Conrad Hilton - sinonimul succesului

Proiect
7/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 23 în total
Mărime: 11.49MB (arhivat)
Publicat de: Nadea C.
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Grandiosul si recunoscutul nume din domeniul hotelier , Hilton Hotels & Resorts este un liderul global, elegant și inovator al ospitalității.

Cel care a pus bazele intregului „lant hotelier” incepînd totul de la zero este Conrad Hilton.

Familia...

Conrad Hilton s-a născut la 25 decembrie 1887, într-o familie cu descendențe norvegiene și germane, tatăl său- Augustus Halvorsen Hilton (1854-1919) și mama sa Mary Genevieve (1863-1956)...

Conrad Hilton a avut șapte frați: Felice A. Hilton, Eva C. Hilton, Carl H. Hilton, Julian Hilton (a murit în copilarie), Rosemary J. Hilton, August H. Hilton si Helen A. Hilton

Conrad Hilton a visat de mic să devină bogat...

Deaceea din copilărie a depus mult efort pentru a face primii pași spre cultivarea unui spirit muncitor, lucrînd în magazinul alimentar al tatălui său.

Ca studii , el a urmat New Mexico Military Institute și St. Michael’s College.

A obținut studii superioare absolvind Institutul Minier. Astfel Conrag era un inginer de profesie, dar asta nu-i făcea deloc apel. Deoarece din copilăria sa, Conrad Hilton a visat să devină manager de bancă.

In 1907 magazinul tatalui sau nu mergea prea grozav, astfel familia sa a fost nevoită ca șase din camerele casei în care locuia să fie transformate în spații de cazare.

Tanarul de 19 ani muncea cot la cot cu tatal sau și în fiecare zi la ora 13.00 și la ora 15.00 mergea în gara din San Antonio, New Mexico, pentru a atrage clienți.

Oferta de cazare și masa era de 2,5 dolari pe zi.

Încet dar sigur, afacerea tatalui sau s-a repus pe picioare, iar Conrad Hilton a decis că orașul în care crescuse avea nevoie de o bancă.

A strîns semnaturi din partea locuitorilor și în momentul în care s-a decis aducerea unui fost bancher pentru a transforma ideea în realitate Conrad a devenit casier.

Planurile sale au fost însa spulberate de Primul Razboi Mondial.

În 1917, Conrad s-a oferit voluntar pentru armată. A luptat în Europa în gradul de locotenent secund al serviciului de conducător.

După război, tânărul și-a manifestat din nou intenția de a deveni bancher.

Conținut arhivă zip

  • Conrad Hilton - sinonimul succesului.pptx

Ai nevoie de altceva?