Aplicatii Google

Imagine preview
(7/10 din 1 vot)

Acest referat descrie Aplicatii Google.
Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. 2 pagini).

Arhiva contine 1 fisier ppt de 15 pagini .

Iti recomandam sa te uiti bine pe extras iar daca este ceea ce-ti trebuie pentru documentarea ta, il poti descarca. Ai nevoie de doar 3 puncte.

Domenii: Calculatoare, Grafica Computerizata

Extras din document

Cand zici Google, te gandesti fie la extrem de folositul motor de cautare, fie la gmail.

Google s-a lansat ca motor de cautare.

A reusit sa se impuna ca lider in domeniu si acum se spune ca gaseste cuvinte aflate în mult peste 8 miliarde de pagini web, avand milioane de utilizatori zilnic. De anul trecut, Google are si o versiune în limba româna: www.google.ro, care face parte din numeroasele versiuni localizate ale Google.

Google inventeaza din ce in ce mai multe jucarii si instrumente de lucru, cu scopul de a organiza mai eficient cantitatea imensa de informatii disponibile pe Internet, dupa parerea unora, sau cu scopul de a manipula si acapara accesul la informatie si de a conduce lumea, dupa parerea google-scepticilor“. Pe 5 septembrie, Google a lansat proiectul Google News, care este probabil cel mai eficient instrument de a cauta prin arhivele de stiri din toata lumea, oferind in acest fel utilizatorilor accesul la ultimii 200 de ani de istorie, asa cum se vad din articolele celor mai importante ziare.

O parte dintre informatiile puse la dispozitia utilizatorilor prin aceasta metoda sunt contra cost, obtinerea lor necesitind crearea unui cont si plata unei taxe.

1.Gmail beta-gmail.google.com

Aceasta aplicatie este apreciata pentru foarte buna organizare a informatiilor, dar si pentru capacitatea mare de stocare, 2.8GB. Permite o cautare rapida si usoara.

2. Google Calendar beta - calendar.google.com

Google Calendar va ajuta sa va stabiliti intalnirile, dar si sa descoperiti alte evenimente facute publice de alte surse. Printre altele, mai permite share-uirea evenimentelor din calendarul propriu si al altora si trimiterea de invitatii sub forma de SMS-uri.

3. Google Talk beta - talk.google.com

Ce-i mai bun decat un program cu ajutorul caruia sa poti vorbi cu prietenii pe gratis? Poti sa-i suni sau sa le trimiti e-mail-uri oricand doresti si sa afli ce muzica asculta in acel moment.

4. Writely beta - docs.google.com

Este vorba despre un procesor de text care le permite utilizatorilor sa-si salveze documentele online si sa le editeze indiferend unde s-ar afla. Programul mai permite back-up-ul la fiecare 10 secunde si posibilitatea editarii simultane de catre colaboratori alesi de utilizatorul principal. Spatiul total pus la dispozitie este nelimitat

Fisiere in arhiva (1):

  • Aplicatii Google.ppt