Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism

Proiect
8/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 41 în total
Cuvinte : 11829
Mărime: 94.32KB (arhivat)
Publicat de: Daniela F.
Puncte necesare: 8

Cuprins

  1. 1. DATE GENERALE - CERERE TIP (SE VA PRINTA SECȚIUNEA DUPĂ COMPLETARE)
  2. 2. VIZIUNE, STRATEGIE
  3. 3. ISTORIC, MANAGEMENT, RESURSE UMANE, ACTIVITATE CURENTĂ
  4. 4. PREZENTAREA PROIECTULUI
  5. 5. ANALIZA PIEȚEI
  6. 6. ANALIZA OPERAȚIONALĂ - DUPĂ IMPLEMENTAREA PROIECTULUI
  7. 7. JUSTIFICAREA NECESITĂȚII FINANȚĂRII NERAMBURSABILE ȘI A OPORTUNITĂȚII ACHIZIȚIEI
  8. 8. SUSTENABILITATEA PROIECTULUI

Extras din proiect

1. DATE GENERALE

1. DATE GENERALE

Titlul planului de investiții: Investitii in tehnologie pentru dezvoltare la SC AGENTIA DE TURISM SRL

Denumire solicitant: S.C. AGENTIA DE TURISM S.R.L.

Cod Unic de Înregistrare:

Nr. de înregistrare la ORC:

Adresă solicitant :

Județul:

Cod poștal:

Nr. Telefon:

Nr. Fax:

Email:

COD CAEN aferent activității principale 7912

COD CAEN aferent planului de investiții: 7912

Locația implementării planului (adresă):

Persoană de contact (denumire, telefon, email):

IMM este plătitoare de TVA : 1 Da

0 Nu

Forma juridică: S.R.L.

Capitalul social:

2000,00 lei, deținut de persoane fizice

- persoane fizice 100%

- persoane juridice: 0%

Numărul mediu scriptic anual de personal (în anul fiscal anterior - 2015): 5

Cifra de afaceri (conform ultimului bilanț contabil anual aprobat- pentru 2015):lei 1822926

Valoarea totală a planului de investiții (cheltuieli eligibile+neeligibile)- lei: 62869.60

Valoarea eligibilă a planului de investiții:lei 52391.33

Valoarea AFN - lei: 39.293,50 Procent din valoarea eligibilă a planului de investiții 75

Valoarea contribuției proprie (doar pentru cheltuieli eligibile):lei 13.097,83 Procent din valoarea eligibilă a planului de investiții 25

Categoria IMM

Microîntreprindere 1

Întreprindere mică

Întreprindere mijlocie

Se va încărca în aplicație Anexa 13 Cererea tip de acord de principiu completată și semnată!

Se descarcă din aplicație Anexa 4, 5 si 6 dupa caz și se urcă scanate și semnate!

Se va încărca în aplicație copia certificată a buletinului de identitate/cărții de identitate a reprezentantului legal al societății solicitante / împuternicitului!

Se va încărca în aplicație copia certificată a certificatului de înmatriculare!

Se va încărca în aplicație Declarația pe propria răspundere privind îndeplinirea obligațiilor exigibile de plată a impozitelor, taxelor și datoriilor către bugetul general consolidat, atât pentru sediul social,cât și pentru toate punctele de lucru care au cod unic de înregistrare fiscală,conform prevederilor Legii nr.273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare!

Se va încărca în aplicație Declarația pe propria răspundere privind îndeplinirea obligațiilor exigibile de plată a impozitelor, taxelor și datoriilor către bugetele locale, atât pentru sediul social,cât și pentru toate punctele de lucru (indiferent dacă au sau nu cod unic de înregistrare fiscală)!

Se va încărca în aplicație Împuternicirea semnată și ștampilată de reprezentantul legal al societății solicitante, în cazul în care o altă persoană decât aceasta semnează cererea tip de acord de principiu pentru finanțare!

Se va încărca în aplicație certificatul constatator conform Anexei nr. 10, sectiunea A!

2.VIZIUNE, STRATEGIE

A.

Care este esența afacerii dvs. ? Ce anume generează bani și profit ?

Detaliați activitatea principală pe care accesați programul. Factorii pe care îi considerați relevanți pentru afacerea dvs. (ex: localizare, auto-evaluarea tehnologiei pe care o veți utiliza, experiența anterioară a întreprinzătorului etc.).

Se va preciza modul în care întreprinderea îsi utilizeaza resursele de munca, materiale si banesti pentru realizarea obiectivelor propuse.

