China - o veche civilizație ce trebuie vizitată

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 2 fișiere: doc, ppt
Pagini : 38 în total
Cuvinte : 5559
Mărime: 1.93MB (arhivat)
Publicat de: Simion Cazan
Puncte necesare: 7
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: Remus Hornoiu
Academia de studii economice

Cuprins

  1. Cap. 1: Tipul de program turistic
  2. 1.1 Tara in care se desfasoare programul turistic
  3. 1.2 Desfăşurarea programului turistic
  4. 1.3 Piata tinta pentru care este creat produsul turistic
  5. 1.4 Recomandari si observatii
  6. Cap. 2: Modalitatea de realizare a programului de vacanta
  7. 2.1 Transportul
  8. 2.2 Cazarea
  9. 2.3 Alimentatia
  10. 2.4 Agrementul
  11. Cap. 3: Analiza de pret
  12. Cap.4: Mixul de promovare al produsului turistic
  13. Bibliografie

Extras din proiect

CAPITOLUL 1.

1.1 Tara in care se desfasoara programul turistic

China (Zonghua Renmin Gongheguo), tara din estul Asiei, a treia tara ca suprafata (dupa Rusia si Canada) si cu cea mai mare populatie dintre toate statele lumii. Este marginita in nord de Republica Mongola si de Rusia; in nord-est de Rusia si Korea de Nord, in est de marea Galbena si Marea Chinei de Est; in sud de Marea Chinei de Sud, Vietnam, Laos, Myanmar (cunoascuta si cu numele de Burma), India, Bhutan si Nepal; in vest este marginita de Pakistan, Afghanistan si Tadjikistan si in nord-vest de Kyrghistan si Kazahstan. Chinei ii apartin mai mult de 3400 de insule. Are o suprafata de 9.571.300 km2, neincluzand Hong Kong, Macau si teritoriul care se afla sub controlul Republicii Chineze din Taiwan, pe care China il considera o provincie renegata. In 1971, Natiunile Unite au admis "Republica Populatiei Chineze" (principalul teritoriu chinez) si au exclus "Republica Chineza" (Taiwan) din parteneriat. Cu toate ca majoritatea guvernelor din toata lumea nu recunosc Taiwanul ca stat independent, insula mentine totusi o economie si un guvern distinct. Hong Kong, oficial un teritoriu britanic, i-a revenit Chinei in 1997. Cu toate acestea, informatiile prezentate in aceasta lucrare nu se refera si la Hong Kong, care mentine o economie separata si are o autonomie politica considerabila. Aceste date deasemenea nu includ Macau, localizata langa Hong Kong pe coasta de sud a Chinei, care este un teritoriu chinezesc administrat de Portugalia.

Principalele atractii turistice ale Chinei sunt atat naturale, cat si cultural-istorice, intre care: capitala cu "Orasul interzis", Marele Zid Chinezesc, grotele Yun'gang, ce adapostesc statuile lui Buddha, vechile orase Chengde, Jinan, Xi'an, bogate in monumente, orasul tibetan Lhasa, important centru religios, Muntii Himalaya, peisaje si fenomene ale naturii: "paduri de piatra" si "de lut", cascade. Turismul este in crestere, bucurandu-se de peisaje deosebite, regiuni carstice, multe obiective istorice.Caile de comunicatie sunt dese si modernizate in partea de est a tarii. China are un sistem larg de cai navigabile interne - 110.000 km. Baza sistemului de transport al Chinei moderne o reprezinta reteaua de cai ferate - 53.187 km. S-au construit multe drumuri principale noi pentru a deschide regiunile vestice periferice.

1.2 Desfăşurarea programului turistic

Prgramul turistic oferit de compania noastra consta intr-un circuit de 9 zile in perioada 1-9 inunie 2009, in China, urmand traseul Beijing-suzhou- Wuzhen – Hanghzou-Shanghai

Ziua 1: BUCURESTI – BEIJING

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa internationala cu destinatia Beijing cu compania British Airwais. Intalnirea este prevazuta la ora 13:00 iar decolarea la ora 15:00. Schimbarea cursei la Londra

Ziua 2: BEIJING

Sosire la Beijing in jurul orei 11:00 dimineata. Transfer in oras. Dupa pranz (inclus), vizitarea Templului Cerului, constructie care se intinde pe o suprafata de cca 2.700.000 mp. Templul a fost construit in anul 1420 in timpul Dinastiei Ming ca sacrificiu inchinat Cerului. Cazare la hotel 3* si cina la un restaurant local.

