NutriDay - Danone

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie NutriDay - Danone.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 15 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Ion Popescu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Agronomie

Extras din document

Danone isi propune sa aduca, in intreaga lume, sanatate, prin alimente echilibrate nutritional si gustoase.

Una dintre principalele idei ale Grupului Danone este aceea ca alimentele joaca un rol important in promovarea sanatatii si a starii de bine a fiecarei persoane. De aceea, trebuie permanent sa imbunatateasca calitatea nutritionala a produselor sa investeasca in cercetare si noi programe de dezvoltare si informare ce au drept scop principal, promovarea activitatii fizice si a unei diete variate, sanatoase si echilibrate

Atentia acordata individului, fie ca acesta este consumator, colaborator sau simplu cetatean, este in centru deciziilor Umanismul, pentru Danone, este responsabilitate, respect si generozitate

Responsabilitate: Danone se preocupa de siguranta oamenilor si a produselor, de comunitatea in care isi desfasoara activitatea si de mediul inconjurator.

Respect: Danone respecta diferentele culturale, precum si pe partenerii sai sociali si comerciali si contribuie la dezvoltarea acestora.

Generozitate: Cuprinde notiunile de transparenta, dialog si lucru in echipa.

Pentru obtinerea unui iaurt de calitate, Danone se ingrijeste de fiecare dintre etapele procesului de productie. Acest proces incepe cu colectarea laptelui, Danone colaborand cu peste 100 de ferme din intreaga tara.

Fermele Partenere

Danone desfasoara un program de sprijin pentru dezvoltarea fermelor cu care lucreaza. Acesta a fost inceput in anul 2005.Pina acum, 79 de fermieri au beneficiat de investitii in sali si echipamente de muls, tancuri de racire si stocaj al laptelui si de juninci cu potential genetic ridicat. Principalul rezultat al programului este cresterea cantitatii si a calitatii laptelui produs, aspect reflectat si in calitatea produselor noastre.Pentru Danone, parteneriatul cu fermierii este unul strategic si de aceea consideram ca o relatia onesta si transparenta cu acestia reprezinta cheia unei afaceri de succes pentru ambele parti.

Fisiere in arhiva (1):

  • NutriDay - Danone.ppt