Asigurări ciudate

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Asigurări
Conține 1 fișier: docx
Pagini : 9 în total
Cuvinte : 2757
Mărime: 428.81KB (arhivat)
Publicat de: Adi Baciu
Puncte necesare: 6

Extras din referat

Există o multitudine de poliţe de asigurare, cel mai des întâlnite fiind cele auto, de locuinţă sau asigurările de viaţă. Pentru cei mai mulţi dintre noi, a avea o poliţă de asigurare ne oferă siguranţa unui ajutor financiar în caz că ceva dezastruos s-ar întâmpla, cum ar fi un accident auto sau un cutremur. Pentru alţii însă, imaginaţia întrece limitele absurdului.

De cand cu moda asigurarilor, toate vedetele isi fac asigurari care de care mai ciudate. Evident că există posibilitatea să îţi asiguri aproape orice, mai ales dacă agenţii de asigurări ştiu că nu există şanse prea mari să te despăgubească.

Spre exemplu, in America, cele mai importante polite de asigurari incheiate de vedete sunt asigurarea pentru dantura, pentru corp, pentru sani, asigurarea picioarelor fotbalistilor, asigurarea vocilor cantaretilor, etc.

Ca si vedeta, este absolut necesar sa se incheie o polita de asigurare pentru partile corpului prin care acestea isi desfasoara activitatea, precum mainile pentru persoanele care canta la instrumente vocale, vocea pentru cantaretii vocali, picioarele pentru fotbalisti, baschetbalisti sau alti jucatori sportivi, sau sanii pentru numeroasele vedete de gen feminin care isi pun silicoane.

Cu ocazia aceasta, companiile de asigurari din intreaga lume au dat lovitura, gasind si pentru vedete o solutie de asigurare, solutie care consta in urmatoarul lucru: in cazul in care vor pati vreun accident neprovocat de propria persoana, persoanele care isi asigura partile corpului, persoane care isi castiga existenta prin acest lucru, sa primeasca despagubirea care li se cuvine din banii agonisiti pe parcursul contractului de asigurare.

Politele de asigurare mai ciudate, sunt foarte scumpe, numai persoanele cu multi bani si le pot permite, deoarece aceste asigurari prezinta un risc foarte ridicat pentru asiguratori. Varsta persoanelor care pot incheia aceste polite de asigurare este de minim 18 ani, maxim 65 de ani si perioada contractuala difera de la o asigurare la alta, totul depinzand de obiectul asupra caruia se face asigurarea, de varsta asiguratului, de riscul care il presupune si de bugetul financiar al persoanei in cauza.

Tipuri de polite

1.Poliţa de asigurare pentru Mesia:

Există călugăriţe care au plătit destul de mult pentru o astfelde poliţă. Vorbim aici despre probabilitatea de a da naştere unui al doilea Mesia. Ele au spus că vor să fie capabile să îl întreţină pe micuţ şi să îi ofere o viaţă lipsită de griji.

2.Poliţa de asigurare pentru angajaţii model

Toate companiile au acei oameni care fac totul să meargă ca pe roate. Dar ce se întâmplă atunci când pierdeţi aceşti oameni valoroşi? Câţiva şefi deştepţi s-au gândit deja la asta, aşa că au început să îşi asigure angajaţii model. În cazul în care i-ar pierde, firma nu ar avea foarte mult de suferit datorită acelei poliţe de asigurare care le va oferi un venit suplimentar până când vor reuşi să se redreseze.

3. Asigurare împotriva meteoriţilor

În cazul în care un asteroid ar lovi planeta, probabil nu ar rămâne nici urmă de companie de asigurări care să te despăgubească, ca să nu mai spun de cei care ar trebui despăgubiţi. Mă rog, aici vorbim despre scenarii apocaliptice. Există şi posibilitatea ca asteroidul să lovească doar o parte a planetei, caz în care acest tip de asigurare s-ar dovedi inspirată pentru supravieţuitori.

4. Poliţa de asigurare pentru situaţii mai puţin probabile

Spre exemplu, să spunem că aşteptaţi să vi se nască gemenii şi când colo vă treziţi cu cvadrupleţi. Această poliţă de asigurare vine în ajutorul dumneavoastră mărindu-vă semnificativ veniturile.O companie din Londra a încheiat o poliţă de asigurare împotriva capturării monstrului din Loch Ness, pentru compania de whiskey Cutty Sark.

5. Asigurarea animalelor de companie

Toata lumea are acasa un animalut si cu toate astea nu avem polite incheiate pentru ele. Totuşi, anumite persoane nu sunt de acord cu asta şi au găsit interesanta oportunitate de a-şi asigura animalele de companie. Şi aici nu vorbesc doar despre câini şi pisici ci şi despre broaşte, peşti, dihori, hamsteri şi orice alte vietăţi ar mai trăi între pereţii apartamentelor.

6. Asigurarea... de dragoste

Această poliţă de asigurare este un must-have. Cu ajutorul acestei poliţe, puteţi minimaliza impactul financiar asupra unei relaţii care o ia razna.

7. Părţi ale corpului

Să îţi asiguri părţi ale corpului nu mai este un fenomen nou, ţinând cont că această practică a început prin secolul 20. Oamenii bogaţi şi faimoşi au anumite standarde şi nevoi, pe care noi, oamenii de rând nu le putem înţelege.

Preview document

Asigurări ciudate - Pagina 1
Asigurări ciudate - Pagina 2
Asigurări ciudate - Pagina 3
Asigurări ciudate - Pagina 4
Asigurări ciudate - Pagina 5
Asigurări ciudate - Pagina 6
Asigurări ciudate - Pagina 7
Asigurări ciudate - Pagina 8
Asigurări ciudate - Pagina 9

Conținut arhivă zip

  • Asigurari Ciudate.docx

Te-ar putea interesa și

Asigurări Mixte de Viață

INTRODUCERE Necesitatea cumpărării unei asigurări de viaţă reiese din nevoia de protecţie a oamenilor. Pe lânga toate bunurile deţinute, viaţa şi...

Asigurări mixte pe viață

INTRODUCERE Necesitatea cumpărării unei asigurări de viaţă reiese din nevoia de protecţie a oamenilor. Pe lânga toate bunurile deţinute, viaţa şi...

Inovarea în asigurări sau extinderea ariei riscurilor asigurabile

INTRODUCERE Omul in genere constientizeaza importanta unui lucru numai atunci cand ii lipseste sau dupa ce l-a pierdut, astfel prin analogie putem...

Asigurarari inedite

ÎNCEPUTURILE ASIGURĂRILOR Asigurările iau viață odată cu primele forme de business, aflându-se într-o continuă dezvoltare de atunci și până în...

Creditul Ipotecar

Imediat dupa 1989 una dintre problemele esentiale ale romanilor, in special ale tinerilor, a devenit cumpararea sau construirea unei locuinte. Daca...

Cele mai Ciudate Polițe de Asigurare Încheiate în România și pe Plan Mondial

Introducere Există o multitudine de poliţe de asigurare, cel mai des întâlnite fiind cele auto, de locuinţă sau asigurările de viaţă. Pentru cei...

Asigurări mixte de viață

Argument Istoria asigurărilor in România, a început să fie scrisă anterior anului 1871, prin manifestări ale protecţiei pe baze mutuale, ce au...

Asigurări ciudate

Asigurarea reprezinta operatia financiara rezultata in urma incheierii unui contract de asigurare (sau dintr-o obligatie care decurge din lege),...

Ai nevoie de altceva?