Ziua 3: BEIJING

Dupa micul dejun, incepem o excursie de o zi, care va incepe cu vizitarea Marelui Zid (sectiunea Juyongguan Pass), structura imensa, cu o lungime de 6.700 km. Zidul traverseaza cinci provincii ale Chinei si a fost construit in principal in scop de aparare impotriva atacurilor mongole. Excursia continua cu vizitarea unui magazin traditional de cloisonné-uri, urmat de pranz. In partea a doua a zilei continuam cu Drumul Sacru si cu vizitarea unuia dintre Mormintele Ming (complexul cuprinde 13 morminte Imperiale si este situat la cca 50 km de Beijing). Vom incheia excursia cu cina traditionala chinezeasca, avand ca preparat principal rata, gatita dupa metode stravechi, de la anii 1300. Cazare in Beijing, hotel 3*.

Ziua 4: BEIJING – SUZHOU

Mic dejun. Vizitarea Orasului Interzis (Palatul Imperial, in fapt un complex ce insumeaza 9.999 de cladiri, pe o suprafata totala de 720.000 mp), a Pietei Tian’anmen – cea mai mare piata din lume, devenita simbol national - si a Palatului de Vara; acesta din urma, incarcat de o istorie de 800 de ani, adaposteste cea mai bine conservata gradina regala din China. Excursia de azi se va incheia cu vizitarea unui atelier de prelucrare a perlelor originale. Cina la restaurant, plecare cu trenul spre Suzhou (cuseta de dormit pentru patru persoane).

Ziua 5: SUZHOU

Sosire la Suzhou, oras situat in delta raului Yangtze, leagan al culturii WU. Mic dejun. Dupa vizitarea uneia dintre cele mai reprezentative gradini (Humble Adimistrator’s Garden – Zhuozhengyuan), se va servi pranzul la un restaurant local. Ziua continua cu vizitarea Gradinilor “Master of the Net“, plimbare cu barca pe unul din canalele orasului. Turul se incheie cu vizitarea unui atelier de prelucrare a matasii. Cina la restaurant local. Cazare in Suzhou, la hotel 3*.

Ziua 6: SUZHOU – WUZHEN – HANGZHOU

Dupa micul dejun, plecare cu autocarul spre Wuzhen. Sosire si tur panoramic de oras in Wuzhen. Vom admira casele construite de-a lungul canalelor care traverseaza orasul si pravaliile vechi, ramase neschimbate de sute de ani. Dupa servirea pranzului, plecare spre Hangzhou. Cina la restaurant local si cazare in Hangzhou, hotel 3*.

Ziua 7: HANGZHOU - SHANGHAI

Mic dejun, scurta plimbare cu barca pe West Lake (Lacul de Vest), urmata de vizitarea unei plantatii de ceai si participare la ceremonia servirii ceaiului. Dupa pranz vom vizita templul Lingyin, fara indoiala una dintre atractiile de exceptie ale provinciei si unul din cele mai renumite temple buddhiste din China, declarat monument national ocrotit in anul 1961. Vizita continua cu Pagoda Celor 6 Armonii. Plecare cu autocarul spre Shanghai. Cina si cazare in Shanghai.

Ziua 8: SHANGHAI

Dupa micul dejun, tur de oras in Shanghai, oras cosmopolit care rivalizeaza din ce in ce mai mult cu Hong Kong, mandria Chinei moderne. Vizita va cuprinde: Gradinile Yuyuan, apoi pranz, dupa care continuam cu orasul vechi, strada Nanjing (principala artera comerciala) si Promenada Bund - veritabila expozitie de arhitectura internationala, datorita cladirilor impunatoare construite de-a lungul sau. Cina si cazare in Shanghai, hotel 3*.

Ziua 9: SHANGHAI – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Shanghai. Decolarea cursei British airwais este prevazuta pentru ora 10:00. Sosirea la Bucuresti seara tarziu.

Preview document

China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 1
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 2
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 3
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 4
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 5
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 6
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 7
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 8
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 9
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 10
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 11
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 12
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 13
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 14
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 15
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 16
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 17
China - o veche civilizație ce trebuie vizitată - Pagina 18

Conținut arhivă zip

  • China - O Veche Civilizatie ce Trebuie Vizitata.doc
  • China.ppt

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Ai nevoie de altceva?