Lansarea Postului MUZ TV

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Alte domenii
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 1543
Mărime: 107.37KB (arhivat)
Publicat de: Janeta Bejan
Puncte necesare: 5
Am facut acest proiect pentru a-l prezenta la seminarul de Relatii Publica

Extras din referat

Miercuri , 25.04.2007 , la sala mare a Cremlinului din Moscova, a avut loc lansarea oficiala de catre Evroozarenie a noului post tv de muzica . Oameni politici, oameni de afaceri, jurnalisti si vedete cunoscute de la alte televiziuni, transferate acum la noul post, au participat la dineul organizat cu aceasta ocazie. In sala a fost amplasata scena pe care au evoluat Valeria, Iulia Savicheva, Dima Bilan, Banda, Jasmine, Korny, Nicolai Baskov, Taisia Povali, Filip Kirkorov, TATU si VIP-urile postului. Prezentarea spectacolului a fost facuta de Andrei Malahov.

Ca orice eveniment monden, petrecerea de lansare a postului a fost un bun prilej de discutii între oameni, altfel foarte ocupati, fara ragaz pentru suete. Oameni politici ca Vladimir Jirinovschi, Serghei Lavrov, Mihail Cassianov si altii cu munca de birou s-au intretinut cu presedintele Vladimir Putin, presedintele Gazprom Alexei Miller, presedintele Rosnefti Serghei Bogdancikov ,Vladimir Potanin si Mihail Prohorov – de la Norislk Nikel.

Cu aceasta ocazie, in sala Cremlinului s-a desfasurat si o conferinta de presa in cadrul careia membrii conducerii Evroozarenie au oferit explicatii privind functionarea si scopul noului post tv , precum si in legatura cu intentiile companiei privind serviciile si produsele multimedia.

Canalul interactiv de muzica , dedicat tinerilor panain 30 de ani din mediul urban si rural emite 24 din 24 de ore. Programul muzical non-stop al postului este alcatuit din videoclipuri muzicale - hituri internationale (40%) si rusesti (60%) care acopera o paleta larga de categorii muzicale: Pop Dance, R&B , Hip Hop, Slow si Rock. Postul cuprinde si emisiuni ca : „PRO News”, „VIP în Rusia”, „Mobilizarea MUZ-TV Rusia”, „GARAJ Incorporated”, „Top 7”, „Persona_L”, „Easy Money” si „D-rap out”. Muz-TV este promotorul unei lungi serii de evenimente muzicale în Rusia, precum si din strainatate.

Noutatea consta in faptul ca telespectatorii au posibilitatea de a alege prin VOT unul dintre doua videoclipuri A si B, videoclipul difuzat fiind cel care acumuleaza cele mai multe voturi. Votul se trimite prin SMS, costul mesajului fiind 0.39 USD sau 0.42 USD (TVA inclus), in functie de reteaua telefonica.

Directorul general al companiei Evroozarenie a precizat

Preview document

Lansarea Postului MUZ TV - Pagina 1
Lansarea Postului MUZ TV - Pagina 2
Lansarea Postului MUZ TV - Pagina 3
Lansarea Postului MUZ TV - Pagina 4
Lansarea Postului MUZ TV - Pagina 5

Conținut arhivă zip

  • Lansarea Postului MUZ TV.doc

Te-ar putea interesa și

Instrumente de Marketing Direct Utilizate de Oriflame

Introducere Într-o epocă în care totul evoluează cu o rapiditate nu foarte uşor de urmat pentru întreprinderile existente, în care progresul...

Rebrandingul Connex - Vodafone

Introducere “Anul acesta, Connex a devenit parte a Vodafone, iar multi romani si-au exprimat entuziasmul fata de integrarea in cea mai mare...

Mixul de marketing în cadrul agenției de turism SC Smile Travel Sa Brăila

Introducere Societatea industrializată oferă, prin organizarea stiintifică a producţiei şi a muncii, prin tehnologia modernă şi concentrarea...

Ai nevoie de altceva?