Carpatica - Principalele Tipuri de Asigurari

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Carpatica - Principalele Tipuri de Asigurari.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Simion Alexandra

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Asigurari

Extras din document

Tipuri de asigurari

Carpatica asigurari prezintă garanţia calităţii serviciilor unei companii puternice şi stabile reasigurate de companii de prim rang MUNICH RE, SIRIUS şi LLOYDS SYNDICATES. Toate acestea sporesc capacitatea de subscriere şi protecţiei portofoliului de asigurări. Rating-urile A- şi A+ oferite de Agenţia Standard & Poors reasigurătorilor noştri, oferă o securitate financiară puternică.

Prin programul de reasigurare urmărim dispersia riscurilor majore prin plasarea lor în reasigurare astfel încît prin stabilitate şi capacitatea financiară să onorăm cu promtitudine cererile dumneavoastra.

PRINCIPALELE PORTOFOLII INCLUSE ÎN REASIGURARE SUNT:

asigurări Casco

asigurarea bunurilor contra incendiilor şi altor calamităţi

asigurarea Cartea Verde

asigurarea Malpraxis

asigurarea de răspundere profesională a medicilor

asigurarea medicală de călătorie (excedent daună)

Medicale de calatorie

Carpatica asigurari:oferă mai mult decât cardul european de sănătate!

• pentru că e cel mai bun partener de voiaj dacă pleci din ţară în scop turistic, lucrativ sau de afaceri

• oferă cele mai bune servicii de îngrijiri medicale în caz de:

accidente survenite fără voia Asiguratului

suferinţe sau boli care se manifestă neprevăzut

prestaţiile medicale furnizate de clinici private sau publice

• are deschidere către toate statele lumii

• se obţine pe loc şi necondiţionat

• prima de asigurare se achită anticipat şi integral la încheierea contractului.

Carpatica asigurari pune la dispoziţia asiguraţiilor serviciul non-stop de asistenţă care preia cazul, conduita de urmat şi organizeaza furnizarea serviciilor acoperite prin asigurare.

MedicASIST

MedicASIST oferă soluţii de calitate tuturor problemelor de sănătate ce pot apărea în viaţa de zi cu zi, oferind acces la un sistem de îngrijire ce promoveză prevenţia, astfel încât riscurile de îmbolnăvire să fie minime.

MedicASIST poate avea un caracter colectiv sau individual, constituindu-se într-un avantaj semnificativ la pachetul salarial oferit angajaţiilor, aceştia beneficiind şi de deductibilitatea prevăzută de Codul Fiscal.

Se oferă servicii medicale în regim ambulatoriu, de spitalizare, asistenţă medicală de urgenţă şi transport sanitar precum si servicii farmaceutice. Toate acestea sunt îmbinate astfel:

planul A- Srandard

planul B- Extins

planul C- Extra

MedicASIST oferă acces la tehnici de vîrf, la cele mai moderne echipamente şi proceduri medicale puse la dispoziţia asiguraţiilor de clinici de renumite care vor asigura refacerea cât mai urgentă.

Important!

• Reduceri de primă în funcţie de frecvenţa de plată a primei de asigurare şi de numărul de persoane primite în asigurare.

• Servicii profesionale prestate de clinici de renume din România.

Asigurari de accidente si boala

Se adresează tuturor celor cărora le este afectată integritatea corporală.

În caz de deces, invaliditate permanentă sau totală, spitalizare, cheltuieli medicale, intervenţie chirugicală, boli profesionale sau incapacitate temporală de muncă.

Carpatica asigurari. pune la dispoziţia Dvs. asigurarea individuală sau colectivă (pentru angajaţi, sportivi, călători, persoane din autovehicul).

Cei care apelează la acest serviciu beneficiază de protecţia prin asigurare cu valabilitate în ţară şi străinătate pe timpul desfăşurării unor activităţi sau 24 de ore din 24.

Avantajele sunt:

• reducerile de primă pentru plata integrală a primei

• reduceri în funcşie de numărul persoanelor asigurate

• încheierea asigurării pentru activităţi seyoniere sau cu un grad ridicat de risc pe durate mai scurte de 3 luni, începând cu o zi.

Casco

Carpatica Asigurari acorda despagubiri pentru pagube produse autovehiculelor asigurate cauzate de:

- loviri, izbiri, ciocniri cu alte autovehicule sau cu orice alte corpuri mobile sau imobile aflate în afara sau în interiorul autovehiculului, derapari, rasturnari si alte asemenea.

- incendiu, traznet, explozie (inclusiv a rezervorului de carburanti) chiar daca acestea nu au fost urmate de incendiu, sau pagube provocate de fenomene naturale.

- furt.Suplimentar se decontează cheltuielile de transport al autovehiculului avariat la cea mai apropiată unitatea service.

Detalii :

1. Se asigură autovehiculele înmatriculate în Romania precum şi neînmatriculate care dar care circulă pe drumurile publice (maşini şi utilaje cu destinaţie specială), proprietate a asiguratului sau faţă de care acesta dovedeşte un interes asigurabil. De asemenea se asigură remorcile, semiremorcile sau ataşele tractate de acestea precum şi echipamentele suplimentare (aparate radio, casetofoane) montate pe autovehiculele asigurate

2. Suma asigurată reprezintă valoarea reală a autovehiculului care se determină pe baza valorii din nou a acestuia din care se scade uzura în raport cu vechimea lui.

Asigurarea cladirilor,constructiilor si a continutinutului

Carpatica Asig - acoperă riscurile provocate de calamităţi naturale şi cauze accidentale precum şi de furt prin efracţie, acte de tălhărie şi vandalism.

Detalii : Asigurarea oferita se adreseaza atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice, care detin, cu orice titlu legitim, cladiri si/sau bunuri aflate atat in mediul urban cat si in mediul rural.

Fisiere in arhiva (1):

  • Carpatica - Principalele Tipuri de Asigurari.doc

Alte informatii

Principalele tipuri de asigurari- Carpatica