Managementul resurselor umane in cadrul Lukoil

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Managementul resurselor umane in cadrul Lukoil.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Agronomie

Extras din document

S.C Lukoil România S.R.L este persoană juridică română, având forma juridică de societate comercială cu raspundere limitată. Aceasta îşi desfășoară activitatea în conformitate cu legile române şi cu prezentul statut.

Sediul societăţii se află în Municipiul Bucureşti, str. Elena Văcărescu, nr. 6, sector 1. S.C Lukoil România S.R.L este înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/4469/1998, având codul unic de inregistrare 10547022 şi un capital social în valoare de 103.459.040 lei.

Lukoil România S.R.L este o companie petrolieră integrată, cu activităţi în explorarea, extracţia si rafinarea ţiţeiului, precum și în comercializarea cu ridicata şi cu amănuntul a produselor petroliere.

S.C Lukoil România S.R.L este prima companie privată din Federaţia Rusă care a deschis drumul investiţiilor în România prin achiziţia pachetului de acţiuni la rafinăria "Petrotel" din Ploieşti, una dintre cele mai vechi rafinării din România, în anul 1998.

Conducerea societății a adoptat o atitudine proactivă faţă de tradiţia și experienţa deţinută de industria petrolieră din România, prin adoptarea unui program complex de investiţii în sectoarele de procesare a ţiţeiului și distribuţie a produselor petroliere. Sistemul integrat de procesare a ţiţeiului și distribuţie a produselor petroliere permite asigurarea unei calităţi excepţionale a carburanţilor pentru conducătorii auto.

Marca "Lukoil" este uşor de recunoscut, conducătorii auto din România asociind-o cu o calitate ridicata a produselor petroliere si cu preţuri rezonabile.

S.C Lukoil România S.R.L acordă o importanță hotărâtoare calității produselor petroliere și serviciilor prestate în cadrul stațiilor de distribuție carburanți.

S.C Lukoil România S.R.L este o companie care ține cont de protecția mediului înconjurător, respectând cu strictețe standardele europene în vigoare.

Astfel, toate depozitele și întreaga rețea de distribuție a carburanților Lukoil dispun de instalații de recuperare a compușilor organici volatili la rezervoare, iar stațiile Lukoil sunt echipate cu sisteme de recuperare a compușilor organici volatili la pompele de distribuție.

Figura nr. 1 Stații Lukoil

Sursa: www.lukoil.ro, data accesării: 2.02.2018;

Lukoil România S.R.L a acordat, încă de la crearea sa, în anul 1998, o atenție specială constituirii unei pepiniere proprii, a unei rezerve de specialiști care să fie promovați pe posturi corespunzătoare din cadrul societății.

În acest fel, numeroși angajați care aveau sau și-au completat pe parcurs studiile necesare, care au căpătat experiență profesională, și-au însușit standardul corporativ, au dovedit atașament și loialitate față de Lukoil România S.R.L și care au arătat că doresc să-și construiască o carieră în cadrul societății noastre, au fost promovați în funcții superioare.

Cea mai mare parte a specialiștilor promovați atât din cadrul stațiilor de distribuție carburanți, cât și din alte segmente de activitate ale societății, fac parte din generațiile tinere, care lucrează cu pasiune, talent, satisfacție profesională și mândrie corporativă pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare ale societății.

Compania se mândrește cu colectivul său și va continua să acorde o atenție permanentă angajării, instruirii și formării de tineri specialiști de valoare, cultivării și încurajării creativității, inițiativei și creșterii contribuției lor la dezvoltarea acesteia.

Lukoil acordă o importanță hotărâtoare calității produselor petroliere și serviciilor prestate în cadrul stațiilor de distribuție carburanți. Lukoil România S.R.L este o societate care ține cont de protecția mediului înconjurător, respectând cu strictețe standardele europene în vigoare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul resurselor umane in cadrul Lukoil.docx