CAD și ProgeMEC Concept

Referat
5/10 (1 vot)
Domeniu: Calculatoare
Conține 1 fișier: doc
Pagini : 5 în total
Cuvinte : 886
Mărime: 207.74KB (arhivat)
Publicat de: Pompilia Dumitriu
Puncte necesare: 5

Extras din referat

ProgeMEC este aici! Software-ul nostru a fost proiectat in asa fel incat sa fie atat un program de o inalta calitate si versatilitate, cat si unul usor si practic pentru utilizator.

ProgeMec este o aplicatie care se integreaza perfect pe orice suport IntelliCAD, oferindu-va puternice functii noi, fara nici o schimbare sau restrictie de la operatiile CAD normale.

ProgeMEC ofera functii de o inalta parametrizare si satisface cerintele companiior de a modifica proiecte cu alte aplicatii CAD. Desenele create cu ProgeMEC sunt usor de vizualizat cu alte programe CAD cunoscute.

ProgeCAD Versiuni

ProgeMEC 2006 - Download Version - are inclus CD-ul cu executabilul de instalare, documentatii in limba engleza in format electronic (.pdf). Aceasta aplicatie se poate instala pe platforma ProgeCAD IntelliCAD si pe un numar de statii de lucru egal cu numarul de licente achizitionate.

ProgeMEC 2006 - USB Version - pachet software ce are inclus CD-ul cu executabilul de instalare, documentatie in limba engleza, cheie hardware de autentificare (port usb). Aceasta versiune a ProgeMEC poate fii instalata pe mai multe statii de lucru urmand a fii accesata licenta cu ajutorul cheii hardware pentru o singura statie in acelasi timp. (statia de lucru la care este conectata cheia hardware de autentificare a licentei)

-ProgeCAD Licentiere

Tipuri de licentiere

-ProgeMEC 2006 Download Version Single License - licenta individuala

acest tip de licenta va permite instalarea si utilizarea cu licenta a produsului ProgeMEC pe un singur calculator

-ProgeMEC 2006 USB Version Single License - licenta individuala

acest tip de licenta va permite instalarea pe mai multe calculatoare a produsului, dar utilizarea cu licenta a produsului ProgeMEC este posibila doar pe un singur calculator.

Comanda

-1. Online – Dowload (toate materialele, informatiile si inscrisurile furnizate odata cu licenta sunt in format electronic si se pun la dispozitia utilizatorului final online)

-2. Clasic Box– curier (toate materialele, informatiile si inscrisurile furnizate odata cu licenta sunt in format tiparit si se livreaza la adresa utilizatorului final)

Informatiile comezii vor fii trimise automat catre IntelliTECH srl, dupa ce au fost aprobate de dvs..

Toate informatiile furnizate au un caracter confidential si nu se folosesc in alte scopuri decat cele pentru care le-ati furnizat. IntelliTECH srl confirma comanda dvs. prin trimiterea unei facturi proforme pe adresa de email mentionata Dupa efectuarea dovezii platii, IntelliTECH srl va livreaza produsele comadate in termen de 48 de ore oriunde in tara.

Preview document

CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 1
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 2
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 3
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 4
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 5
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 6
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 7
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 8
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 9
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 10
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 11
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 12
CAD și ProgeMEC Concept - Pagina 13

Conținut arhivă zip

  • CAD si ProgeMEC Concept.doc

Ai nevoie de altceva?