Gestiunea Creditelor pe Perioada 2007-2011 - Raiffeisen Bank

Referat
8/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 1 fișier: pptx
Pagini : 12 în total
Mărime: 99.59KB (arhivat)
Publicat de: Norman-Achim Petcu
Puncte necesare: 5

Extras din referat

Raiffeisen Bank are o rețea de peste 540 agenții în toată țara care deservesc aproximativ 2 milioane de clienți, dintre care 100.000 de IMM-uri și 6.800 corporații mari și medii.

Raiffeisen Bank este subsidiara Raiffeisen Bank International AG (RBI), cu sediul la Viena, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii bancare corporate și de investiții din Austria și o bancă universală de top în Europa Centrală și de Est (ECE).

Raiffeisen Bank România a rezultat prin fuziunea, încheiată în iunie 2002, a celor două entități deținute de Grupul Raiffeisen în România: Raiffeisenbank (România) și Banca Agricola Raiffeisen S.A

Gama completă de credite adresată persoanelor fizice constă în:

Flexicredit, creditul de nevoi personale  

Flexicredit Integral, creditul de refinanțare

Flexicredit Plus, creditul de nevoi personale garantat cu ipotecă 

Casa Ta, creditul imobiliar 

Casa Ta Ibiza Sol, creditul imobiliar dedicat Ibiza Sol

Prima ta Casa creditul imobiliar acordat în cadrul programului guvernamental Prima Casa

Overdraft, descoperit de cont

În urma analizei datelor preluate din rapoartele anuale consolidate și situațiile financiare individuale constatăm o ușoară creștere a valorii creditelor acordate de către Grup altor bănci în anii 2009,2010,2011, aceasta realizându-se după a scădere considerabilă a valorii în anul 2008. Valoarea creditelor acordate de Grup clienților a crescut în anii 2010 și 2011.

Ratele dobânzilor medii anuale percepute la nivelul Grupului pentru creditele acordate în RON atât clienților cât și altor bănci au scăzut în anii 2010 și 2011. Ratele dobânzilor medii anuale percepute la creditele acordate în Euro clienților a crescut în 2011 față de 2010, iar la cele acordate băncilor a scăzut nesemnificativ.

Conținut arhivă zip

  • Gestiunea Creditelor pe Perioada 2007-2011 - Raiffeisen Bank.pptx

Te-ar putea interesa și

Operațiunile instituțiilor de credit

1.Prezentarea sistemului bancar românesc Activitatea bancara isi are originile in Antichitate, perioada in care bogatiile erau pastrate in temple,...

Ai nevoie de altceva?