Program de Organizare si Comercializare a unui Produs Turistic

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Program de Organizare si Comercializare a unui Produs Turistic.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 23 de pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Turism

Cuprins

Cap.1 Enunţarea temei produsului turistic. Justificarea alegerii 3
Cap.2 Indicarea traseului cu prezentarea localitãţilor şi a obiectivelor vizitate 4
Cap.3 Elemente de prezentare generalã a produsului turistic 15
Cap.4 Analiza succintã a desfãşurãrii traseului, pe zile, cu urmãtoarele precizãri 16
Cap.5Analiza de preţ 18
Cap.6Conditii de comercializare 23
Bibliografie 24

Extras din document

Cap.1 Enunţarea temei produsului turistic. Justificarea alegerii

Traseul ce se regaseste in paginile ce urmeaza a fost conceput cu scopul de a aduce la cunostinta turistilor de existenta numeroaselor manastiri care poate inca nu sunt pe cat de cunoscute pe cat ar trebui.Manastiri ca Agapia, Varatec,Neamt si multe multe altele obiective turistice asteapta sa fie vizitate si sa fie desoperite din nou.Traseul impus nu inseamna neaparat un pelerinaj ci mai mult o regasire sufleteasca, o intoarcere catre lucrurile sfinte,dar mai ales o evadare din cotidian,din aglomeratie si agitatie.

Am ales aceasta tema si din motive personale,majoritatea obiectivele vizate in traseu fiind deja vizitate de catre mine.Sper sa sporec curiozitatea si altor persoane de a descoperi aceste taramuri magice.

Cap.2 Indicarea traseului cu prezentarea localitatiilor si a obiectivelor vizitate

Bucuresti-Sinaia-Brasov-Piatra Neamt-Suceava-Harghita Rasnov-Bucuresti

1.Bucuresti-Piatra Neamt

1.1 Bucuresti-Sinaia– popas pentru vizitarea urmatoarelor obiective turistice: Castelul Peles, Manastirea Sinaia

Castelul Peles

In anul 1873, principele Carol de Hohenzollern-Sigmaringen, venit la tronul Romaniei in 1866, Incepea construirea Castelului Peles la Sinaia (localitate care la acea data se numea Podul Neagului) pe locul cunoscut sub numele de Pietrele Arse.

Locul ales de principe pentru castelul sau era salbatic dar pitoresc, ceea ce probabil l-a si atras. Carol vine pentru prima data la Sinaia

in 5-6 august 1866, cand este gazduit la manastirea din localitate, ridicata in 1695 de spatarul Mihail Cantacuzino.

Din 1872 principele isi cumpara terenul, 1000 de pogoane, si ii solicita arhitectului Wilhelm Doderer, de scoala germana, realizarea planurilor viitoarei resedinte.

Lucrarile incep in toamna anului 1873, dar piatra fundamentala a castelului va fi pusa pe 10/22 august 1875. Dupa 1876 lucrarile Pelesului sunt in grija arhitectului Johannes Schultz, asistentul lui Doderer, mai usor de convins in modificarea planurilor initiale. Pe 7 octombrie 1883 are loc inaugurarea oficiala. La aceasta data se incheie in fapt prima etapa de constructie a castelului; activitatea continua, Pelesul fiind transformat si amplificat, la forma actuala ajungandu-se in 1914. Lucrarile dintre 1893-1914 au fost incredintate arhitectului ceh Karel Liman care-si pune o puternica amprenta asupra castelului si care construieste si celelalte edificii din complex.

Caracteristicile arhitecturii exterioare ale Castelului Peles sunt specifice stilului neorenasterii germane: profiluri ascutite, verticale zvelte, forme neregulate, fragmentarea compozitiei fatadelor, asimetria corpurilor, abundenta lemnului sculptat si a elementelor decorative.

Manastirea Sinaia

Mănăstirea Sinaia este un aşezământ ortodox din Sinaia, judeţul Prahova. Pentru pelerinii care vin să viziteze Perla Carpaţilor, staţiunea montană Sinaia, trei obiective merită întreaga atenţie: Munţii Bucegi, Castelul Peleş şi Mănăstirea Ortodoxă Sinaia.

1.2Sinaia-Brasov– tur de oras cu vizitarea celor mai importante obiective: Biserica Neagra;

Fisiere in arhiva (1):

  • Program de Organizare si Comercializare a unui Produs Turistic.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA CRESTINA DIMITRIE CANTEMIR FACULTATEA DE MANAGEMENT TURSITIC SI COMERCIAL