Pensiune Agroturistica - Trei Margarete

Imagine preview
(7/10 din 8 voturi)

Acest proiect trateaza Pensiune Agroturistica - Trei Margarete.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 49 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 8 puncte.

Domeniu: Turism

Extras din document

Pensiunea „Trei Margarete” este situata in apropiere de Piatra Craiului cu o priveliste deosebita asupra peisajului dezvaluit de acest obiectiv turistic. Turistii ce aleg sa isi petreaca un moment din vacanta, din viata lor cazandu-se la aceasta pensiune nu vor regreta nici un moment alegerea facuta. Acestia pot alege drumetii pentru petrecerea timpului liber dar pot sa aleaga si curtea interioara pensiunii pentru o relaxare profunda in mijlocul naturii, aproape de marginea padurii, invaluiti de aer proaspat si curat si de caldura si ospitalitatea gazdelor, atat a proprietarilor cat si a personalului ce isi desfasoara activitatea in cadrul pensiunii.

Pensiunea are o capacitate de cazare de 16 locuri impartite in doua camere single, 3 dormitoare duble si 4 dormitoare matrimoniale. Fiecare camera are baie proprie si balcon iar restaurantul are o capacitate de 24 de locuri.

Atat peisajul cat si meniul oferit de restaurantul pensiunii intr-un ambiant amenajat cu obiecte de artizanat specifice Ardealului ofera o atmosfera specific rurala in care te cufunzi uitand te problemele si aglomeratia urbanului.

Pensiunea „Trei Margarete” isi desfasoara activitatea din anul 2002 avansand pe scara confortului si capacitatii de cazare dar mentinandu-si numele si cu el clientii fideli si iubitori de tot ceea ce inseamna rural si specific ardelenesc reprezentate cu mare succes de aceasta pensiune.

Fisiere in arhiva (1):

  • Pensiune Agroturistica - Trei Margarete.doc

Alte informatii

prezinta modalitatea de calcul a meniului in cadrul unei pensiuni agroturistice prin defalcarea felului de mancare pe cantitati, pret/unitate, etc. in intrducere este descrisa pe scurt pensiunea, localizarea acesteia, organizarea si alte aspecte specifice acesteia.