Fundatia Vodafone

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Fundatia Vodafone.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier docx de 4 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Lect.univ.dr Ene Theodora

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

- Misiunea fundației VODAFONE

Fundația VODAFONE oferă ajutor celor bolnavi, celor cu nevoi speciale și celor dezavantajați, în special copiilor și bătrânilor. În cei 20 ani de activitate, Fundația Vodafone România a finanțat peste 400 de programe în beneficiul copiilor, bătrânilor, persoanelor defavorizate, cu dizabilități și al victimelor calamităților natural. Prin proiectele în care se implică, Fundația Vodafone România se străduiește să răspundă cât mai bine nevoilor comunității și să îmbunătățească viața oamenilor din România. Aceasta reprezintă misiunea asumată și urmărită cu consecvență în cei 20 ani de existență.

- Direcții de dezvoltare ale fundației VODAFONE

În ultimii ani, Fundația Vodafone România și-a concentrat atenția asupra proiectelor ce valorifică inovațiile tehnologiei mobile pentru a schimba în bine viața oamenilor bolnavi sau defavorizați.

Fundația Vodafone se axează și pe ajutorul celor bolnavi și al persoanelor cu nevoi speciale, pe educația copiilor și a tinerilor, încurajează voluntariatul și implicarea socială, ajută vârstnici și familii dezavantajate.

- Fundația Vodafone România se implică în 4 domenii: sănătate, educație, servicii sociale și voluntariat

În domeniul sănătății aceștia încearcă să salveze vieți și să sprijine progresul medical din România. Pentru că sănătatea este cel mai de preț, dar și cel mai fragil lucru cu care venim în această lume. Așa că ne-am îndreptat atenția spre domeniile care aveau cea mai mare nevoie de soluții și am reușit, cu fiecare proiect, să îmbunătățim viața pacienților și a medicilor deopotrivă. De la construcția unei aripi noi a spitalului Marie Curie și până la aplicații gândite să faciliteze diagnosticul timpuriu al hipoacuziei, am venit cu proiecte adaptate fiecărei probleme medicale în parte.

Proiecte: Tehnologia pentru pacienți din zona rulală 2; Hidroterapie pentru copii cu dizabilități neuromotorii; O șansă pentru viață- Renovarea centrelor de transfuzii sanguine locale.

În domeniul educației , “Un viitor mai bun” poate să înceapă chiar azi, prin programe care le oferă accesul la educație tuturor copiilor, indiferent de mediul din care provin. Strategia noastră este să investim activ în tinerii valoroși de azi, pentru a-i ajuta să devină liderii de mâine și pentru a transforma astfel, pas cu pas, sistemul de educație românesc. Le oferim copiilor din comunitățile sărace susținere constantă, prin burse, tabere de vară sau centre de zi, în care au acces la educație de tip after-school, mâncare la cantină și toate rechizitele, cărțile și hainele necesare pentru a merge la școală.

Proiecte: Stau in school: Tinere Talente; Centrul mobil de instruire a populației și a personalului SMURD; Bursa Chance for Life Vodafone.

În domeniul serviciilor sociale, pentru persoanele vârstnice sau cele provenite din familii defavorizate, viața e un lung șir de obstacole. Noi suntem acolo pentru a-i ajuta să le depășească și pentru a-i încuraja să privească spre viitor cu mai multă speranță. Le oferim bătrânilor lipsiți de sprijinul familiei îngrijirea de care au atât de multă nevoie, persoanelor cu dizabilități servicii sociale de calitate, iar copiilor abandonați sau celor care trăiesc în sărăcie extremă șansa la o nouă.

Fisiere in arhiva (1):

  • Fundatia Vodafone.docx