SSIF Broker SA - Membru Fondator al Bursei de Valori Bucuresti

Imagine preview
(8/10 din 1 vot)

Acest referat descrie SSIF Broker SA - Membru Fondator al Bursei de Valori Bucuresti.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier doc de 6 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras si pe imaginile oferite iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domenii: Burse, Comert

Extras din document

PREZENTARE :

SIVM BROKER SA (prima denumire a societăţii comerciale SSIF BROKER SA) a fost înfiinţată ca societate pe acţiuni în data de 26 Octombrie 1994. Capitalul iniţial al SSIF BROKER SA a fost de 58.500.000 lei.

SSIF Broker SA este membru fondator al Bursei de Valori Bucureşti, al Asociaţiei Naţionale a Societăţilor de Valori Mobiliare, acţionar la Societatea Naţională de Compensare, Decontare şi Depozitare pentru Valori Mobiliare, Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri Sibiu, Casa Română de Compensare.

Este una din primele societăţi care activează pe piaţa de capital românească. SSIF BROKER SA funcţionează pe baza deciziei de reautorizare CNVM nr. 3097- 3098/10.09.2003, a autorizaţiei de negociere în Bursă nr. D8/19.04.1995 şi a atestatului CNVM nr. 457/27.06.2006 (numarul în registrul CNVM: PJR01SSIF/12007), având CUI 6738423.

SSIF Broker SA Cluj-Napoca are în prezent mai mult de 9000 de acţionari persoane fizice şi juridice din care cei mai importanţi sunt : Azomureş SA Târgu Mureş, Sinteza SA Oradea, Silcotub SA Zalău, Comelf SA Bistriţa, Intervalco SA Baia Mare, Prodpan SA Zalău, Banatim SA Timişoara, Casirom SA Turda, Condor SA Deva, Maralact SA Baia Mare, Apulum SA Alba Iulia, Apsa SA Cluj, Rominex SA Timişoara.Capitalul social subscris şi integral vărsat este în prezent de 94.789.844 RON.

SSIF Broker SA este o societate cu capital privat integral românesc. De la infiinţare şi până în prezent nici un acţionar nu a deţinut controlul asupra societăţii; prin actul constitutiv se prevede că nici un acţionar nu poate să deţină mai mult de 15% din capitalul social al SSIF Broker SA. Prin această prevedere societatea şi acţionarii săi urmăresc să se protejeze de vreo eventuală preluare. De la înfiinţare (din anul 1994) şi până în prezent SSIF Broker SA şi-a majorat aproape anual capitalul social, operaţiunile de majorare de capital fiind generate pe de o parte de ritmul susţinut al creşterii volumului tranzacţiilor şi implicit dezvoltarea pieţei de capital, iar pe de altă parte de rentabilităţile ridicate ale capitalurilor firmei, ceea ce a condus la obţinerea de noi fonduri din partea acţionarilor existenţi şi atragerea de noi acţionari.

După valoarea tranzacţiilor efectuate în numele clienţilor şi pentru portofoliul propriu, la Bursa de Valori Bucureşti, SSIF Broker SA s-a situat în permanenţă între primele 10 societăţi de valori mobiliare din ţară. Ocupă poziţia IV în clasamentul întocmit de B.V.B., după valoarea tranzacţiilor la sfârşitul anului 2005.

În ceea ce priveşte tranzacţionarea instrumentelor financiare derivate la Bursa Monetar Financiară şi de Mărfuri Sibiu, SSIF Broker SA s-a situat în permanenţă pe primele locuri (I, II, III), de o lungă perioadă de timp fiind în permanenţă pe primul loc.

Incă de la înfiinţare SSIF Broker SA a acordat o deosebită atenţie clienţilor persoane fizice şi juridice şi operaţiunilor realizate în contul acestora. Printr-o informare temeinică şi documentată şi prin consultanţă financiară acordată clienţilor, SSIF Broker SA a reuşit să se impună în cei 14 ani de existenţă, printre primele societăţi de servicii de investiţii financiare din România, în condiţiile în care societatea este total independentă. Societatea de Servicii de Investiţii Financiare Broker SA are în prezent un număr de peste 10.000 de acţionari, persoane fizice şi juridice.

SERVICII OFERITE:

SSIF Broker oferă o gamă completă de servicii de investiţii financiare, atat pentru persoanele fizice cat şi pentru persoanele juridice. Are clienţi atat cetăţeni romani cat şi cetăţeni străini care locuiesc in alte ţări.

SSIF Broker oferă următoarele tipuri de servicii:

- Tranzacţionarea pe bursă prin intermediul brokerilor

- Tranzacţionarea futures prin intermediul brokerilor

- Tranzacţionarea spot şi futures online prin internet

- Tranzacţii valutare forward

- Operaţiuni cu firme

Fisiere in arhiva (1):

  • SSIF Broker SA - Membru Fondator al Bursei de Valori Bucuresti.doc