Promovarea Compostului de Calitate

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Promovarea Compostului de Calitate.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 17 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Agronomie

Extras din document

Compostarea a devenit in ultima perioada o tehnica importanta de gestionare a deseurilor solide. Procesul de compostare în sine are capacitatea de a converti porţiuni mari ale fluxului de deşeuri municipale solide intr-un substrat versatil, cu aplicaţii în agricultură , industrii horticole, şi de mediu.

Compostul are capacitatea unică, în conformitate cu utilizarea adecvată şi condiţiile de aplicare, de a îmbunătăţi caracteristicile chimice, fizice şi biologice ale solului sau diferitelor medii de cultura.

Pe masura ce creste productia de compost ar trebui totodata sa creasca si dezvoltarea pietelor, precum si increderea utilizatorului.

Increderea utilizatorului poate fi castigata numai prin educatie si printr-o utilizare cu succes a compostului.

Utilizarea cu succes a compostului poate fi îmbunătăţită prin furnizarea utilizatorilor finali date seminificative precum:

caracterizarea produsului,

instructiuni pentru utilizarea lui, dar si

aducerea la cunostinta potentialului utilizator avantajele pe care le ofera acest produs.

Astfel de informaţii ar permite clienţilor selectarea produsului care li potriveşte cel mai bine şi îndeplineşte preferinţele lor personale, astfel ca rezultatul va fi de cresterea a satisfactiei clientilor.

Prin furnizarea de date semnificative despre compost , utilizatorii pot obţine produsul potrivit pentru proiectul sau aplicarea corespunzătoare.

Din aceste motive, o listă minima de parametrii de compost are a fost dezvoltata . Aceşti parametri reprezintă proprietati chimice de bază, fizice, precum şi date biologice necesare utilizatorilor in vederea utilizarii cu succes a compostului şi la o satisfacţie generală

O mare parte din aceste informaţii sunt necesare pentru a permite utilizarea adecvată a compostului în cadrul unui sistem specific de parametrii de creştere . De asemenea, reprezintă informaţiile necesare pentru ca utilizatorii finali sa determine care produse posedă charecteristicile care sunt necesare sau sunt de o importanţă deosebită pentru ei.

Fisiere in arhiva (1):

  • Promovarea Compostului de Calitate.ppt