Ingineria Sistemelor Turistice - Sistemul de Incalzire

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Ingineria Sistemelor Turistice - Sistemul de Incalzire.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 19 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Eugen Dobanda

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Alte Domenii

Extras din document

Capitolul 1

AMPLASAREA UNITATII TURISTICE

Unitatea turistica este amplasata în România, judetul Caras-Severin, în centrul comunei Dognecea.

În aceasta zona se poate ajunge cu masina personala sau cu autocarul. Luând ca punct de plecare orasul Timisoara vom parcurge urmatorul traseu: pe soseaua ce duce la Resita vom merge pâna în Bocsa Româna, în centrul localitatii se afla statuia unui miner, acolo vom face la dreapta spre Ocna de Fier. Înainte de intrarea în Ocna de Fier se afla Manastirea Sfântul Ilie iar în localitate se poate face o escala la Muzeul Florilor de Mina care se afla în locuinta familiei Gruescu. Urmatoarea localitate este Dognecea.

În padurea ce apartine acestei localitati se afla un lac de acumulare ce are ca punct de atractie peisajul din jurul sau si nuferii ce acopera aproximativ 30% din suprafata lacului. În aceste lac se poate face baie dar pescuitul este interzis. Dognecea fiind asezata într-o zona de deal, peisajul din jurul ei este de o frumusete si liniste covârsitoare. Localitatea are o singura strada iar casele se însiruie de o parte si de alta a ei. Chiar la intrare, pe partea stânga se afla un alt lac de acumulare care este deschis pescuitului. Pe dealurile din jurul Dognecei se pot face excursii iar de pe un anumit deal, în zilele senine se poate vedea vârful Semenic.

Capitolul 2

PREZENTAREA UNITATII TURISTICE

Unitatea turistica este o casa cu un singur nivel si este compusa din 3 dormitoare, din care unul pentru gazde, o încapere ce are ca destinatie camera de zi si sufragerie, bucataria cu camara, o toaleta si o camera de baie cu toaleta, un hol spatios.

Accesul în casa se poate face pe doua parti: pe intrarea principala si prin garajul care este construit ca anexa a casei. Toate încaperile sunt spatioase si bine aerisite.

Camera de zi este dotata cu televizor si aparatura home-video-sistem. În aceasta încapere, o zona este amenajata pentru servirea mesei iar restul spatiului este în asa fel amenajat încât sa ofere comoditate si relaxare oaspetilor.

Bucataria este dotata cu aparatura electro-casnica variata: de la masina de spalat vase pâna la cuptorul cu microunde si prajitorul de pâine. Masina de spalat haine se afla în baie iar în podul casei este un loc special amenajat pentru uscarea rufelor.

Fisiere in arhiva (1):

  • Ingineria Sistemelor Turistice - Sistemul de Incalzire.doc

Alte informatii

UNIVERSITATEA POLITEHNICA DIN TIMISOARA FACULTATEA DE MECANICA