- Viziunea intreprinderii, reprezentarea a ceea ce se dorește a fi organizația în viitor

- Analiza situatiei curente si identificarea misiunii întreprinderii, o istorie a obiectivelor, politicilor si realizarilor sale

- Examinarea perspectivelor pentru viitor in contextul obiectivelor pe termen lung

Esența afacerii noastre porneste de la un citat celebru care spune astfel: „Călătoriile au tendința de a intensifica toate emoțiile umane”.

Ca urmare, viziunea noastra se centreaza pe obiectivul de a dezvolta oferte turistice de călătorie sau de afaceri, din care clientul sa plece cu adevarat incantat de experientele traite.

In acest demers ne vor sprijini nu doar oamenii din echipa noastra (cei patru actuali angajati ai firmei, din care doi sunt direct implicati in schimbarea perceptiei clientilor nostri despre calatorii si vacante), ci si partenerii nostri (unități de cazare partenere sau alti tour operatori parteneri), pe care ii consideram o extensie a firmei noastre.

Ceea ce ne-a indreptat pe aceasta cale a afacerilor in domeniul turismului a fost propria noastra pasiune pentru calatorii, pentru descoperirea lumii asa cum este ea, pentru amintirile pe care le creeaza un sejur alaturi de oameni importanti pentru noi.

De aceea, aspectele materiale ale afacerii - banii și profitul - sunt generate de recomandarile clientilor incantati de experientele oferite, prin comenzile pe care ei le repeta, sau prin recomandarile pe care le fac prietenilor si cunostintelor, veniturile noastre provenind in principal din comisioanele primite de la parteneri sau aplicate de noi produselor comercializate.

Piata noastra curenta este constituita de clienti din ORAS și județul JUDET, insa cu sprijinul tehnologiilor noi (website, platforme de comenzi, promovare online, etc.), firma noastra a inceput sa furnizeze servicii turistice si altor clienți din România, acesta fiind un alt element al viziunii noastre - extinderea fara bariere geografice a portofoliului nostru de clienti.

Asadar, misiunea pe care ne-am propus-o este ca AGENTIA DE TURISM sa fie o firma de travel dinamica, care faciliteaza experiente unui grup de clienti national.

Din perspectiva dotarilor pe care le detinem si a factorilor pe care ii consideram importanti pentru a furniza servicii turistice competitive in noile conditii ale pietei produselor si serviciilor turistice, consideram ca exista cateva lucruri care ne lipsesc pentru a ne realiza misiunea si viziunea cu si mai mare rapiditate. Aceste lucruri sunt reprezentate de:

1) Provocarea tehnologiei si inovatiei - progresul tehnic in ceea ce priveste prelucrarea informatiei si transmiterea ei catre piata este mult mai rapid pentru echipamentele pe care le detinem - acestea sunt echipamente mai vechi, iar uzura morala a dotarilor TIC, precum laptop-uri si multifunctionale este una extrem de rapida.

2) Tot progresul tehnic in ceea ce priveste metodele de prezentare si promovare online (website-uri, publicitate, etc) ne-au relevat a doua problema pe care compania o are cu privire la prelucrarea si transmiterea informatiei in mediul online, catre client, si anume aceea de necorelare rapida intre ofertele partenerilor nostri si capacitatea de actualizare a website-ului, acesta fiind destul de static si nepermitand interactiuni cu clientul

3) Iar de aici a aparut ce-a de-a treia problema - aceea legata de „oficializarea” comenzilor, prin oferirea de catre website a posibilitatii de cumparare cu foarte putine click-uri de mouse, stiindu-se faptul ca o oportunitate de vanzare trebuie fructificata rapid, astfel incat clientul sa nu se razgandeasca. Cu cat procesul de cumparare este mai simplu pentru el (sau ea), cu atat sansele de a se razgandi sunt mai mici.

De aceea, planul de investitii propus in cele ce urmeaza se incadreaza in strategia pe termen scurt a companiei de a isi creste eficienta prin achizitia de dotari specifice si de software specific pentru turism, identificand urmatoarele solutii la problemele pe care tocmai le-am expus:

4) Achizitionarea de echipamente TIC performante, care sa sprijine fluxul tehnologic al activitatii companiei (conceperea, promovarea si vanzarea de produse si servicii turistice)

5) Achizitionarea unui software pentru activitatea de turism, care sa revolutioneze modul cum clientii ajung la produsele turistice pe care le comercializam si care sa permita cateva aspecte esentiale pentru activitatea noastra, precum:

6) Interactiunea cu clientul, prin intermediul unei interfete web (site-ul redezvoltat si adaptat, costurile fiind suportate din surse proprii, intrucat nu sunt eligibile in cadrul proiectului)

7) Capabilitatea de comanda, rezervare, plata online pentru client

8) Capabilitatea de actualizare zilnica a bazelor de date ale operatorilor parteneri pentru companie

Situatia actuala a companiei reflecta in totalitate lipsa acestor instrumente, in special a paginii web moderne și a unui sofware de comerț electronic, pentru a oferi potențialilor clienți posibilitatea efectuării de rezervări on line, în timp real.

