Managementul resurselor umane în cadrul Lukoil

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Agronomie
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 6 în total
Cuvinte : 2110
Mărime: 69.14KB (arhivat)
Publicat de: Cosmina A.
Puncte necesare: 7

Extras din referat

S.C Lukoil România S.R.L este persoană juridică română, având forma juridică de societate comercială cu raspundere limitată. Aceasta îşi desfășoară activitatea în conformitate cu legile române şi cu prezentul statut.

Sediul societăţii se află în Municipiul Bucureşti, str. Elena Văcărescu, nr. 6, sector 1. S.C Lukoil România S.R.L este înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/4469/1998, având codul unic de inregistrare 10547022 şi un capital social în valoare de 103.459.040 lei.

Lukoil România S.R.L este o companie petrolieră integrată, cu activităţi în explorarea, extracţia si rafinarea ţiţeiului, precum și în comercializarea cu ridicata şi cu amănuntul a produselor petroliere.

S.C Lukoil România S.R.L este prima companie privată din Federaţia Rusă care a deschis drumul investiţiilor în România prin achiziţia pachetului de acţiuni la rafinăria "Petrotel" din Ploieşti, una dintre cele mai vechi rafinării din România, în anul 1998.

Conducerea societății a adoptat o atitudine proactivă faţă de tradiţia și experienţa deţinută de industria petrolieră din România, prin adoptarea unui program complex de investiţii în sectoarele de procesare a ţiţeiului și distribuţie a produselor petroliere. Sistemul integrat de procesare a ţiţeiului și distribuţie a produselor petroliere permite asigurarea unei calităţi excepţionale a carburanţilor pentru conducătorii auto.

Marca "Lukoil" este uşor de recunoscut, conducătorii auto din România asociind-o cu o calitate ridicata a produselor petroliere si cu preţuri rezonabile.

S.C Lukoil România S.R.L acordă o importanță hotărâtoare calității produselor petroliere și serviciilor prestate în cadrul stațiilor de distribuție carburanți.

S.C Lukoil România S.R.L este o companie care ține cont de protecția mediului înconjurător, respectând cu strictețe standardele europene în vigoare.

Astfel, toate depozitele și întreaga rețea de distribuție a carburanților Lukoil dispun de instalații de recuperare a compușilor organici volatili la rezervoare, iar stațiile Lukoil sunt echipate cu sisteme de recuperare a compușilor organici volatili la pompele de distribuție.

Figura nr. 1 Stații Lukoil

Sursa: www.lukoil.ro, data accesării: 2.02.2018;

Lukoil România S.R.L a acordat, încă de la crearea sa, în anul 1998, o atenție specială constituirii unei pepiniere proprii, a unei rezerve de specialiști care să fie promovați pe posturi corespunzătoare din cadrul societății.

În acest fel, numeroși angajați care aveau sau și-au completat pe parcurs studiile necesare, care au căpătat experiență profesională, și-au însușit standardul corporativ, au dovedit atașament și loialitate față de Lukoil România S.R.L și care au arătat că doresc să-și construiască o carieră în cadrul societății noastre, au fost promovați în funcții superioare.

Cea mai mare parte a specialiștilor promovați atât din cadrul stațiilor de distribuție carburanți, cât și din alte segmente de activitate ale societății, fac parte din generațiile tinere, care lucrează cu pasiune, talent, satisfacție profesională și mândrie corporativă pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare ale societății.

Compania se mândrește cu colectivul său și va continua să acorde o atenție permanentă angajării, instruirii și formării de tineri specialiști de valoare, cultivării și încurajării creativității, inițiativei și creșterii contribuției lor la dezvoltarea acesteia.

Lukoil acordă o importanță hotărâtoare calității produselor petroliere și serviciilor prestate în cadrul stațiilor de distribuție carburanți. Lukoil România S.R.L este o societate care ține cont de protecția mediului înconjurător, respectând cu strictețe standardele europene în vigoare.

Preview document

Managementul resurselor umane în cadrul Lukoil - Pagina 1
Managementul resurselor umane în cadrul Lukoil - Pagina 2
Managementul resurselor umane în cadrul Lukoil - Pagina 3
Managementul resurselor umane în cadrul Lukoil - Pagina 4
Managementul resurselor umane în cadrul Lukoil - Pagina 5
Managementul resurselor umane în cadrul Lukoil - Pagina 6

Conținut arhivă zip

  • Managementul resurselor umane in cadrul Lukoil.docx

Alții au mai descărcat și

Tehnologia Creșterii Cabalinelor

1.Importanta cresterii cabalinelor Munca sau forta de tractiune este principala productie de economica realizata de cabaline in conditii de...

Grile Politici Agricole Comunitare - Rezolvate

I. Managementul pietelor agricole 1. Organizarile comune de piata se realizeaza prin: a. controlul outputurilor agricole și stabilizarea pieței;...

Ecotehnica cultivării tutunului și hameiului

TIPUL DE SOL DIN REGIUNEA BUCURESTI Soluri de tip hidromorf si brun-roscate Caracteristici : soluri predominant lutoargiloase cu continut...

Lepidoptere

FLUTURELE ALB AL VERZEI - PIERIS BRASSICAE Fluturele alb al verzei este raspandit in majoritatea tarilor din Europa, in Asia (Japonia) si in...

Te-ar putea interesa și

Internaționalizarea Companiei Lukoil în România

PREZENTARE Pe data de 25 noiembrie 1991 a fost infiintata compania de stat LangepasUraiKogalymneft din Federatia Rusa, care includea asociatiile...

Analiza managerială la SC Butan Gas SA

1. DATE GENERALE ŞI DE IDENTIFICARE A SOCIETĂŢII COMERCIALE 1.Denumirea S.C.BUTAN GAS ROMANIA S.A 2.Sediul societăţii Bucuresti, str. Coralilor...

Rompetrol

Domeniu de activitate: Petrolier Cifra de afaceri: 5 miliarde USD Profit net: 282 milioane dolari Numar de angajati: 8000 de angajati Produse:...

Diagnosticul Economico-Financiar al SC Izocon MC SA

DATE GENERALE DE IDENTIFICARE A SOCIETATII Scurt istoric Societatea comerciala S.C. IZOCON MC SRL Calarasi a fost inregistrata la Registrul...

Ai nevoie de altceva?