Tendintele Modei in Sec 21

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Tendintele Modei in Sec 21.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Arta

Extras din document

În ultimii ani un model pentru modelieri a fost „moda de stradă”- un criteriu a succesului care a fost o ofertă de masă. Problema lor este să nu tirajeze de acum ideile realizate care au avut succes, dar să înnoiască noile modele pentru a extinde în acest mod posibilitatea de a alege. O mare atenţie se acordă metodei înnoirii grupelor de asortimente care sunt foarte populare datorită unei permanente oferte şi devenind foarte stabilă. La aceasta se referă costumul clasic feminin, în ultimul sezon devenind analog al costumului clasic bărbătesc. Astăzi disigner-ii utilizează următoarea încercare eroică de a crea o nouă înfăţişare. Se egalează după semnificaţie două principii:

• căutarea noilor forme

• folosirea noilor materiale

Cel mai des se propun costumurile clasice, simple, ajustate dar confortabile de aceea că sunt folosite din materiale ale noii generaţii elastice care nu încurcă mişcării. Alături de ele există varianta neformală cu detalii mari aparte, capul mânicii ridicat şi umflat, foarte des mânica ia forma mare. În afară de costumul clasic englez analog costumului bărbătesc, disigner-ii prezintă în colecţiile sale ale noului sezon: jachete – scurtă, cu elemente de uniformă, jachetă – spensier prescurtată, jachete – chimono cu mâneci largi şi alte forme libere foarte rare. Ele bine se potrivesc cu pantalonii largi, fuste cloşate lungi, rochii decolte şi tot ce nu este tradiţional, dar admisibile. Simplele, concisele modele de mărime mică, ia o expresivitate datorită facturii materiei. Astăzi materia trebuie să fie vie, activă pentru a împrospăta percepţia costumului clasic cu silueta ajustată. Materialele groase şi materialele nu se întreabă astăzi pe piaţă. Destinatorii care urmăresc noile tendinţe propun materiale cu diferite împletituri, cu desene împletite cu finisare melanj cu o diversitate de culori care accentuează relieful împletirii. Cel mai bun compliment pentru fabricile textile devine epitetul „material” clar sensibil şi bine văzut. Aceasta se poate de lămurit cu relaţia venită la minimalism de la cele mai aprinse culori şi desene efective din vara trecută – cu alegerea bogată a facturilor şi a reliefelor. Această temă evident nu se limitează la un sezon şi va avea continuare vara aceasta.

Noile materii întruneşte eleganţa mătasei şi inul natural sub influenţa acestei idei structurile de in devin subţiri şi moi, dar mătasa naturală moale şi groasă. Într-un întreg colecţia noului sezon arată liniştit şi elegant. Cel mai important pentru materialele de costumuri este mătasa structura ei moale are mai multe forme, numere şi caractere. Lăsând un stil ne formal, stiliştii se stăruie să varieze cele mai sobre efecte plisse în materia pentru îmbrăcămintea elegantă. Nu numai cele mai mici şi mari pliseuri fasonate, practic întotdeauna veşnic şi netradiţional după desen, se propun în diferite colecţii. Astăzi aceste formări se supun chiar şi materia elastic, de la care într-o vreme refuzau producătorii care nu legaţi de stilul sportiv. Acum el din nou se întâlneşte în cele mai multe colecţii ca cea mai bună semn al eleganţei de clasa superioară, activ se propun materiale cu desen jacard. Cel mai des acestea sunt desene florate uşoare, fine, aruncate pe fon deschis. Contrastul diferitor împletituri, redau motive, cu aţe artificiale a fonului redau materiei jacard un efect voluminos.

În moda modernă se schimbă faţa feminină. Câte odată e greu să te orientezi la stiluri, îndreptări, prognoze. Însă tendinţe însemnată, uneori modelarea unei talii graţioase nu poate rămâne neobservată. Disigner-ii exploatează fără milă idea de corset...şi corsaj.

Corset – aceasta este, ceea ce nemijlocit se îmbracă pe corp, pentru îmbunătăţirea conturului corpului pe cale artificială.

Corsaj – este un fragment din rochie sau unui tip de îmbrăcăminte aparte care se îmbracă pe lengerie. Cu alte cuvinte corsetul – este un obiect a toiletei feminine. Corsetul dăunează sănătăţii. Din trecutul apariţiei acestui obiect între corset şi corsaj nu există nici o diferenţă.

- Această curea modernă e mai bine să o porţi pe şolduri, puţin lăsat în jos. Ea bine se arată cu o fustă largă cât cu un costum de jeans modern. Acest model noi l-am confecţiona din piele elastică moale. Elementele decorative pe detaliul curelei sunt confecţionate dintr-o furnitură metalică ovală.

Fisiere in arhiva (1):

  • Tendintele Modei in Sec 21.doc