Pensiunea Surâsul Soarelui

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 25 în total
Mărime: 12.32MB (arhivat)
Publicat de: Vlad Jianu
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

Fundata este o localitate în județul Brașov, România. Este reședința comunei Fundata.Începând cu data de 16 iulie 1973,satulFundata (Brașov), alături de alte 13 localități, se declara, experimental, sat de interes touristic denumit "sat turistic".

Situată la altitudinea de 1304 m, Fundata este cea mai înaltă localitate din țară. Aflată la mijlocul distanței intre Bran și Rucăr, pe culoar, aceasta este străjuită de munții Bucegi și munții Piatra Craiului.

Brașov este un județ din România aflat în sud-estul Transilvaniei, care include regiunile istorice Țara Bârsei, Țara Făgărașului si Altland-ul săsesc. Județul Brașov are o suprafață de 5.363 km², reprezentând 2,3% din suprafața țării.

Pensiunea, pensiune de 4 stele, este situata in localitatea cu cea mai mare altitudine din Romania, Fundata (1360 m), judetul Brasov, intre Parcul National Bucegi si Parcul National Piatra Craiului.

Cladirea este impartita in nivele, primul nivel reprezentand sectorul de alimentatie (parter), iar cel de al doilea si al treilea nivel sectorul de cazare (etaj si mansarda).

Primul nivel al cladirii se imparte in partea de productie a preparatelor servite in restaurant, salonul de servire, o mica receptive,baie si terasa inchisa.

Sectorul intai de cazare este impartit in 5 camere duble,cu bai proprii,dintre care 4 camere dispun de balcon, un hol amenjat cu canapele si masuta pentru cafea, si o terasa amenajata pentru petrecerea timpului liber.

Al doilea sector de cazare,cel de la mansarda, este impartit in 6 camere cu bai proprii.

Conținut arhivă zip

  • Pensiunea Surasul Soarelui.pptx

Ai nevoie de altceva?