Caiet de Practica Pensiunea Unio

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Caiet de Practica Pensiunea Unio.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 15 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Turism

Extras din document

Partea I

I.1 . Prezentarea institutiei in care s-a efectuat practica

PENSIUNEA UNIO

Pensiunea Unio de 3 * a fost construita in anul 2007 , cu multa atentie pentru detalii, design si respect cat si pentru frumusetea imprejurimilor aflata in padurile si muntii din jurul Brasovului mai exact in Poiana Angelescu din Municipiul Sacele.

Aceasta are 2 proprietari si functioneaza intr-o cladire independenta , iar principala categorie de clientela o reprezinta turistii.

Panorama pensiunii este una deosebita , majoritatea oaspetilor care se intorc apreciaza nu numai linistea si frumusetea locurilor, cat si serviciile prietenoase si ospitalitatea proprietarilor si a personalului.

Zona ‘’POIANA ANGELESCU’’ , din imediata apropiere, este parte componenta a unora dintre cele mai spectaculoase trasee montane turistice.

Pensiunea este situata la doar cateva minute de intrarea in Brasov, DN1, dinspre Bucuresti sau DN1A dinspre Cheia. Intrarea catre pensiune se face din DN1A, str. Timocului, iar la numai cateva zeci de minute, aveti atractii turistice precum zona Rasnov, Bran, Poiana Brasov si Predeal.

Municipiul Sacele este aflat la doar 10 km de orasul Braşov, se afla pe valea Tarlungului la altitudinea de 600-700 m la poalele masivului Piatra Mare. Accesul se face cu automobilul din Brasov pe DN 1A.

Sacelele era cunoscut in vechime si sub denumirea de Sapte Sate, primele atestate fiind Baciu, Cernat, Satulung si Turches si a fost mentionat documentar la sfarsitul secolului al XV-lea intre anii 1482-1496. In 23 iulie 1950 satele de mocani se contopesc si alcatuiesc o singura localitate, orasul Sacele.

In localitate putem vizita Sectia Muzeului de Etnografie Brasov amenajat in Casa Dijmelor (monument de arhitectura din 1543), bisericile "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" (sec. XVII), "Sfantul Nicolae" (1776-1808, cu zid de incinta si turn clopotniţa), "Adormirea Maicii Domnului" (1812-1819, pictata de Misu Pop .

Orasul mai pastreaza case vechi de la inceputul secolului al XIX-lea. Sacele este unul din punctele de plecare spre cabanele din masivele Piatra Mare şi Postavarul.

Pensiunea cu 2 etaje este structurata in 8 camere duble ce pot fi inchiriate si in regim single , confortabile echipate cu bun gust dar si 4 apartamente , punand la dispozitia clientilor o serie de facilitati cum ar fi : restaurantul ,terasa, piscina interioara, sauna , barul , parcarea cat si sala de conferinte de 30 de locuri.

Aceasta este perfecta pentru intruniri intime, de familie, de afaceri sau evenimente,team building-uri sau sedinte.

Fisiere in arhiva (1):

  • Caiet de Practica Pensiunea Unio.doc