Aprecierea calității serviciilor prestate de Biroul Arhitectului Boroș Adrian

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Agronomie
Conține 1 fișier: pdf
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 1026
Mărime: 234.20KB (arhivat)
Publicat de: Mihai M.
Puncte necesare: 7
Facultatea de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala
Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Bucuresti

Cuprins

  1. Aprecierea calitatii serviciilor prestate de Biroul Arhitect Boros Adrian .. 3
  2. Introducere ... 3
  3. Motivatia alegerii serviciului si prestatorul sau 3
  4. Asteptarile si Cerintele .. 3
  5. Caracteristici ale serviciului prestat .. 4
  6. Propuneri pentru imbunatatirea serviciului . 5

Extras din referat

Introducere

In urma unor evenimente neprevazute, Canisa Samca Samodiva este nevoita sa isi mute amplasamentul din Calarasi in Domnesti, Ilfov. Canisa are un efectiv de 22 caini de rasa, premiati international la concursuri de frumusete specifice. Canisa se ocupa cu cresterea si ameliorarea raselor Ciobanesc de Asia Centrala si Terranova.

Se ia astfel decizia achizitionarii unui teren, la marginea unei localitati, in suprafata de 3000 de metri patrati. In urma analizei zonelor, preturilor (bugetul este limitat), vecinatatilor, se stabileste ca fiind corespunzatoare localitatea Domnesti, Ilfov. Se obtine aviz de principiu din partea Primariei, se cumpara terenul.

Motivatia alegerii serviciului si prestatorul sau

Ca in orice caz de constructie imobile, partea birocratica - avize si autorizatii - consuma cele mai multe resurse, atat financiare cat si de timp.

Astfel, cea mai facila solutie, s-a concluzionat a fi gasirea unui arhitect din localitate, care pe langa munca propriuzisa de arhitectura - planuri etc, sa se ocupe inclusiv de obtinerea tuturor autorizatiilor si hartiilor necesare. In urma discutiilor cu angajati ai primariei Domnesti, a fost recomandat dl arhitect Boros Adrian, fost angajat al primariei, actualmente freelancer.

Asteptarile si Cerintele

Asteptarile sunt mari pentru aceasta colaborare, mai ales tinand cont de specificitatea activitatilor de autorizare si arhitectura.

Astfel, la prima intalnire cu dl arhitect, s-a trecut la prezentarea ideilor, necesitatilor unei canise, cat si la verificarea actelor si stabilirea termenelor si preturilor serviciilor respective.

Spre surprinderea mea, desi dlui arhitect i-am fost prezentat ca fiind o persoana apropiata, ce „ar trebui ajutata”, am intalnit o reactie destul de negativista spre respingere. Discutia a alunecat de la „dar cum de ati cumparat acolo”, „sigur ceva e in neregula cu pretul asta”, la „probabil ca ati fost pacalit”, sigur terenul nu este construibil” Discutia despre planuri si detalii a inceput cu intarziere de o ora, timp in care a sunat personal la toate birourile primariei, lasandu-se greu convins ca atele terenului sunt in regula.

Ma asteptam sa fie o intalnire amicala, profesionista, despre ce obtiuni am sa rezolv cu birocratia foarte repede. De aceea, nu am deschis subiectul costurilor, lasand sa se inteleaga ca nu partea financiara este problema.

Imi imaginam ca ii explic ce vreau sa fac, iar dumnealui se apuca repede de sugerat variante optime, legale si cu costuri decente.

Preview document

Aprecierea calității serviciilor prestate de Biroul Arhitectului Boroș Adrian - Pagina 1
Aprecierea calității serviciilor prestate de Biroul Arhitectului Boroș Adrian - Pagina 2
Aprecierea calității serviciilor prestate de Biroul Arhitectului Boroș Adrian - Pagina 3
Aprecierea calității serviciilor prestate de Biroul Arhitectului Boroș Adrian - Pagina 4
Aprecierea calității serviciilor prestate de Biroul Arhitectului Boroș Adrian - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Aprecierea calitatii serviciilor prestate de Biroul Arhitectului Boros Adrian.pdf

Alții au mai descărcat și

Tehnologia Creșterii Cabalinelor

1.Importanta cresterii cabalinelor Munca sau forta de tractiune este principala productie de economica realizata de cabaline in conditii de...

Ecotehnica cultivării tutunului și hameiului

TIPUL DE SOL DIN REGIUNEA BUCURESTI Soluri de tip hidromorf si brun-roscate Caracteristici : soluri predominant lutoargiloase cu continut...

Lepidoptere

FLUTURELE ALB AL VERZEI - PIERIS BRASSICAE Fluturele alb al verzei este raspandit in majoritatea tarilor din Europa, in Asia (Japonia) si in...

Ai nevoie de altceva?