Instrumente Moderne de Plata la Raiffeisen Bank

Imagine preview
(8/10 din 2 voturi)

Acest referat descrie Instrumente Moderne de Plata la Raiffeisen Bank.
Mai jos poate fi vizualizat cuprinsul si un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 8 pagini .

Profesor indrumator / Prezentat Profesorului: Camelia, Sargu

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras, cuprins si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Banci

Cuprins

1. Instrumente moderne de plată 2
1.1. Tipurile de carduri emise 2
2. Alte instrumente moderne de plată oferite de Raiffeisen Bank. 6
2.1 Cumpărături online 6
2.2. Alte opţiuni oferite de Raiffeisen Bank 6

Extras din document

1. Instrumente moderne de plată

Odată cu privatizarea sistemului bancar românii au început să prindă gustul cardurilor. Mai întâi au apărut facilităţile de acordare a salariilor pe card. Domeniul sistemului bancar în care s-au manifestat pentru prima dată serviciile electronice de bancă le-au constituit carţile de plată. S-a început prin acceptarea la plată a cardurilor internaţionale, pentru ca acum să existe deja aproximativ 60 000 de carduri emise.

1.1. Tipurile de carduri emise

Preocupată în permanenţă de diversificarea produselor şi serviciilor oferite clienţilor săi Raiffeisen Bank a pus în circulaţie următoarele tipuri de carduri :

- Cardul de credit Raiffeisen Bank Standard

Este un card de cumpărături şi are cele mai multe opţiuni de rambursare:

• 0% dobândă : plăteşte cu cardul de cumparaturi, rambursezi integral sumele utilizate, până la scadenţa lunară şi beneficiezi de 0% dobândă.

• Rambursare flexibilă: în funcţie de banii pe care îi ai la dispoziţie poţi rambursa lunar orice sumă, pornind de la minimum 5% din creditul utilizat.

• Plata în rate fixe, cu dobândă redusă: poţi alege plata în rate lunare fixe (6, 12, 18, 24 sau 36 de rate) pentru cumpărături în valoare de minimum 300 Lei şi ai dobândă mai mică decât dobânda standard.

Avantajele cardului de cumpărături:

Aplici o singură dată şi ai acces la credit pe o perioadă nelimitată: banca îţi acordă o linie de credit care îţi stă la dispoziţie toată viaţa şi la care ai acces, din ţară sau străinătate, plătind la comercianţi sau retrăgând numerar de la bancomate şi ghişee bancare, 24 ore din 24 şi 7 zile din 7. Tu decizi când apelezi la credit, în funcţie de necesităţile de moment.

Faci cumpărături în siguranţă: poţi beneficia de un pachet unic de servicii de protecţie ataşat cardului tău.

Primeşti bonusuri la cumpărături : beneficiezi de reduceri garantate sub formă de Puncte de Colecţie la partenerii băncii: McDonald’s (5% reducere), Sensiblu (2% reducere), Augsburg International (2% reducere).

- Cardul de credit Raiffeisen Bank – Vodafone

Dacă eşti abonat Vodafone, la fiecare plată cu cardul primeşti puncte de loialitate pe care le poţi folosi pentru telefoane mobile, minute de convorbiri, reduceri la abonamente, extraopţiuni sau alte produse Vodafone.

Printre avantajele cardului :

Câştigi puncte de loialitate Vodafone. Plăteşte cu cardul de cumpărături Raiffeisen Bank Vodafone şi primeşti 4 puncte la fiecare 10 Lei cheltuiţi. În plus, primeşti un bonus de 400 de puncte la prima tranzacţie, indiferent de valoarea tranzacţiei. Valoarea punctului de loialitate a crecut de la 0,01 USD la 0,01 Euro.

Fisiere in arhiva (1):

  • Instrumente Moderne de Plata la Raiffeisen Bank.doc