Descoperirea Portugaliei, intre ocean si uscat

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Descoperirea Portugaliei, intre ocean si uscat.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 2 fisiere pdf, pptx de 31 de pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 5 puncte.

Domeniu: Turism

Cuprins

Capitolul I ..3
1.1 Titlul programului turistic internațional ..3
1.2 Țara în care se desfășoară programul turistic internațional 3
1.3 Piața țintă 4
Capitolul II .5
2.1 Transportul . ...5
2.2 Cazarea ..5
2.3 Alimentația 6
2.4 Agrementul 7
Capitolul III ANALIZA DE PREȚ .10
Capitolul IV MIXUL DE PROMOVARE A PRODUSULUI TURISTIC ..11
BIBLIOGRAFIE . .12

Extras din document

Capitolul I

Programul conceput se desfășoară pe o perioadă de 5 zile și 4 nopți, și este un program de tip circuit turistic internațional în sistem de demipensiune, cu micul dejun inclus în preț. Pachetul este realizat pentru a se desfășura în perioada 25-29 iunie.

1.1 Titlul programului turistic internațional

Programul creat se va intitula “Descoperirea Portugaliei, între ocean și uscat”. Am ales această denumire pentru că Portugalia e una dintre țările Europei de la care nu aștepti prea mult înainte de a o vizita, dar care te cucerește din primele clipe și te poarta prin locuri, povești și experiențe ce te vor face s-o iubești și să îți dorești să te reîntorci. Portugalia are istorie, eleganță, un vibe bun adaptat perfect vremii în care trăim, are muzică extraordinară și mancare delicioasă. Are oameni frumoși, clădiri cu fațade impresionante, priveliști ce îți taie respirația și mult soare.

1.2 Țara în care se desfășoară programul turistic internațional Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară din Peninsula Iberică din Europa de Sud-Vest. Este cea mai vestică țară din Europa continentală.

Localizată în sud-estul Europei, Portugalia este una dintre cele mai călduroase țări. Capitala, Lisabona, se bucură de peste 3000 de ore de soare anual. Nimic nu e mai plăcut decât să vizitezi un oraș când afară e soare și frumos. Plajele din Portugalia nu sunt altceva decât o modalitate de a profita din plin de miile de ore de soare care se abat asupra țării anual. Portugalia are în acest moment peste 1600 de kilometri de coastă, devenind casă pentru cele mai celebre plaje din lume . Fructele de mare sunt specialitatea țării. Le veți găsi în meniul oricărui restaurant din Portugalia. Pește proaspăt, caracatiță, homari, raci, sardine, cod, numai delicatese. Dacă nu ești amator de pește, trebuie să știi că Portugalia mai este faimoasă pentru brânză, ulei de măsline și cârnați. De asemenea, stă foarte bine și la capitolul patiserie.

1.3 Piața țintă

Piața țintă vizată pentru a participa la desfășurarea acestui pachet turistic este formată din persoane cu venituri peste medie, mari. Atât tineri, care doresc să călătorească și să cunoască locuri noi, în care să se distreze, cât și cei mai în vârstă, care vor o vacanță liniștită și relaxantă alături de familie și copii. Clientela căreia i se adresează programul este atât cea din România cât și cea din alte țări europene.

În consecință, la acest program pot participa diferite persoane, care își doresc să iasă din rutină, să scape de aglomerația urbană, dorind să se recreeze într-un loc desprins din povești.

Grupul ce va participa la circuit va trebui să fie format din 15 de persoane.

Fisiere in arhiva (2):

  • Descoperirea Portugaliei, intre ocean si uscat.pdf
  • Descoperirea Portugaliei, intre ocean si uscat.pptx

Bibliografie

1. Booking, 2019. [online] Disponibil la: < https://www.booking.com/> [accesat la 25 Februarie 2019]
2. eSky, 2019. [online] Disponibil la: < https://www.esky.ro/> [accesat la 25 Februarie 2019] 3. Lisbon Top Attractions & Things To Do, 2019. [online] Disponibil la: <https://www.visitacity.com/en/lisbon> [accesat la 20 Martie 2019] 4. Madeira. Top 14 atractii in Madeira. , 2019. [online] Disponibil la: <https://blog.veltravel.ro/madeira-top-14-atractii-in-madeira/> [accesat la 20 Martie 2019] 5. M-am îndrăgostit de ea, de Portugalia, 2018. [online] Disponibil la: <http://iubescsacalatoresc.ro/2018/04/28/m-am-indragostit-de-ea-de-portugalia/> [accesat la 15 Martie 2019] 6. Portugalia tips & tricks, 2018. [online] Disponibil la: <http://www.out-and-about.ro/portugalia-tips-tricks/> [accesat la 17 Martie 2019]
7. Visit Portugal, 2019. [online] Disponibil la: <https://www.visitportugal.com/en> [accesat la 17 Martie 2019]
8. WizzAir, 2019. [online] Disponibil la: < https://wizzair.com/> [accesat la 25 Februarie 2019]