Bazându-ne pe experiența companiilor de profil care au implementat astfel de sisteme apreciem că ne vom extinde adresabilitatea la nivel național și vom înregistra creșteri substanțiale ale vânzărilor.

Pe termen lung ne gandim la redeschiderea biroului de la București și la mărirea numărului de furnizori, implementarea de noi tipuri de oferte și pachete turistice.

Pentru viitor, strategia noastra este urmatoarea:

1) Pe termen scurt - 2016-2017:

- Consolidarea bazei materiale a companiei, in special dotarile cu echipamente IT si de specialitate pentru a sprijini activitatile de turism (Termen de realizare: maxim anul 2016)

- Consolidarea echipei de specialisti, cu minim 2 agenti turism (Termen de realizare: maxim anul 2017)

2) Pe termen mediu - 2016-2019:

- Cresterea cifrei de afaceri din servicii turistice cu 15% in urmatorii 3 ani

- Deschiderea unui punct de lucru la Bucuresti

3) Pe termen lung - 2016-2025:

- Obtinerea unor contracte cu clienti corporate

- Obtinerea unor contracte cu clienti autoritati publice

- Dezvoltarea la nivel regional (Sud-Muntenia si Bucuresti-Ilfov)

Preview document

Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 1
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 2
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 3
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 4
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 5
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 6
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 7
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 8
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 9
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 10
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 11
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 12
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 13
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 14
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 15
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 16
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 17
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 18
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 19
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 20
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 21
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 22
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 23
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 24
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 25
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 26
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 27
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 28
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 29
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 30
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 31
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 32
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 33
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 34
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 35
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 36
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 37
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 38
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 39
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 40
Programul de dezvoltare a activităților de comercializare a produselor și serviciilor de piață - agenție turism - Pagina 41

Conținut arhivă zip

  • Programul de dezvoltare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata - agentie turism.doc

Alții au mai descărcat și

Turismul rural în comuna Bran

Turismul rural, ecologic si cultural în comuna Bran Pe baza experienteiternationale si a practicilor întâlnite în ultimii ani, în România sunt...

Serviciile în Turism

Turismul reprezinta astazi, prin continutul si rolul sau, un domeniu distinct de activitate, o componenta de prima importanta a vietii economice...

Hotelurile Hilton

Hilton Hhonors Worldwide : Razboiul loialitatii Hotelurile Hilton privesc cele mai frecvente programe ale oaspetilor ca cel mai important...

Turism Rural

1.Itroducere in TRChiar dacă o definiţie a turismului rural ar putea părea ca fiind foarte simplă – acea formă de turism practicată în spaţiile...

Te-ar putea interesa și

Operațiunile Tehnice și Organizarea Agenției de Turism

INTRODUCERE Dezvoltarea turismului implică asigurarea unei game largi de servicii şi facilităţi care sunt furnizate, direct sau indirect, de o...

Managementul Agenției de Turism Best Travel Bistrita

CAP. I FIRMA DE TURISM ŞI PERFORMANŢELE SALE 1.1 Istoricul apariţiei şi evoluţiei turismului Interesul pentru călătorie şi turism s-a transformat...

Managementul activității turistice în cadrul SC Secret Tourism SRL

INTRODUCERE În ţările cu activitate turistică intensă, agenţia de voiaj este o firmă independentă sau o reţea de firme având ca obiect rezervarea...

Program de Organizare și Comercializare a Unui Produs cu Temă

INTRODUCERE TURISMUL reprezintă prin conţinutul şi rolul său, un fenomen caracteristic civilizaţiei actuale, una din componentele majore ale...

Strategii de dezvoltare a turismului vitivinicol în Republica Moldova

Introducere Turismul, sub diferitele sale forme, a cunoscut о dezvoltare şi o diversificare accentuată în ultimele decenii astfel încât, la...

Strategia de diversificare a ofertei de servicii a agenției de turism Prestige Tours

CAPITOLUL 1: CADRUL CONCEPTUAL AL MANAGEMENTULUI STRATEGIC 1.1. MANAGEMENTUL STRATEGIC În ultimul deceniu, managementul strategic a devenit...

Agenție de turism - Regency Travel

INTRODUCERE Multe din ţările lumii privesc în prezent turismul ca un element important al strategiilor lor de dezvoltare. În literatura de...

Dezvoltarea afacerilor în sistem de franciză

INTRODUCERE Dinamica dezvoltării comerţului în contextul globalizării au creat premisele unei accelerări a ritmului extinderii reţelelor de...

Ai nevoie de altceva?