din toate orasele tarii. Astfel, programele noastre iti sunt accesibile la toate agentiile de turism cu care colaboram. In concluzie, ca sa pleci in vacanta mult visata nu e obligatoriu sa vii la unul dintre sediile noastre. Poti sa faci rezervarea direct la o agentie partenera Christian Tour din orasul tau.

Structura agentiei Christian Tour

Compania noastra are patru departamente distincte:

Pe langa cele de mai sus, Christian Tour iti asigura numeroase alte servicii suplimentare: livrarea biletelor direct la sediul firmei tale, încheierea de asigurari medicale pentru calatorii în strainatate si posibilitatea de a plati in rate prin firma sau prin credit bancar.

1.3. Profilul clientilor

Agentia de turism CHRISTIAN TOUR ofera servicii de cea mai inalta calitate in domeniul turismului si al calatoriilor, atat pentru turistii individuali sau oamenii de afaceri, cat si pentru grupuri sau corporatii.

Preview document

Agenția de turism Christian Tour - Pagina 1
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 2
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 3
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 4
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 5
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 6
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 7
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 8
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 9
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 10
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 11
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 12
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 13
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 14
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 15
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 16
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 17
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 18
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 19
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 20
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 21
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 22
Agenția de turism Christian Tour - Pagina 23

Conținut arhivă zip

  • Agentia de Turism Christian tour.docx

Alții au mai descărcat și

Program de valorificare a potențialului turistic al Județului Cluj

CAPITOLUL I: LOCALIZAREA SI CARACTERIZAREA JUDETULUI Judeţul Cluj (magh. Kolozs megye) este un judeţ aşezat în partea central-vestică a României,...

Valorificarea Potențialului Turistic al Județului Bistrița Năsăud

I. REPERE TEORETICE Turismul, se manifestă astăzi ca un domeniu distinct de activitate, cu o prezenţă tot mai activă în viaţa economică şi...

Potențialul Turistic Antropic în Municipiul Hunedoara

1. Introducere. În această lucrare este prezentat potenţialul turistic antropic al municipiului Hunedoara. Prin alegerea acestui titlu am încercat...

Circuit peșterile din Munții Bihor

TRASEU: PLOIEŞTI – SINAIA – BRAŞOV – SIGHIŞOARA – TÂRGU MUREŞ – CLUJ NAPOCA – ORADEA – DEVA – SIBIU – RÂMNICU VÂLCEA – PITEŞTI – TÂRGOVIŞTE –...

Program de Valorificare a Potențialului Turistic a Județului Alba

1. Localizarea şi caracterizarea judeţului Alba este un judeţ al României situat în partea centrală a României, în zona de contact a Podişului...

Program de Valorificare a Potențialului Turistic al Județului Maramureș

1. Localizarea şi caracterizarea judeţului 1.1. Scurt istoric al judeţului Maramureş Străveche vatră românească, cu o civilizaţie originală, cu o...

Program de Organizare și Comercializare a Produsului Turistic

CAPITOLUL I Enuntarea temei produsului turistic (justificare) Program de organizare si comercializare a produsului turistic cu tema:”UN TRASEU...

Program de valorificare turistică al județului Brașov

1. Localizarea si caracterizarea judetului Situat in zona de sud-est a Transilvaniei, pe cursul mijlociu al Oltului, in interiorul arcului...

Te-ar putea interesa și

Studiu de Piață Privind Agenția de Turism Ultramarin

CAPITOLUL 1: PREZENTAREA PIEŢEI, A FIRMEI ŞI A SERVICIULUI 1.1. PREZENTAREA PIEŢEI Turismul reflectă ansamblul de relaţii şi fenomene care...

Căi de Diversificare a Ofertei Agenției de Turism Romantic Travel

CAP. I - Firma „Romantic Travel” – participant activ în cadrul sistemului turistic românesc Romantic Travel a fost infiintata in 1995 ca urmare a...

Înființarea agenției Romantic Travel

Capitolul 1 - Constituirea unei firme – aspecte conceptual – metodologice 1.1. Motivaţia înfiinţării unei firme Motivaţia înfiinţării unei firme...

Agenția de turism Nemo Tour Brașov

Capitolul I Elemente de identificare NEMO TOUR este o agentie de turism touroperatoare ce acoperă în prezent cererea de turism Braşov, cartierul...

Agenția de Turism Christian Tour

1. Fișă prezentare agenție de tursim Agenția de turism Christian Tour are peste 21 de puncte de desfacere atât pe teritoriul țării noastre cât și...

Raport de consultanță agenție de turism

Prezentarea firmei ACP Consulting Firmele de consultanţă în turism se regăsesc pe piaţa românească într-un număr foarte mic, dar potenţialul...

Studiu de piață pe baza agenție de tursim Ultramarin

CAPITOLUL I. PREZENTAREA PIETEI A FIRMEI SI A SERVICIULIU 1.1PIATA TURISTICA Turismul reflecta “ansamblul de relaţii şi fenomene care rezultă din...

Studiu de piață privind activitatea Agenției Eximtur

Cap1 Prezentarea agentiei EXIMTUR Fondată în anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continuă, extinzându-şi reţeaua de...

Ai nevoie de altceva?