Teren de mini-fotbal cu gazon artificial - Proiect european

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest proiect trateaza Teren de mini-fotbal cu gazon artificial - Proiect european.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 14 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Turism

Extras din document

Titlul proiectului: teren de mini-fotbal cu gazon artificial

Prenume și Nume:

Funcția: Student

Telefon: 0749605803 Adresă electronica:

A.DATE GENERALE DESPRE PROIECT

1.Rezumatul proiectului

Proiectul are ca scop principal dezvoltarea infrastructurii regionale si îmbunătățirea situatiei sociale ,economice și cultural-sportive a locuitorilor din satul Cerghid, județul Mureș dar și a satelor învecinate.

Proiectul va presupune construcția unui teren de mini-fotbal cu fundatie din beton acoperită cu gazon artificial și cu nocturnă formată din 8 proiectoare led și gard în jurul terenului cu înaltime de 5 metri. Dimensiunile terenului vor fi de 45 de metri lungime și 25 de metri lățime.

2.Domeniul major de intervenție

Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurilor sprotive

3.Tipul proiectului

grant

4.Localizarea proiectului

- regiunea: CENTRU

- județul: MURES

- localitatea: UNGHENI, SAT CERGHID

5.Grupul țintă al proiectului

Implementarea proiectului duce la aparitia unui numar mai mare sau mai mic de beneficiari (grupuri tinta).

Beneficiari directi:

- Locuitorii satului Cerghid și satelor apropiate

Aceștia vor avea un teren de fotbal modern cu o suprafață de joc impecabilă unde vor putea să facă pur și simpu mișcare, care este din ce în ce mai necesară în ziua de astăzi sau vor putea să practice chiar fotbal de performanță.

- Angajatul

După implementarea proiectului vom fi nevoiți să angajăm o persoană cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată care se va ocupa de întreținerea terenului si de rezervări.

Beneficiari indirecți:

- Comunitatea locală

Prin colectare de taxe si impozite locale, respectiv prin cresterea consumului/investitiilor personale ale angajatului, proiectul va contribui la cresterea nivelului de trai al zonei.

Activitatea sportivă crează cerere pentru o gamă largă de bunuri achizitionate ulterior de localnici, inclusiv bunuri produse de alte sectoare economice (comerț, industria alimentară, transporturi, confecții si încălțăminte, etc.). Putem spune deci că de pe urma implementării acestui proiect are de beneficiat întreaga economie națională

- Familia angajatului

Creșterea venitului angajatului va duce la creșterea bunăstării familieie acestuia

6.Durata proiectului

26.02.2018 - 28.05.2018

7.Experiența în domeniul proiectelor

Nu exista experiență

8.Partenerii în proiect

- SC.CONIMUR.SRL - executarea lucrărilor de constructive

- SC.MULTIDECOR.SRL - realizarea de material de promovare

- ELECTRICA SA

B.DESCRIERE PROIECT

1.Contextul proiectului

Proiectul iși propune dezvoltarea infrastructurii locale si îmbunătățirea situatiei sociale, economice și cultural-sportive a locuitorilor ,a investițiilor locale și a serviciilor. Proiectul se va realiza în colaborare cu SC.CONIMUR.SRL.

Lipsa uniu teren de fotbal sau mini-fotbal in satul Cerghid dar și calitatea proastă a celorlalte terenuri de fotbal din localitățile învecinate a dus la nemulțumirea locuitorilor din satul Cerghid care de mulți ani mai au posibilitatea de a practica sportul lor favorit in cele mai bune condiții.

De mulți ani, nu mai există noțiunea de sport de masă. Școlile nu mai oferă nici măcar minimum necesar de mișcare în timpul orelor. Cluburile sportive sunt în paragină, în majoritatea orașelor din țară. Autoritățile locale nu se implică în reabilitarea bazei materiale școlare, așa cum le obligă legea. Despre construirea de noi săli de sport nici nu mai e cazul să vorbim, maidanele de altă dată, pe care bătea Gheorghe Hagi mingea, nu mai există, din acest motiv cred că ar trebui sa ne implicăm fiecare cu ce putem pentru ca sportul să fie în continuare practicat în Romania.

Fisiere in arhiva (1):

  • Teren de mini-fotbal cu gazon artificial - Proiect european.docx