Sanatate prin Reflexoterapie

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Sanatate prin Reflexoterapie.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 17 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 4 puncte.

Domeniu: Biologie

Extras din document

SANATATE PRIN REFLEXOTERAPIE

Motto:4. (Iisus) S-a sculat de la Cina, S-a dezbracat de haine si, luând un stergar, S-a încins cu el.5. Dupa aceea a turnat apa în vasul de spalat si a început sa spele picioarele ucenicilor si sa le stearga cu stergarul cu care era încins.6. A venit deci la Simon Petru. Acesta I-a zis: Doamne, oare Tu sa-mi speli mie picioarele?7. A raspuns Iisus si i-a zis: Ceea ce fac Eu, tu nu stii acum, dar vei întelege dupa aceasta.8. Petru I-a zis: Nu-mi vei spala picioarele în veac. Iisus i-a raspuns: Daca nu te voi spala, nu ai parte de Mine.(Ioan 13)

Reflexologia este un sistem foarte vechi de masare a mâinilor si a picioarelor, practicat de câtre vindecatorii din Egiptul si China Antica.

Cum lucreaza Reflexologia? (Harta Zonelor de Reflexologie (reflexe))Când punctele reflexe sunt stimulate, energia electrica naturala proprie sistemului nervos lucreaza spre a elimina blocajele ce au aparut in anumite zone ale corpului. O sesiune de reflexologie înlatura cristalele (identificate ca depozite de toxine) si care pot interfera cu fluxul de energie din sistemul nervos. Prin manipularea unor anumite puncte reflexe, activând raspunsul parasimpatic al sistemului nervos, blocajele pot fi înlaturate prin schimbari fiziologice ale diferitelor sisteme ale organismului. Prin înlaturarea stresului si îmbunatatirea circulatiei permitem corpului sa se reîntoarca la starea de homeostazie (proprietate a organismului de a mentine, în limite foarte apropiate, constantele mediului intern) care reprezinta mecanismul nostru de autovindecare.

Fisiere in arhiva (1):

  • Sanatate prin Reflexoterapie.ppt