Studiu CR Firenze

Referat
7/10 (1 vot)
Domeniu: Bănci
Conține 1 fișier: ppt
Pagini : 16 în total
Mărime: 78.36KB (arhivat)
Publicat de: Monica Mazilu
Puncte necesare: 5

Extras din referat

PREZENTARE GENERALA A BANCII C.R. FIRENZE ROMANIA

Banca C.R. Firenze Romania, fosta Daewoo Bank, a devenit parte a grupului bancar cu acelasi nume in martie 2006, dupa transferul catre Banca C.R. Firenze din Italia a pachetului majoritar de actiuni (56,23% din capitalul social).

Prin aceasta preluare a fost perfectionat acordul strategic incheiat cu Banca C.R. Firenze in a doua jumatate a anului 2005, acord al carui scop principal este patrunderea pe o piata bancara cu semnificativ potential de dezvoltare si, bineinteles, asigurarea unui suport adecvat pentru clientii grupului CR Firenze prezenti in Romania.

Directiile principale de actiune prevad dezvoltarea puternica a activitatii de Retail, prin extinderea retelei de sucursale in tara si in Bucuresti, simultan cu introducerea de noi produse. Atentie sporita va fi acordata si companiilor, in operativitatea lor, in particular celor romano-italiene.

Actualmente, reteaua Bancii C.R. Firenze Romania este constituita din 19 sucursale - Bucuresti (11), Craiova, Constanta, Brasov, Cluj Napoca, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Arad Timisoara urmand ca in viitorul apropiat sa fie deschise noi sucursale.

Scurt istoric al grupului

Grupul Banca CR Firenze ia nastere in 1998 la initiativa Bancii CR Firenze S.p.A. si se dezvolta in teritoriul Centru Nord al Italiei, ca urmare a achizitiei progresive a cinci case de economii si agregarii unor societati specializate. In cadrul Grupului, Banca CR Firenze infiintata in 1829 si cotata la Bursa italiana din 2000 are, pe langa rolul de banca operativa,un rol de banca leader, cu sarcini de directionare si coordonare.

Din 1998 pana in prezent activitatea Grupului s-a amplificat, putand conta pe prezenta ,pe langa cea a bancii leader din Firenze ,a Caselor de Economii din Civitavvechia, Mirandola, Orvieto, Pistoia si din Spezia. Cu Grupul a fost realizata o alianta de banci, fiecare profund inradacinata in propriul teritoriu de referinta, pentru care a stiut sa fie motor al cresterii economice dar si sociale si culturale.

Conținut arhivă zip

  • Studiu CR Firenze.ppt

Te-ar putea interesa și

Dobânda Bancară și Managementul Dobânzii

I N T R O D U C E R E Băncile au evoluat o dată cu societatea umană, din antichitate până în epoca modernă. Răspândirea comerţului a determinat...

Sistemul de învățământ superior din Danemarca și Italia

Capitolul 1 : Titlul lucrarii si justificarea acestuia - “Studiu comparativ intre invatamantul superior din Danemarca si Italia” - Am ales...

Ai nevoie de altceva?