Colectie de Programe C++

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Colectie de Programe C++.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

I.Introducere

a) Scurta prezentare

Lucrarea Colectie de programe C++ este realizata sub forma unui website in care sunt prezentate si explicate mai multe programe scrise in limbajul de programare C++, dar si cateva articole cu referire la acest limbaj.

Optsprezece programe sunt prezentate sub forma unor exercitii a caror rezolvare este codul sursa al programului respectiv, de-alungul caruia apar si explicatii .Aeste exercitii au fost rezolvate si explicate de catre doamna profesoara Parlogea Nicoleta.

Unele programe pot fi chiar utile, de exemplu wininfo ce returneaza informatii despre sistemul pe care este rulat, pe cand altele sunt orientate spre divertisment, cum este jocul Mine, de aceea sunt impartite in aceste doua categorii.

b) Aplicatii utilizate :

Websitul este realizat cu ajutorul programului de editare html Namo Webeditor si a editorului de text Wordpad din sistemul de operare Microsoft Windows.

II.Utilitatea sitului

Acest site se adreseaza tuturor celor interesati de limbajul C++, dar mai mult incepatorilor ajutand la invatarea programarii prin exercitii si programe explicate, documentatii.

Programele exemplifica modul cum pot fi realizate diferite aplicatii folositoare sau pot fi chiar ele utilizate in diferite domenii ca de exemplu management, matematica .

Fisierele cu codul sursa al acestora sunt in format .cpp putand fi astfel descarcate si compilate in C++.

Siteul poate fi updatat cu materiale noi cu timpul, structura de baza putand ramane nemodificata.

Fisiere in arhiva (1):

  • Colectie de Programe C++.doc