Caiet de practică Pensiunea Unio

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 2387
Mărime: 6.27MB (arhivat)
Publicat de: Nae Solomon
Puncte necesare: 8

Extras din proiect

Partea I

I.1 . Prezentarea institutiei in care s-a efectuat practica

PENSIUNEA UNIO

Pensiunea Unio de 3 * a fost construita in anul 2007 , cu multa atentie pentru detalii, design si respect cat si pentru frumusetea imprejurimilor aflata in padurile si muntii din jurul Brasovului mai exact in Poiana Angelescu din Municipiul Sacele.

Aceasta are 2 proprietari si functioneaza intr-o cladire independenta , iar principala categorie de clientela o reprezinta turistii.

Panorama pensiunii este una deosebita , majoritatea oaspetilor care se intorc apreciaza nu numai linistea si frumusetea locurilor, cat si serviciile prietenoase si ospitalitatea proprietarilor si a personalului.

Zona ‘’POIANA ANGELESCU’’ , din imediata apropiere, este parte componenta a unora dintre cele mai spectaculoase trasee montane turistice.

Pensiunea este situata la doar cateva minute de intrarea in Brasov, DN1, dinspre Bucuresti sau DN1A dinspre Cheia. Intrarea catre pensiune se face din DN1A, str. Timocului, iar la numai cateva zeci de minute, aveti atractii turistice precum zona Rasnov, Bran, Poiana Brasov si Predeal.

Municipiul Sacele este aflat la doar 10 km de orasul Braşov, se afla pe valea Tarlungului la altitudinea de 600-700 m la poalele masivului Piatra Mare. Accesul se face cu automobilul din Brasov pe DN 1A.

Sacelele era cunoscut in vechime si sub denumirea de Sapte Sate, primele atestate fiind Baciu, Cernat, Satulung si Turches si a fost mentionat documentar la sfarsitul secolului al XV-lea intre anii 1482-1496. In 23 iulie 1950 satele de mocani se contopesc si alcatuiesc o singura localitate, orasul Sacele.

In localitate putem vizita Sectia Muzeului de Etnografie Brasov amenajat in Casa Dijmelor (monument de arhitectura din 1543), bisericile "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil" (sec. XVII), "Sfantul Nicolae" (1776-1808, cu zid de incinta si turn clopotniţa), "Adormirea Maicii Domnului" (1812-1819, pictata de Misu Pop .

Orasul mai pastreaza case vechi de la inceputul secolului al XIX-lea. Sacele este unul din punctele de plecare spre cabanele din masivele Piatra Mare şi Postavarul.

Pensiunea cu 2 etaje este structurata in 8 camere duble ce pot fi inchiriate si in regim single , confortabile echipate cu bun gust dar si 4 apartamente , punand la dispozitia clientilor o serie de facilitati cum ar fi : restaurantul ,terasa, piscina interioara, sauna , barul , parcarea cat si sala de conferinte de 30 de locuri.

Aceasta este perfecta pentru intruniri intime, de familie, de afaceri sau evenimente,team building-uri sau sedinte.

Preview document

Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 1
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 2
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 3
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 4
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 5
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 6
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 7
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 8
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 9
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 10
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 11
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 12
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 13
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 14
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 15
Caiet de practică Pensiunea Unio - Pagina 16

Conținut arhivă zip

  • Caiet de Practica Pensiunea Unio.doc

Alții au mai descărcat și

Practică de producție la o întreprindere de profil - Hotelul Codru

1.Introducere. Practica de producţie constitue o etapă importantă în pregătirea noastra ca viitorii specialişti în industria turistică. Pe...

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?