Contaperfect SRL

Referat
9/10 (1 vot)
Ă
Domeniu: Antreprenoriat
Conține 1 fișier: odt
Pagini : 14 în total
Mărime: 35.08KB (arhivat)
Publicat de: Veta Murariu
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Apare ca urmare a două visuri puternice de a excela în domeniul financiar-contabil, sub semnul aceeași compatibilități de gânduri, ia naștere astfel organizația acesta în urmă cu 10 ani.

Totul a început de la oferirea de consultanță financiara unei firme micro, având 2 angajați și astfel ne-am extins la un catalog în medie de 200 de clienți, care cuprinde firme mari cu întindere pe piața externă, internaționalizate.

În prezent, firma își desfășoară activitatea în cadrului unei clădiri, folosită ca și sediul social, situată pe Calea Victoriei 15.

Misiune

Misiunea organizației noastre este de a oferi servicii și lucrări de calitatea superioară, de a obține satisfacția clienților și de a primi feedback pozitiv din partea acestora.

Viziunea

Contaperfect este una dintre organizațiile cu cea mai mare cotă de piață.

Valori

o Profesionalism

o Colaborare

o Pasiune

o Dezvoltare

o Potențial uman

Informații privind performanța întreprinderii

Firma este lider de piață, având astfel o cifră de afaceri în anul 2016 de 26,8 milioane lei, astfel cea mai parte din aceasta, în proporție de 70% fiind reinvestită. În niciunul din anii în care aceasta a fost pe piața nu a prezentat pierdere, având astfel în 2016 un profit de 2 milioane lei.

În anul 2016, compania a determinat o rata a marjei a profitului net de 7,46%, depășind astfel media tărilor dezvoltate cu 0,85%, având astfel o activitate stabilă pe piață. Valoare nou creată în firmă, în anul precedent determinată astfel pe baza tipurilor de marje, este de 0,1 milioane lei.

Compania participă în fiecare an la diverse evenimente de atragere a potențialilor angajați, târguri de joburi, cat și de promovare.

Prezentarea serviciilor

Organizația noastră este o performanță în domeniul financiar-contabil, oferind astfel o gamă largă de servicii din acest domeniu, conform CAEN se pot enumera: contabilitate, audit, consultanță fiscală, salarizare și servicii logistică.

Utilizăm un soft care este perfect pliabil cu instabilitatea codului fiscal din zilele noastre, care furnizează informațiile contabile necesare tuturor utilizatorilor lor.

Serviciul contabilitate este împărțit în 2 tipuri de servicii pe 2 nivele de dificultate:

- Contabilitate primară, realizată de angajatii cei mai noi

- Contabilitate financiară, realizată de cei mai experimentați în domeniul contabilității,

La finalul contabilizării fiecare lucrare este supervizată de către un manager al unuia din departamente.

In legătura cu auditul, acesta se face pentru clienții pentru care nu se contabilizează, astfel încât îndeplinind un principiul al auditului, cel al obiectivității.

Consultanța fiscală este un serviciu tarifabil care compensează serviciile de contabilitate și salarizare la fel ca și cel de logistică.

Pe lângă sistemul de salarizare, serviciul acesta mai cuprinde si servicii de recrutarea externalizată sub forma unui cabinet de recrutare care se desfășoară cu ajutorul unei baze de date ale diferitelor candidaturi, pe calificări si experiență. Pentru sistemul de salarizare se folosește un soft cunoscut numit REVISAL.

Conținut arhivă zip

  • Contaperfect SRL.odt

Alții au mai descărcat și

Plan de afaceri

1. Domeniul de afaceri Repararea echipamentelor de comunicatii 2. Tipul activitatii principale si codul CAEN Cod CAEN 9512 - Repararea...

Cazul externalizării serviciilor IT outsourcing și BP outsourcing

Noţiunea de externalizare vine din terminologia americană outside resourcing, cu sensul de a procura din exterior. Termenul în limbajul economic...

Activitatea de evaluare a întrprinderii

Principalele obiective ale unității de învățare nr.1 sunt: - Activitatea evaluării și necesitatea acesteia; - Factorii care influențează...

Antreprenor de succes - Levi Strauss

Date generale (scurta biografie) Levi Strauss (26 februarie 1829 - 26 septembrie 1902) a fost un om de afaceri american de origine germana care a...

Managementul proiectelor

Tema1: Conceptul de proiect și management al proiectelor 1. Noțiunea de proiect și trăsăturile proiectului Organizațiile economice realizează...

Programul național de dezvoltare a competențelor de evaluare ale cadrelor didactice (DeCeE)

TEMA 1 Componentele Curriculumului Național (planul-cadru, programa școlară, manualul alternativ). Relația dintre curriculum și evaluare....

Ai nevoie de altceva?