Reiffeizen Bank

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 14 în total
Cuvinte : 3244
Mărime: 26.54KB (arhivat)
Publicat de: Sabina Pavel
Puncte necesare: 5
Profesor îndrumător / Prezentat Profesorului: patrasu ionela

Extras din referat

Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari prin multiple canale de distributie: unitati bancare (peste 350 in intreaga tara), retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct) si mobile banking (myBanking).

Raiffeisen Bank Romania a rezultat prin fuziunea, incheiata in iunie 2002, a celor doua entitati detinute de Raiffeisen Zentralbank Oesterreich AG (RZB) in Romania - Raiffeisenbank (Romania), infiintata in 1998 ca subsidiara a Grupului RZB si Banca Agricola, achizitionata in 2001.

Dupa privatizare, Raiffeisen Bank a reusit o schimbare radicala. In 2004 banca a obtinut un profit net de 28,3 milioane EUR, de sase ori mai mare decat in anul 2003 (4,6 milioane EUR). Activele totale s-au dublat fata de 2003, depasind 2.000 milioane EUR. In 2005, banca a continuat sa implementeze un plan de investitii semnificativ, destinat in principal infrastructurii si sistemelor IT&C, modernizarii retelei de unitati si extinderii retelelor de ATM si POS. Banca are peste 2 milioane de clienti.

Rezultatele excelente obtinute de Raiffeisen Bank au fost recunoscute de prestigioase publicatii romanesti si straine. Revista britanica Euromoney a acordat Raiffeisen Bank premiul pentru cea mai buna banca de investitii din Romania, iar revista Global Finance a desemnat banca, atat in 2004

cat si in 2005, drept "Cea mai buna banca din Romania".

Leasing pentru autovehicule si flote

Raiffeisen Leasing finanteaza autoturisme, vehicule comerciale si flote. Solutia de finantare - avans, rata, valoare reziduala - este adaptata necesitatilor dumneavoastra personale sau situatiei companiei dumneavoastra.

Leasing pentru echipamente

Pentru echipamente solutia de finantare prin leasing reprezinta o alternativa de finantare avantajoasa. In special pentru utilaje, echipamente industriale, linii de productie necesare activitatii dumneavoastra. O baza clara de calcul, degrevarea lichiditatilor, suplimentarea resurselor de investitii in afara liniei dumneaviastra de credit, o durata a finantrii adaptate perioadei de utilizare a echipamentului precum si multe alte avantaje.

Leasing imobiliar

Leasingul imobiliar este o solutie de finantare pentru construirea sau achizitionarea de spatii comerciale, spatii de birouri, hale de productie sau depozitare.

Raiffeisen Leasing poate prelua pentru proiectele dumneavoastra managementul costurilor si al constructiei, consultanta pana in momentul predarii imobilului si va ofera conditii financiare favorabile.

Grupul financiar Raiffeisen

Grupul financiar Raiffeisen asigura prin reteaua sa unica de societati de leasing locale o oferta cuprinzatoare si competenta in Europa Centrala si de Est.

Preview document

Reiffeizen Bank - Pagina 1
Reiffeizen Bank - Pagina 2
Reiffeizen Bank - Pagina 3
Reiffeizen Bank - Pagina 4
Reiffeizen Bank - Pagina 5
Reiffeizen Bank - Pagina 6
Reiffeizen Bank - Pagina 7
Reiffeizen Bank - Pagina 8
Reiffeizen Bank - Pagina 9
Reiffeizen Bank - Pagina 10
Reiffeizen Bank - Pagina 11
Reiffeizen Bank - Pagina 12
Reiffeizen Bank - Pagina 13
Reiffeizen Bank - Pagina 14

Conținut arhivă zip

  • Reiffeizen Bank.doc

Ai nevoie de altceva?