Structura, comportamentul si performantele Agentiei de Turism Coral Tour

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Structura, comportamentul si performantele Agentiei de Turism Coral Tour.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 67 de pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Micu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 6 puncte.

Domeniu: Turism

Extras din document

Denumire : Coral Tour

CORAL TOUR CARPAT SRL

Obiect de activitate: COD CAEN: 7912- Activitati ale Tour-Operatorilor.

Aceasta clasa include: -activitati de pregatire a excursiilor ce sunt vândute prin intermediul agentiilor de turism sau direct de catre tour-operatori. Excursiile pot include unul sau mai multe din urmatoarele servicii: -transport -cazare -masa-vizitarea muzeelor, monumente de interes istoric sau cultural, participarea la evenimente teatrale, muzicale sau sportive.

Data inceperii activitatii : 16/11/2010

Cod fiscal : 27712787

Coral Tour este o agentie de turism tour-operatoare ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor. Se pun la dispozitia turistilor cele mai bogate game de excursii : sejururi, circuite, hoteluri, plecări cu avionul, city break, având o gamă diversificată la fiecare din ofertele specificate, în fiecare colț de lume, munte, mare, excursii extravagande, relaxare si plimbari.

Adresa agentiei Coral Tour: Piteşti, str. Unirii, Bl. 2

Activitate/ Departamente: Activitatea societatii este in continua dezvoltare diversificand gama serviciilor turistice oferite atat in tara cat si in strainatate. Activitatea companiei se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate: Turism intern, Incoming, Outgoing si Ticketing.

Contact INFO:

SITE Agentie: http://www.coraltourcarpat.ro/

E-mail : office@coraltourcarpat.ro

Telefon: 0741 698 796

Altele (mesagerie): @coraltourcarpat.ro

Relatii cu clientii

Office: 0348 730 325

Sorina: 0741 698 796

Dragos: 0742 427 726

Scurt istoric

Activitatea unei agentii de turism, in cazul de fata tour-operatoare, este foarte complexa.

Agentia de turism Coral Tour Carpat se concentreaza asupra organizarii de banchete, activitati extra-scolare, pelerinaje, excursii si altele.

Agentia Coral Tour Carpat este un tour-operator roman ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri, cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii si isi desfasoara activitatea din luna noiembrie a anului 2010, pe strada Unirii, bl 2, Pitesti.

Se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, toate categoriile de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara, cat si in strainatate.

Profesionalismul de care da dovada personalul agentiei datorita cunostintelor acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a programelor turistice pe care le promoveaza.

Asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni, intern sau extern, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce cuprind transportul aerian sau terestru, prin intermediul autocarelor sau microbuzelor cu cazare, vizitarea de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;

Activitatea societatii este in continua dezvoltare diversificand gama serviciilor turistice oferite atat intern, cat si extern. Activitatea companiei se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate: turism intern, incoming, outgoing si ticketing.

Prin departamentele sale specializate, agentia ofera servicii complete, la standarde de calitate internationale: turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau de grup; rezervari la hoteluri si pensiuni in tara si in strainatate; programe de week-end; inchirieri autocare si microbuze; vanzări bilete autocar pentru diferite destinatii, rent a car; vanzari bilete avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana care opereaza in Romania; organizari de conferinte, simpozioane si targuri; bilete de odihna si tratament; agroturism; asigurari medicale de calatorie si altele.

Agentia de turism Coral Tour Carpat are ca obiectiv consilierea clientilor in vederea alegerii sejurului potrivit, precum si oferirea unor servicii de inalta calitate avand in vedere raportul calitate-pret, satisfacerea cerintelor clientului, preturi avantajoase si dezvoltarea si mentinerea unei relatii de durata cu clientii, bazata pe incredere si satisfactie.

Scopul agentiei este asigurarea de servicii turistice de cea mai buna calitate din punct de vedere al standardelor profesionale, eficientei, dar si excelentei in activitatea de turism pe care o practica.

Fisiere in arhiva (1):

  • Structura, comportamentul si performantele Agentiei de Turism Coral Tour.docx

Bibliografie

1. SC CORAL TOUR CARPAT SRL
2. http://coraltourcarpat.ro
3. www.traseeromania.ro
4. http://www.mfinante.ro
5. www.blueairweb.com
6. www.christiantour.ro
7. http://www.risco.ro/
8. www.novatravel.ro
9. https://termene.ro/
10. http://insse.ro