Managementul Schimbarii in Turism - Studiu de Caz

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Managementul Schimbarii in Turism - Studiu de Caz.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 10 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Turism

Extras din document

Introducere

Desfasurarea activitatii unui hotel se bazeaza pe contactul permanent cu turistii, implicit cu oamenii. Odata cu trecerea timpului, oamenii se schimba, iar nevoile si cerintele devin din ce in ce mai diverse si mai complexe.

Pentru a face fata noilor tendinte si pentru a tine pasul cu cerintele clientilor, mereu in schimbare, orice hotel trebuie sa realizeze schimbari permanente.

Aceste schimbari trebuie sa reprezinte imbunatatiri ale serviciilor actuale, care sa se plieze pe gusturile si necesitatile fiecarui client care ii trece pragul.

Intr-o organizatie, schimbarile, imbunatatirile au scopul de a aduce organizatiei o mai buna functionare, un plus de clienti si cu siguranta un succes garantat.

Prezenta lucrare a fost realizata in scopul de a identifica, evidentia si analiza principalele schimbari organizatorice care au avut loc in cadrul Hotelului Minerva&Restaurant NanJing.

In cele ce urmeaza vor fi relatate informatii cu privire la: identitatea organizatiei, tipul schimbarilor realizate si modalitatea de implementare a acestora.

1.Metodologia

Organizatia pe baza careia am efetuat cercetarea se numeste Hotel Minerva&Restaurant Nan Jing. Acest hotel si-a deschis usile pentru clienti inca din 12 aprilie 1976, acumuland o vechime de aproape 40 de ani.

La acea perioada a fost clasificat la categoria I, bucurandu-se inca de la debut de un succes remarcabil in randul clientilor.

In timp, hotel Minerva a devenit unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti. Acest lucru s-a datorat in primul rand amplasamentului sau central, dar si serviciilor de inalta calitate care sunt oferite clientilor.

Minerva este amplasat in centrul orasului, pe unul dintre cele mai importante bulevarde, Lascar Catargiu, oferind accesul facil catre si dinspre cele mai importante zone de interes din Bucuresti : Gara de Nord, cel mai important nod feroviar din Romania ; Centrul Expozitional Romexpo, cel mai mare centru de expozitii nationale si internationale din capitala ;, Centrul Vechi, cunoscut pentru numarul mare de cafenele, restaurante si cluburi de noapte ; Calea Victorei, renumita pentru numarul mare de magazine de lux si casinouri elegante ; si numeroase obiective turistice din capitala. La momentul actual, hotelul este clasificat la 4*.

Motivul principal pentru care echipa a selectat acest hotel pentru a efectua cercetarea este acela ca unul din coechipieri face parte din colectivul acestui hotel. In acest fel, accesul la informatii a devenit mult mai facil.

Persoana de contact din cadrul hotelului a fost chiar actualul manager, Bogdan Calaretu. Interviul s-a desfasurat pe baza unor intrebari stabilite anterior de membrii echipei, din care sa rezulte cele mai importante detalii de care aveam nevoie. Managerul s-a dovedit a fi foarte deschis la oferirea informatiilor privind schimbarile majore care au avut loc in cadrul hotelului.

Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Schimbarii in Turism - Studiu de Caz.doc