Creditul MIRA

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Creditul MIRA.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 7 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domeniu: Banci

Extras din document

Creditul M.I.R.A este un credit locuinte destinat functionarilor publici cu statut special (politisti): ofiteri, agenti de politie, cadre militare:

ofiteri, maistri militari, subofiteri si militari angajati pe baza de contract,

functionari publici,personal contractual al Ministerul Internelor şi Reformei Administrative.

Acest produs de creditare va intra pe piata din Romania din luna iulie a anului curent in BCR .Acest produs se bazeaza pe cei 70.000 de angajati M.I.R.A.care doresc sa isi achizitioneaze o locuinta pentru uz personal.Banca a studiat nevoia acuta de locuinte din toate judetele tarii si, a hotarat sa se indrepte catre acest segment de piata (anjajati M.I.R.A) deoarece au un nivel peste medie a salariului net.Totodata au un loc de munca stabil si salarii constante in tendinta de crestere,deci prin urmare isi pot achita ratele la termenele scadente .

Denumirea produsului : produsul pe care il promoveaza BCR se numeste Credit M.I.R.A si este un credit pentru locuinte cu garantarea finantarii ei de catre banca.

Definitia produsului

Produsul constituie o modalitate de garantare a finantarilor destinate locuintelor din toate judetele tarii unde banca are filiale.

Creditul M.I.R.A este un credit flexibil si de avangarda, pentru casa pe care o doreste orice angajat al M.I.R.A , care se poate obtine rapid si prin proceduri simple.

Avantaje:

Principalele avantaje ale acestui credit sunt:

-finantarea cumpararii unui imobil

-obtine credit mai mare utilizand si venitul sotului sau sotiei (chiar daca unul dintre mebrii nu lucreaza in M.I.R.A)

-la acest credit se ofera cadou un card de credit cu care solicitantul creditului poate obtine o finantare pentru renovarea si mobilarea casei pe care o cumpara intre 5.000-10.000EUR,echivalent in lei.

Card Credit M.I.R.A pentru

renovarea si mobilarea imobilului cumparat (personalizat)

-se ofera de catre banca cadou o asigurare de imobil si o asigurare de viata (nu in cazul finantarii diferentelor de pret neachitat)

Cardul de credit M.I.R.A se acorda clientului,cu conditia ca acesta sa-l solicite .Creditul acordat pentru amenajarea de locuinta cumparata sau mobilare ,este intre 5.000-10.000 EUR.Cardul se poate folosi ca instrument de plata in marile magazine de materiale de constructii si in magazinele de mobila.se pot scoate si bani cash de la tonomatele bancii BRC echivalentul lor in lei.

Criterii de eligibilitate

Pentru a fi eligibil un angajat M.I.R.A. trebuie sa indeplinesca urmatoarele criterii :

-Cetatenia angajatului trebuie sa fie romana si trebuie sa aibe rezidenta in Romania.

-Varsta minima a angajatului este de minim 18 ani la inceputul imprumutului si maxim 70 de ani la terminarea acestuia

-venitul net lunar minim solicitat de catre banca este de : 500 EUR. Pentru venituri nete mai mici de 500 EUR se solicita un Garant, dupa caz .

Grad de indatorare:

Suma angajamentelor de plata lunare totale considerate ca valoare lunara (inclusiv angajamentele de plata la imprumutul actual considerate ca valoare lunara) sa fie mai mica de 50% din venitul lunar net total minus alte obligatii de plata lunare.Posibilitatea de obtinere a cardului de credit pentru renovarea si mobilarea casei se obtine numai cu conditia ca solicitantul creditului sa nu aibe alte obligatii de plata.

Fisiere in arhiva (1):

  • Creditul MIRA.doc