Recenzie restaurant Uanderful

Proiect
7/10 (1 vot)
Domeniu: Turism
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 4 în total
Cuvinte : 755
Mărime: 395.42KB (arhivat)
Publicat de: Rozalia Dobre
Puncte necesare: 6

Extras din proiect

1. Amplasare

240B Calea Floreasca 2nd District, BUCHAREST

a. Accesibilitate, poziționare, semnalizare

Restaurantul Uanderful este amplasat într-o zonă centrală a capitalei, Calea Floreasca, în apropierea Lacului Tei. Acesta fiind situat stradal, accesibiltatea către restaurant este facilă chiar dacă acesta nu are un panou care să indice restaurantul.

Acesta este poziționat astfel încât toată lumea să poată ajunge ușor, nefiind necesar trasportul cu masina proprie, la 500 m distanță se află stația de metrou Aurel Vlaicu și, totodată, stația de autobuz.

b. Locație, aspect exterior

Atunci când ajungi în fața clădirii cu aer american, amintind de arhitectura din New York sau San Francisco, așteaptă-te la mai mult decât o simplă cină.

Restaurantul dispune de parcare proprie, ceea ce reprezintă un avantaj pentru clienți.

Aspectul exterior putem spune că este foarte elegant, pereții fiind din marmură, iar la intrare te vor întâmpina modele deasupra ușii din fier forjat, totul fiind realizat de către marele designer Mihai Popescu, acesta fiind și unul dintre acționarii restaurantului.

2. În restaurant

a. Estetică și design

În decor se amestecă nuanțe puternice, combinații de tapițerii și țesături diferite, detalii geometrice și lumini subtile. De design s-a ocupat tot Mihai Popescu de la Twin Studio.

Integrarea a trei culturi (americană, asiatică și sud-americană) într-un singur spațiu a dat naștere unui melanj de elemente și detalii eclectice, pe care o vei adora de la primii pași.

b. Mise-en-place

Mesele sunt dispuse de jur împrejurul barului central, fiind spatiu destul atât pentru cei care stau la bar, cât și pentru cei care stau la mesele din jur, capacitatea localului fiind de 200-300 de persoane.

Mise-en-place-ul nu este unul obișnuit, restaurantul având un specific mix (American, Asiatic și Sud-American). Pe masă se află încă de la început tacâmurile și în partea dreaptă a lor se află paharele de apă și de vin, iar pe centrul mesei se află șervețele și lumânări pentru design.

c. Curățenie

În cazul acestui restaurant, nu se pune în discuție problema curățeniei, totul fiind realizat cu grijă și strictețe de către personalul restaurantului împreună cu firma de curățenie.

Preview document

Recenzie restaurant Uanderful - Pagina 1
Recenzie restaurant Uanderful - Pagina 2
Recenzie restaurant Uanderful - Pagina 3
Recenzie restaurant Uanderful - Pagina 4

Conținut arhivă zip

  • Recenzie restaurant Uanderful.docx

Ai nevoie de altceva?