Prezentarea Asigurarilor Oferite de Societatea de Asigurari Asimed

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Prezentarea Asigurarilor Oferite de Societatea de Asigurari Asimed.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: blaj cornel petru

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Asigurari

Extras din document

Societatea Privata de Asigurari de Sanatate ASIMED S.A., a fost infiintata in decembrie 1999, actionarii sai fiind in marea lor majoritate medici. ASIMED ofera acoperire nationala prin cele 21 de agentii. Contractele oferite de Societatea Privata de Asigurari de Sanatate ASIMED S.A. permit clientilor sai sa beneficieze de ingrijirile medicale necesare prin consultatii si tratamente efectuate de medici al caror renume justifica increderea acordata, avind la dispozitie tehnicile medicale de varf, prestate in conditii adecvate anului 2000. Primele de asigurare sunt stabilite in asa fel incat sa fie proportionale cu calitatea serviciilor medicale acoperite, dar totusi in limite suportabile. Paleta asigurarilor oferite de societatea noastra acopera un spectru larg de nevoi, in concordanta cu aspiratiile, nevoile si cu bugetul fiecarui client. In prezent activitatea societatii este suspendata, din 2 noiembrie 2001, datorita neconformarii cu legea 32/2000 privind majorarea capitalului social subscris varsat, toate asigurarile intocmite anterior mentinandu-si valabilitatea.

TIPURILE DE ASIGURARI OFERITE DE

COMPANIA DE ASIGURARI ASIMED

" ASIGURAREA PENTRU BOLI CRITICE

" ASIGURAREA DE RASPUNDERE PROFESIONALA DECURGAND DIN PRACTICA FARMACEUTICA

" ASIGURAREA DE RASPUNDERE PROFESIONALA DECURGAND DIN PRACTICA MEDICALA (MALPRAXIS)

" ASIGURAREA DE ACCIDENTE A PERSOANELOR

" ASIGURAREA MEDICALA PENTRU CALATORII IN STRAINATATE

" ASIGURAREA MEDICALA COMPLEMENTARA PE PERIOADA LIMITATA

" ASIGURAREA DE SERVICII MEDICALE SPITALICESTI PESTE STANDARD

" ASIGURAREA PENTRU SERVICII MEDICALE DE SPECIALITATE IN AMBULATORIU PESTE STANDARD

ASIGURAREA PENTRU BOLI CRITICE

Bolile critice schimba dramatic si brusc nevoile financiare ale unui individ. ASIMED va ajuta sa faceti fata acestor nevoi.

Asigurarea pentru boli critice acopera cheltuielile ocazionate de urmatoarele boli grave:

- infarct miocardic;

- tumori maligne;

- congestie cerebrala;

- by-pass coronarian;

- insuficienta renala cronica;

- transplant de organe vitale.

ASIGURAREA DE RASPUNDERE PROFESIONALA

DECURGAND DIN PRACTICA FARMACEUTICA

ASIMED se angajeaza sa plateasca despagubiri in caz de pierderi materiale, vatamare corporala, afectarea sanatatii sau deces cauzate unei terte persoane din culpa Asiguratului ca urmare a exercitarii profesiei sale in domeniul farmaceutic.

Asiguratorul se angajeaza sa plateasca despagubiri si pentru accidentele suferite de Asigurat in timpul exercitarii profesiunii de farmacist sau asistent farmacist.

Asiguratorul acopera, in limita sumei asigurate, despagubirile si cheltuielile de judecata pe care Asiguratul este obligat printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, pronuntata de o instanta de judecata romana, sa le plateasca unei terte persoane, pentru un prejudiciu de natura materiala, vatamare corporala, afectarea sanatatii sau deces, survenite ca urmare a urmatoarelor acte savarsite in timpul exercitarii legale a obligatiilor sale profesionale:

- inlocuirea unor medicamente, substante sau componente ale unor retete cu altele, considerate ca avand acelasi efect, dar care ulterior s-au dovedit contraindicate sau daunatoare sanatatii pacientului;

- eliberarea unor medicamente cu termen de valabilitate expirat;

- prepararea medicamentelor, a unor substante farmaceutice si parafarmaceutice fara respectarea sau cu modificarea compozitiei stabilite prin normativele si reglementarile in vigoare;

Fisiere in arhiva (1):

  • Prezentarea Asigurarilor Oferite de Societatea de Asigurari Asimed.doc

Alte informatii

In prezent activitatea societatii este suspendata, din 2 noiembrie 2001, datorita neconformarii cu legea 32/2000 privind majorarea capitalului social subscris varsat, toate asigurarile intocmite anterior mentinandu-si valabilitatea.