Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 18 în total
Cuvinte : 4338
Mărime: 53.18KB (arhivat)
Publicat de: Dida Szasz
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. Capitolul 1. Descrierea firmei . 2
  2. Capitolul 2. Analiza situaţiei existente . 5
  3. Capitolul 3. Descrierea pieţei ţintă . 11
  4. Capitolul 4. Stabilirea obiectivelor de marketing . 12
  5. Capitolul 5. Stabilirea obiectivelor de comunicare . 12
  6. Capitolul 6. Planificarea acţiunilor de publicitate . 13
  7. Capitolul 7. Planificarea acţiunilor de promovare a vânzărilor . 14
  8. Capitolul 8. Acţiuni de marketing direct . 15
  9. Capitolul 9. Acţiuni specifice relaţiilor publice . 15
  10. Capitolul 10. Planul de desfaşurare a campaniei . 16
  11. Bibliografie . 18

Extras din proiect

Capitolul 1. Descrierea firmei

1.1. Istoricul companiei

20 de ani (din 1990)

Holdingul de societati comerciale ANA isi are inceputurile in toamna anului 1990. Numele sau este inspirat din frumoasele legende romanesti, fiind asociat astazi cu o poveste de succes in afaceri.

Afacerea ANA a debutat in domeniul alimentatiei publice, cu produse de cofetarie, patiserie si panificatie. La momentul sau de debut, prima afacere a fost una de familie. Acest inceput, care s-a dovedit a fi un mare succes, a reprezentat o rampa de lansare pentru dezvoltarile ulterioare, in masura in care fiecare proiect finalizat a constituit un pas spre alte obiective, mai ambitioase.

In timp, holdingul s-a diversificat mult: productie si desfacere de aparatura electronica si electrocasnica, industrie hoteliera, turism, productie de motoare electrice, transporturi rutiere, investitii in domeniul sportului, investitii financiare, proiecte imobiliare.

Cele mai importante momente ale dezvoltarii holdingului ANA au fost urmatoarele:

-1990: este infiintata prima cofetarie, ANA CO; ulterior, societatea ANA PAN deschide fabrici de paine, patiserii si cofetarii in Bucuresti si Brasov, care ofera astazi peste 300 de produse diferite. Succesul afacerii a dovedit ca ANA are capacitatea de a impune pe piata produse de o calitate foarte buna.

-1992: a fost infiintata ANA ELECTRONIC, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de aparatura electronica, electrocasnica si de tehnica de calcul. Timp de aproape 10 ani, ANA ELECTRONIC a fost distribuitor exclusiv in Romania al produselor Samsung. Succesul afacerii a dus la acumularea unui capital important care a fost reinvestit.

1993: Holdingul ANA devine principalul investitor al clubului de fotbal RAPID BUCURESTI, una dintre cele mai vechi, mai iubite si mai valoroase grupari sportive din Romania. Incepand din anul 1997, ANA HOLDING a pus la dispozitia echipei sale de fotbal cea mai moderna baza privata de pregatire, PRO RAPID, realizata la cele mai inalte standarde si cerinte internationale.

-1996: a reprezentat anul de cotitura pentru ANA HOLDING. in acest an s-a luat decizia de a se investi in active intregul capital, de aproximativ 40 milioane USD, pe care il avea la dispozitie holdingul. Astfel, ANA HOLDING s-a implicat in operatiuni pe piata de capital, devenind unul dintre actionarii principali ai societatii de telefonie mobila MobiFon, cel mai important operator in domeniul telefoniei mobile din Romania la acea data.

A fost abordat un nou domeniu de activitate, respectiv industria producatoare de motoare electrice. S-a infiintat cu acest prilej ANA IMEP Pitesti; in prezent, uzina exporta peste 97% din productie in tarile Uniunii Europene si in SUA, fiind intre primii patru producatori de micromotoare electrice din Europa.

Tot in 1996 a avut loc debutul ANA HOLDING in industria turistica si hoteliera. Trei hoteluri importante din Poiana Brasov au constituit prima investitie in acest sector.

Cele trei hoteluri, „Sport”, „Bradul” si „Poiana”, gazduiesc indeosebi turisti straini, la standarde de trei si patru stele, impreuna cu modernul „Kanzel Pub”, reconstruit in anul 2000, ele formeaza activele societatii comerciale ANA HOTELS SA - Punctul de lucru Poiana Brasov, in a caror modernizare holdingul a investit peste 8 milioane de dolari SUA. Hotelul „Crowne Plaza”, in prezent un hotel de cinci stele, aflat in Bucuresti, devine proprietatea societatii comerciale ANA HOTELS SA. Investitiile ANA HOTELS in modernizarea hotelului “Crowne Plaza” depasesc, pana in prezent, 20 milioane de dolari. Hotelul este operat sub un contract de franciza cu compania multinationala „Intercontinental Hotels Group” - al doilea mare operator din lume in domeniul industriei hoteliere, operand peste 580 de hoteluri care fac parte din lanturile hoteliere „Intercontinental” si „Crowne Plaza”.

-1999: ANA HOLDING se implica in investitii in domeniul transportului pe cablu. in prezent, SC ANA TELEFERIC SA asigura mijloacele de transport pe cablu in municipiul Brasov si in statiunea Poiana Brasov (telecabine, telegondole, telescaune, teleschiuri, etc.). S-a infiintat ANA TURISM, o societate de servicii turistice, creata pentru a furniza servicii specializate lantului de hoteluri ANA.

Preview document

Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 1
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 2
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 3
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 4
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 5
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 6
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 7
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 8
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 9
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 10
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 11
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 12
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 13
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 14
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 15
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 16
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 17
Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • Campanie Promotiona la SC Ana Hotels SA.docx

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Sales convention Iveco în cadrul Ana Hotels. Poiana Brașov

Cap. 1 TURISMUL DE EVENIMENTE Turismul poate fi definit ca o industrie bazată pe servicii, care înglobează o serie de componente tangibile şi...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Ana Hotels în România - Promovare

ANA Hotels vă propune două locaţii de vacanţă şi de afaceri în România. Aflat pe litoralul Mării Negre în staţiunea Eforie Nord, Hotelul Europa vă...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Ai nevoie de altceva?