Caiet de practică - SC Condor SRL

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 15 în total
Cuvinte : 3021
Mărime: 28.08KB (arhivat)
Publicat de: Aurelia Augusta Pal
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Valentin Nita

Extras din proiect

Firma la care am savarsit stagiul de practica se numeste SC “CONDOR” SRL. In cadrul motelului “CONDOR” am reusit sa observ rezolvarea practica a diferitelor probleme studiate de catre mine, teoretic, in cadrul facultatii.

Ca tip de structura “CONDOR” este un motel iar categoria de clasificare a acestuia este de 3 stele. Motelul este destinat turistilor automobilisti si din acesta cauza este amplasat pe DN 15 D, km 17 in comuna Dulceşti, judetul Neamt. Capacitate de cazare: 36 locuri in 20 camere; restaurant 150 locuri; piscina acoperita, sala fitness, biliard, tenis de masa. Motelul ofera servicii complete pe langa cazare, cum ar fi preparatele culinare si bauturi alcoolice sau nealcoolice, room-service, servicii de spalatorie si altele. Se organizeaza nunti, botezuri, banchete, petreceri private in conditii optime.

Capitalul social a societatii este de 3.800 RON.

Cifra de afaceri a societatii este de 500-600 RON pe an.

Profitul realizat de firma:

Tabel 1. Evolutie profit in ultimii 3 ani

Anul Profit

2003 500 RON

2004 450 RON

2005 380 RON

Relatiile cu mediul extern

Pentru a-si stabili obiectivele strategice si pentru a le putea realiza firma “CONDOR” considera necesara cunoasterea si analiza continua a mediului extern in care functioneaza.

Firma urmareste sa furnizeze pe piata produse si servicii la preturi cat mai reduse. Astfel ea isi alege furnizorii in functie de obiectivele propuse. Cei mai importanti furnizori ai firmei sunt: Metro (Bacau) si Cosarom (Roman). Pe langa acestia se pot mentiona si Dedeman (Roman).

Restaurantul din cadrul motelului este de 3 stele si ofera consumatorilor o gama variata de produse culinare, de cofetarie-patiserie, bauturi alcoolice si nealcoolice. Majoritatea necesarului de produse alimentare este satisfacut din productie proprie. Motel “CONDOR” are astfel in proprietate: 12 HA teren arabil, 14 bovine, 40 de porci, 50 de pasari, 10 stupi de albine si sera de legume. Restul de produse necesare desfasurarii activitatii firmei sunt furnizate de catre Metro si Cosarom.

Firma este in relatie finaciara cu BCR Roman. “CONDOR” detine un cont bancar la acesta institutie iar plata serviciilor prestate de catre firma poate fi relizata si prin virament bancar in acest cont.

Preview document

Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 1
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 2
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 3
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 4
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 5
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 6
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 7
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 8
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 9
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 10
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 11
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 12
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 13
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 14
Caiet de practică - SC Condor SRL - Pagina 15

Conținut arhivă zip

  • Caiet de Practica - SC Condor SRL.doc

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?