Grupul Hotelier Accor

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Grupul Hotelier Accor.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 2 fisiere docx, ppt de 18 pagini (in total).

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Turism

Extras din document

Motto: ”Concurența nu doarme”

Accor este una dintre cele mai importante companii din turism la nivel mondial, domeniile sale de interes fiind hotelurile, cazino-urile și restaurantele. Accor, unul dintre cele mai importante grupuri hoteliere la nivel mondial, operează în aproximativ 100 de țări, având în jur de 150.000 de angajați. Cu o experiență de peste 40 de ani în industria hotelieră, grupul numără printre brandurile sale hoteluri precum: Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, Suitehotel, Ibis, All Seasons, Etap Hotel, Formule 1 și Motel 6. Oferta înglobează peste 4.000 de hoteluri cu aproximativ 500.000 de camere.

În România deține hotelul de patru stele Pullman Bucharest World Trade Center, numit Sofitel până în 2009, precum și hoteluri din lanțurile Ibis și Novotel.

Accor deține pe piața din România un singur hotel Novotel, de patru stele, situat în București..

Din grupul Accor face parte și compania Accor Services, lider mondial în domeniul tichetelor de servicii, cum ar fi tichetele de masă. În iunie 2010, Accor Services și-a schimbat denumirea în Edenred.

În România, Accor Services are peste 35.000 de companii client. Tichetele emise de Accor Services sunt utilizate de peste 1.500.000 de salariați.

Aproape de 45 de ani peste tot în lume unde sunt prezente brand-urile Accor cele 5 valori fundamentale sunt împărtăşite de peste 150 de mii de angajaţi:

• INOVAŢIA este marca noastră

• SPIRITUL de cucerire este motorul nostru de creştere

• PERFORMANŢA este cheia noastră de succes

• RESPECTUL este baza tuturor relaţiilor noastre

• ÎNCREDEREA este fundaţia în management

Diversitatea şi lupta împotriva discriminării este una din preocupările majore ale grupului ACCOR. “Accor reuneşte toate talentele, toate din ele. Abilităţile sunt prioritatea noastră.” Contractele lor sunt deschise şi persoanelor cu dizabilităţi, de fapt este o prioritate în politica lor de recrutare.

Astăzi, în faza de recesiune a economiei mondiale ACCOR reuşeşte să se menţină lider pe piaţă prin portofoliul echilibrat şi strategia brand-urilor de a-şi oferi serviciile fiecărei categorii de clientelă.

Hotel Novotel București****

Novotel București este alegerea perfectă pentru o călătorie de afaceri, fie, sejur scurt sau city break. În mod ideal situat chiar în inima orașului, hotelul de 4 stele oferă nu numai o locație de excepție, dar, de asemenea, un amestec unic de arhitectură clasică și un design modern, funcțional. Clienții se pot bucura de restaurantul cu terasă, de bar, WI-FI gratuit, 5 săli de întâlnire complet echipate, o parcare privată subterană și se pot relaxa în cetrul wellness.

Camere:

Hotelul Novotel București are un număr de 258 de camere. Cu un design spațios, modern și adaptabil, camera Novotel este cu adevărat un loc de trai. Perfect pentru toate nevoile tale.

Fisiere in arhiva (2):

  • Grupul Hotelier Accor
    • Grupul Hotelier Accor.docx
    • Grupul Hotelier Accor.ppt